Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZAZDROSNE KOBIETY,kto zlikwidowal temat?

Polecane posty

Gość gość

KTO ZLIKWIDOWAL TAK DOBRY TEMAY?

Gość gość
pewnie zazdrosne kobiety hahha chyba ktoras cos urazilo.

Gość gość
tak byl interesujacy i teraz g%%%%ow%%%no

Gość gość
moj facet mial przyjaciela ktory mnie nie lubil i wymyslal historie na moj temat wiec zakonczylam im ta znajomosc. Moze twoja kobieta widzi cos czego ty nie widzisz. Pamietaj ze najlepszy przyjaciel sprzeda cie za 5 zl. p.s a temat dotyczyl zazdrosnych kobiet np o wyglad innych kobiet

Gość gość
KOCHANI tak naprawde to nie ma prawdziwych przyjaciol. pozyczylam 8 lat temu kolezance 250 euro BYLO JEJ NATYCHMIAST BARDZO POTRZEBNE!DO DZIS NIE RACZYLA ODDAC,wyprowadzila sie zmienila nr tel.TERAZ JAK MI TYLKO KTOS baknie o pozyczce to zaraz daje w morde!Koniec nie ma i nie bedzie nigdy zadnych pozyczek i BASTA.Jak ta Q!!!!ur!!!!ve kiedys znajde to jej moze noz w plecy wsadze.

Gość gość
jak zalezy mu na dziewczynie to przyjaciel niech spier.... ja mialam pzryjaciolke od serca ktora mnie namawiala na meza bo mi zazdroscila

Gość gość
ja tam nie jestem zazdrosna:-)

Gość gość
ja tez nie bo jestem ladna i nie czuje zawisci do innych kobiet ;) znam swoja wartosc i nawet lubie popatrzec jak kobieta jest ladna i dba o siebie

Gość gość
ja tez jestem ladna i nie jestem zmora dla innych kobiet.

Gość gość
moze jestes ale jestes w takim srodowisku gdzie ci tego nie pokazuja

Gość gość
Ta Q""%%UR¤¤###WA WIRTUALNA POLSKA I TE Q¤¤Ur##%%ewskie REKLAMY,ze ten syf musi mi wyskakiwac na prawie cala strone.CO ZA Q//&%ur#¤"!WY?

Gość gość
Ja nie lubie jak moj chlopak sie spotyka z kolegami swoimi bo. Caly czas jak sie z nim umawialam to jego koledzy mi go wyrywali. Zeby ich. Zawiozl. Bo cos tam :-) a poza tym jego koledzy lubi zapalic wziac. Na. Polemszenie humoru (dopalacze it) a mnie to brzydzi on wiem ze niepali ale koledzy jak to koledzy. Mam zawsze taka niepewnosc:-) a poza tym jego koledzy sa wolni :-) nie zabraniam. mu spotkania sie ale ale staram sie zeby to bylo bardzo zadko:-) i nie wiem chyba. Dobrze robie????????????

Gość gość
21:06 mozliwe ze tak jest jak piszesz,ja lubie wszystkich i jestem mila dla kazdego(staram sie byc mila) a nawet jak ktos mnie nie lubi to sie nie dowiem.Jak mi sie ktos lub cos u kogos podoba to zawsze powiem komplement i pochwale!Nigdy nie jestem zazdrosna.:-):-) dzis na miescie widzialam chlopaka byl naprawde ladnie ubrany i mial SLICZNE BUTY i mu o tym tak spontanicznie powiedzialam-usmiechnal sie i podziekowal,(widzialam ze sie ucieszyl).:-)