Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TEN PRAWIKOWY LEADMORE TO SCAM :D

Polecane posty

Gość gość

oszustwo zwykłe, możesz sobie ten stan konta nabijać nawet do 5000zł a oni ci i tak tej kasy nie wypłacą :o A ja jak debil sie w to prawie 1,5 miesiąca bawiłem, mam 1600zł stan konta i huj mi po tym jak to jest jedna wielka ściema. A ci co wypisują na forach ze niby zarabiają to też oszuści którzy chcą tylko sztucznie stworzyć wrażenie że jednak można na tym zarobić, to podstawieni gnoje! :(

Gość gość
dopiero teraz czytam regulamin, k***a czarno na białym, oczywiście prawniczym żargonem, zamotane ale ostatecznie mogą cie w białych rękawiczkach wydymać, ty dla nich harujesz a i tak nic z tego nie będziesz miał tylko oni na tobie zarobią i nawet takiego czegoś do sądu nie podasz no bo jest regulamin! tylko jak to zwykle bywa komu sie chce czytać regulaminy...

Gość gość
już poraz kolejny natrafiłem na niewypłacalny scam tak samo jak e'r'm'a'i'l czy 2'0's'u'r'f'd'o'l'a'r''s p*****le to wszystko k***a mac

Gość cipciarz 22 lata
też wiem o tym :D🖐️

Gość facet 24
weź nie oczerniaj firmy bo są jak najbardziej wypłacalni chyba ze se sam nabijałeś rejestracje to ci kasy nie wypłacą i sie nie dziwie

Gość gość
dokładnie :)

Gość gość
up