Fajny ten sen tak 8 Napisano 2 godziny temu Ale mewa to się zawinol aż buty gubil cham jeden Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 8 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Daniel86 napisał: Ja też lubię pijać kawę Czy ja mogę czuć się zaproszony? Która ci się podoba klaudiusz czy dumbusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszubska kupa 0 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Fajny ten sen tak napisał: Ale mewa to się zawinol aż buty gubil cham jeden Uciekał przed tobą? Edytowano 2 godziny temu przez Kaszubska kupa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smak wina 0 Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, Kaszubska kupa napisał: To już jestem. A ty Kiedy będziesz, bo gorąco... A morda jak szczerbata była tak dalej jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszubska kupa 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Smak wina napisał: A morda jak szczerbata była tak dalej jest Współczuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 31 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Daniel86 napisał: Ja też lubię pijać kawę Czy ja mogę czuć się zaproszony? jasne, smacznej kawusi lezak lubi z dodatkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 31 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Fajny ten sen tak napisał: Która ci się podoba klaudiusz czy dumbusia uspokoj sie bo tu nie ma klaudiusza w ogole tylko Przemysłaa w a dumbusia to prototyp Grazyniksa z thermomixa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smak wina 0 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Kaszubska kupa napisał: Uciekał przed tobą? Przed tobą uciekają kobiety? Dobrze wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smak wina 0 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Kaszubska kupa napisał: Współczuję. Tak współczujemy ci biedaku bez żadnych oszczędności, że cię nie stac na to żeby się od matki wyprowadzić xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszubska kupa 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Smak wina napisał: Przed tobą uciekają kobiety? Dobrze wiedzieć Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszubska kupa 0 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Smak wina napisał: Tak współczujemy ci biedaku bez żadnych oszczędności, że cię nie stac na to żeby się od matki wyprowadzić xD A kogo stać przy dzisiejszych cenach mieszkań kolego Edytowano 1 godzinę temu przez Kaszubska kupa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smak wina 0 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Kaszubska kupa napisał: A kogo stać przy dzisiejszych cenach mieszkań kolego To sobie wynajmnij uszatku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 43 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Smak wina napisał: Tak współczujemy ci biedaku bez żadnych oszczędności, że cię nie stac na to żeby się od matki wyprowadzić xD Nawet na zęby na NFZ nie ma, ani ważnego dowodu osobistego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 43 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Kaszubska kupa napisał: A kogo stać przy dzisiejszych cenach mieszkań kolego Każdego, kto pracuje i nie je matki ziemniaków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszubska kupa 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Smak wina napisał: To sobie wynajmnij uszatku wynajem minimum 2 tysiące złotych na miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smak wina 0 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Kaszubska kupa napisał: wynajem minimum 2 tysiące złotych na miesiąc To pokój sobie wynajmij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smak wina 0 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nawet na zęby na NFZ nie ma, ani ważnego dowodu osobistego Chwalił się ostatnio że był u dentysty w Warszawie jakby nie mógł sobie zrobić w powiatowym mieście xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 43 Napisano 1 godzinę temu Gnać to wszystko do roboty, tak samo Ukraińców, którzy siedzą na socjalach i nie pracują. Najlepiej to deportować🫤 Koniec kawy. Czasu wrócić do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 43 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Smak wina napisał: Chwalił się ostatnio że był u dentysty w Warszawie jakby nie mógł sobie zrobić w powiatowym mieście xDDD Skąd miał kasę na bilet? Tirem czy motorem pojechał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smak wina 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Skąd miał kasę na bilet? Tirem czy motorem pojechał? Tirem bo w Warszawie miał rozladunek u żaby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach