Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noxa part 6

Polecane posty

Gość gość

:D

Gość gość
noxa lepiej by było jakbyś zajęła się tymi breloczkami, o których pisałas jakiś czas temu. Pare h poza domem, troche kasy i wsród ludzi dobrze by Ci zrobiło. Lepsze to niż SU, ale dalej sobie wmawiaj że nie umiesz inaczej. G****o prawda - bokser Ci zabronił pracy poza domem a Ty jak ciele słuchasz co mówi, a my tu patrzymy jak się staczasz. Przykro patrzeć jak młoda dziewczyna marnuje sobie życie

Gość gość
:D

Gość gość
12:41, jej nie wytłumaczysz, ona "kocha" tego swojego boksera i cokolwiek on powie, jest święte. Zatem nie będzie pracowała poza domem, tylko zarabiała jak dzi/wka na SU w ramach jednocześnie dorobienia do skromnego budżetu domowego i kary nałożonej przez witobabę za jakieś bzdury. Sama o tym pisała, że on jej tam czasami każe siedzieć za karę.

Gość gość
Nie rozumiem po co niektórzy tutaj marnują życie i ciągle piszą to samo kur/wie, która się nigdy nie zmieni.

Gość gość
wiem, widziałam jak to pisała. Mimo wszystko może któregoś dnia będzie mieć lepszy dzień i dotrze do niej, że ta relacja jest chora....

Gość gość
Docierało do niej, gdy brała leki. Tylko co z tego, skoro nic z tym dalej nie zrobiła? A inna kobieta by już dawno spakowała rzeczy witobaby, zmieniła zamki i wyje/bała walizki przez okno.

Gość gość
wit to żałosna baba z fiutem

Gość gość
Kazimierza wielkiego Kazimierza wielkiego, nie przechodź najepany tu kolego, bo możesz, dostać po ryju od grubego

Gość gość
Mizantropia dziś Na su jestem średnio kilka razy do roku to faktycznie zatrważająca częstotliwość.... na pewno wiem, że będę jeszcze dwa razy w najbliższym czasie a później już na długo sobie odpuszczamy. Kiedy już wchodzę to nocą kiedy Witek może być przy mnie, bo sam chce wtedy przy mnie być a mi jest raźniej brać to wszystko tam na dystans, kiedy mój facet "po wszystkim mnie przytuli i zasnę w jego ramionach, zapominając o tym co złe.... My również jeździmy na wycieczki, uwielbiam fotografować, pisać, mam swoje życie jak pasje, tak samo Wit i w gorszej sytuacji zawsze sobie radzimy razem, bo zawsze jesteśmy razem i będziemy. I tak to prawda, wyjazdem w góry Witek spełnił moje wielkie marzenie, bo była to podróż całkiem inna niż te zanim go poznałam i wkrótce znów pojedziemy w góry i znów, wszystko przed nami.... jeszcze będzie idealnie. usmiech.gif x Czy ty czytasz co ty bredzisz? Pomijając już, że Wit cię leje, wybił zęba i zrobił z ciebie utykającą kalekę. "Zapominając o wszystkim, co złe". To po co w ogóle na SU wchodzisz, skoro to dla ciebie złe? Dlaczego Wit na to pozwala, skoro to dla ciebie złe? I najważniejsze pytanie, dlaczego Wit się tam nie kur/wi z tobą?

Gość gość
noxa z każdym tygodniem przebija samą siebie

Gość gość
ale mi się chce śmiaćz waszej naiwności. Wy ją oceniacie swoją miarą, a ona robi was w ciula i śmieje się zza monitora. Taaaak noxiu, su to kara :classic_cool: a, i mameja to na 90% sama noxelina, jeszcze się przekonacie chyba że sama szybciej skończy ten projekt.

Gość gość
No i oczywiście nienawidzi machania dojami w za małym chińskim staniku, cierpi i płacze biedactwo :)

Gość gość
mameja to nie noxa poczytaj sobie jej posty na innych tematach poza tym jej foto też latało

Gość gość
No no, faktycznie nie ma zdjęć lasek w internecie. Ale możliwe że to po prostu jakas kretynka z nadmiarem wolnego czasu. miala tu już kilka projektów i osobowości.

Gość gość
To forum to jakies 70% jej życia, więc jak ktoś wierzy że pisze tylko zalogowana to się bardzo myli 🖐️

Gość gość
wystarczy poczytac jej posty to jakas dosc rozgarnieta babka na pewno nie noxa

Gość Prukelia
Pruk, pruk :)

Gość gość
Eja-mameja zasadza Noxelii sztucznego paffendorfa w osrany oddbyt. Dokładnie tak, jak Noxelia lubi :)

Gość gość
Szok noxelina marciniu chora babo cie wit bije a ty mu sex dajesz i na sex kam cie wysyła szok mie grzesiek nie bije i nie karze sie prostytutkować na sex kam a ty zboczona babo osrany tyłek wypielaś w bojanowie szok ja z grześkiem mamy normalny sex a nie w osrane dupsko szok ty nawet psu sex dawałaś oral!!!

Gość gość
chora babo wklejasz zfałszowane konto że niby zarobiłaś dużo pieniedzy na sex kam hahaha ty debilko szok dostajesz piątaka za pokazanie cycków i pipy i chwalisz się zarobkami szok weź ty idiotko więcej tu nie w chodź kazdy ma z ciebie ubaw szok psu lizała sex i sie tym chwaliła

Gość gość
konefałka :D

Gość gość
Noxelka, co u Lenki i Emilki?:)

Gość gość
up

Gość gość
No i gdzie poznikaly wszytkie odcinki tego pasjonujacego serialu, n8e bylo mnie tu kilka dni a t7 cisza, czyzby przerwa w nadawaniu? A gdzie kciuk i noxa?

Gość telefakty
Trwają przygotowania do emisji kolejnego sezonu. Cierpliwości...

Gość gość
Tez czekam na kolejne odcinki i nic...