libbi_sztisel 28 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, MerkuT napisał: Ja nie chcialbym skonczyc jak srun, 40 latek bez potomstwa, szukajacy naiwne tepe karyny na forum dla bab No trafiła mu sie jakaś thebillka po widmoku jak slepej kurze ziarno co tu przyleciała gadac o teście ciążowym tak; zazdrościmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Nie mam schizofrenii Wlasciwie to jestem zajeebiscie utalentowanym bebniarzem, dzisiaj dalem pokaz skilla w opor, ale sie dobrze bawilismy wszyscy, szok ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 5 godzin temu Nie no spoko xD grunt to samopoczucie podobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Sraudiusz raz pieerdoli ze nie uprawia seeksu a zaraz ze uprawiala ostatnio seeks, to mitomanka i ja nie biore na powaznie jej belkotu nawet juz, nie ma sie co denerwowac jej tekstami i brac na powaznie, bo to mitomanka i klamanie ma we krwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 28 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Libed mu coś napisał to tchórzliwe ścierwo od miesiąca zakłada o mnie tematy ze jestem qrva a ten jego przyglup Klaudiusz łazi i to powtarza. No bojownik Bakiewicza kolejny, jaja i honor meski mam nadzieje ze zaciążysz z thebillka i opuścisz zbiornik i Kafe na zawsze Edytowano 5 godzin temu przez libbi_sztisel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Czuje sie zajeebiscie Codziennie saunuje baseny silownia piekne dziewczyny Teraz na bebnach gralem w klubie ja prdl ale bylo pieknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 5 godzin temu Skończcie już o tym bo se zerzygac idzie. Kogo obchodzi seks jakiegoś ćpuna z uposlara. Już mam mdłości a dziś już rzygalam więc zakonczcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu No srun tutaj udaje przyjaciela a za plecami mnie obraza i wymysla bajeczki i pierze tepym karynom jak klaudiusz mozgi, ze on jest naj xD Podoby do lezaka przypadek ;D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Mozemy popisac o muzyce albo sporcie czy naturze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 5 godzin temu Może być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 28 Napisano 5 godzin temu Qrva i dostanę bana jak za człowieka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Ja na buzi taki gladki jestem, mam niezle kremy, zel mydelka i balsam xD Fajnie isc taki pachnacy i gladki do klubu ;P Te sauny baseny silownie super sa Fajne laseczki przychodza regularniez. moze zaczne miec kolezanki z silowni wysportowane xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 5 godzin temu To opowiem wam sen jak mje zeby powypadały wszystkie z dziurami jak s...ysyn i myslalam ze to zły omen że zgine tragicznie ale niestety nie tym razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Ja tez tu dostaje bany codziennie, zalozyc Ci nowe konto krejzi? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 28 Napisano 5 godzin temu Jeszce jedno bo sie uduszę ciekawe o czym gada 40latek z tępa młodsza ponad dyche, o labubu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 28 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BożaOdbytnica napisał: To opowiem wam sen jak mje zeby powypadały wszystkie z dziurami jak s...ysyn i myslalam ze to zły omen że zgine tragicznie ale niestety nie tym razem Onnie błagam nie o zebach, najgorsze sny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Tez mialem kilka razy sny, ze mi zeby wylatuja, to byl koszmar Jak sie obudzilem, to jednak to byl tylko zly sen ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 28 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, MerkuT napisał: Ja tez tu dostaje bany codziennie, zalozyc Ci nowe konto krejzi? xD Sama se zakładam dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Nie wiem, w sumie to w chuuju to mam Krejzi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 5 godzin temu Ja se wyciągałam z gęby i się dziwiłam jak to możliwe że takie dziury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu A co to labubu? A bany na ip dostajesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 5 godzin temu Jakieś guwno dla uposledzonych ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Ja raz mialem sen ze mam jakas nudna robote, stanie na drodze i ogladanie samochodow cos w ten desen i w Polsce I ze jutro musze wstac na 10 do tej pracy xD haha Budze sie rano i ja prdl o masakra ale zly sen, nie musze nigdzie wstawac, to byl tylko zly sen, uff... Ide dalej spac haha xD Edytowano 5 godzin temu przez MerkuT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 5 godzin temu Najgorszy sen to że byłam w ciąży albo już mialam dziecko z jakąś dziwna głową. Kùrwa obudzenie się było cudem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 25 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, libbi_sztisel napisał: Jeszce jedno bo sie uduszę ciekawe o czym gada 40latek z tępa młodsza ponad dyche, o labubu? O kreskach na teście ciążowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Nie no sny ze mi sie zeby ruszaja a za chwile mi kilka wypada to koszmar Dopiero jak sie obudzilem to dotykam jezykiem i jednak wszystko stabilnie, a juz mi sie plakac chcialo, jak do tego doszlo, ze mi zeby wylecialy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 28 Napisano 5 godzin temu 34 minuty temu, MerkuT napisał: Jim Morisson przeciez nie zyje od dawna Może James Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 5 godzin temu Pierwsze o czym myslalam po wypadku ryja to czy mam zęby byłam pewna że nie mam kilku xD za drogie i zbyt cenne som Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu A James to nie Jim? Ja mam kumpla Jamesa z ktorym kiedys gralem w zespole xD Dzwonil do mnie o 22 ale mialem telefon wylaczony Niedawno kupil ze swoja ukochana 4 pokojowy dom i w garazu bedzie music room robil i bedziemy grali muze xD. Wpadasz Krejzi posluchac? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, MerkuT napisał: A James to nie Jim? Ja mam kumpla Jamesa z ktorym kiedys gralem w zespole xD Dzwonil do mnie o 22 ale mialem telefon wylaczony Niedawno kupil ze swoja ukochana 4 pokojowy dom i w garazu bedzie music room robil i bedziemy grali muze xD. Wpadasz Krejzi posluchac? xD Tak to dzim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach