Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolkia128282

RIMINI-----MISANO ADRIATICO---KTO BYL??????????????

Polecane posty

Gość lolkia128282

ja bym dawno temu, 12 lat temu bylo ok teraz slyszalam ze to podobno smrod i brod, ale nie wiem czy to prawda, czy tylko opinie ludkow, ktorym tylko Dominikana i Malediwy zaimponują

Gość lolkia128282
CZEC:) NApisz mi co mozna powiediec o tamtych rejonach, miescie??bylas w misano czy rimini??jak tam wogole jest, co ciekawego??

Gość ta czy inna dupa
byłam kołchoz plażowy (leżak/parasol/leżak/parasol) :O też mi relaks nie polecam

w rimini miasteczko jak miasteczko, jest plaza, sa sklepiki i kafejki otwarte do późna w noc

ja byłam w Rimini w pracy, więc nie wspominam miło. Jeżeli chodzi o strone wizualną to pamiętam brudną plażę, i sklepiki kiepskiej jakości. Ale pizza była pyszna :)

Gość MK Caffe
mieszkam 40km od riviery..jest tam fajnie, duzo lokali dla mlodych ludzi - duzo rozrywki ;-) fajny region na wakacje... ale i tak pewnie drogo dla polaczkow!!! Wiesz taki parasol z lezakiem kosztuje bardzo duzo.....

Gość MK Caffe
Rimini Riccione jest bardzo duzo dyskotek, lokali z muzyka latino americano... ale coz jeden drink kosztuje ok 8€ duzo lodziarni, kafejek... sklepikow z ciuchami...

Gość do MK Kafe
masz rację - to znaczy że miejsce nie dla mnie nie lubię wydawać kasy na szpanowanie leżakiem na plaży, kiepskie a za to drogie drinki oraz spędzać wakacji na ciuchach :O tani lans nie dla mnie

Gość lolkia128282
ja jade do pracy do misano adriatico, a tam jest duzo sklepow, i plaza duza czy raczej nie??a koscioly sa jakies w tych miasteczkach??i pewnie bardzoo duzo ludzi nie??a woda czysciutka??

Gość MK Caffe
co ci sie nie podoba parisko ?? tak jak zaczyna sie sezon to zjezdzaja sie ludzie, duzo turystow.. plaze duzo, ale wiekszosc prywatnych z PARASOLKAMI I LEZAKAMI..

Gość MK Caffe
Do MK Caffe... niestety Riviera Adriatica jest miejscem turystycznym i stad pelno hoteli ze swojim prywatnymi plazami... sklepiki coz dla turystow..praktycznie wszystkie panienki paraduja w podobnych ciuchach...dyskoteki, lokale..tam sie przynajmnije cos dzieje... pelno mlodych ludzi..

Gość MK Caffe
Lolkia a jakie chcesz sklepy?? spozywcze, z ciuchami ?? bhuu?? jasne, ze sa, ale te miasteczka maja malo strukture... dobra sprawa jest polaczenie autobusowe miedzy misano, cattolica riccione i rimini... W rimini chyba we wtorki jest zajebiscie duze mercato..

Gość przecież ona jedzie do pracy
to na co jej sklepy nie będzie miała siły palcem ruszyć po robocie :O

Gość MK Caffe
BO MOZE NIE ??? powiedz, ze jest male.. :O twoje wypowiedzi bazuja sie na przezyciach z 12lat temu ??

Gość MK Caffe
tez uwazam, ze raczej czasu na buszowanie po sklepach nie bedzie miala, ale skoro pytala...

Gość tu nie chodzi o to wielkość
mercato :D napisz po ludzku że targowisko czy co to tam jest wyjechała i już się łamaną polszczyzną posługuje :D

Gość MK Caffe
bhahha najlepiej to odrazu kogos zjechac :O... moze dziewczyna zna juz troche wloskiego i wie o co chodzi :P :D poza tym to chyba juz jej nie ma...

Gość MK Caffe
a czym cie tak bardzo rozbijam ??? powiedz jeszcze ze wypisuje glupoty... juz 4lata jak tu jestem i wiem o czym pisze... no ale ty jestes madrzejsza..

Gość Tolenka
A kiedy we Wloszech zaczy aja sie wyprzedaze letnie i do kiedy trwaja ?

Gość tu nie chodzi o to wielkość
znajomość włoskiego na poziomie mercato :O

Polecam Cervię,jest blisko Rimini.Rimini jest bardzo ładne, w ogole okoloce sa swietne,plaze super.Mozna wpasc do MIrabilandii to taki park rozrywki.Polecam wycieczke do San Marino.

Gość MK Caffe
poziom mercato tzn. jaki ???

Gość lolkia128282
znam wloski;) bede miec przerwy w parcy i troszke wolnego, wiec pewni pobusuje po pobliskich sklepach.a byl ktos konkretnie w misano??

Gość MK Caffe
Ona>> lepiej nic nie polecaj bo tak cie zjada.... wiesz jest duzo osob ktore znaja tylko pojedyncze slowa i zwroty.. poza tym na ryknu pracy jest dosc duza konkurencja miedzy obcokrajowcami i skonczyly sie juz czasy, jak to brali do ludzi bez minimum jezyka... zalez tez za ile bedzie pracowac i co robic...