Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Anex Cross opinie. Czy ktoś już go używa???

Polecane posty

Gość gość

Witam. Wiem że to dość nowy model Anex ale jestem mega nim zauroczona. Czy ktoś go już ma??? Napiszcie jakieś opinie na jego temat.

Gość gość
Ja go używam od 2 miesięcy. Jestem zachwycona. Mam kolor cały czarny. Fajna jakość ekoskórki i już parę osób pytało mnie co to za wózek. Robi wrażenie:)

Gość gość
Jestem szczęśliwą posiadaczką oto tego wózka :-) 1.5 miesiąca używamy. Kolor Grey. Lekko się prowadzi i super łatwo składa a wiec obsługa jego nie sprawia problemów. Duża gondola z materacem kokosowym oraz obszyciem bawełnianym z jonami srebra daje duży komfort dziecku. Na zimę ładnie zabudowana i obszerna. Polecam bardzo te wózki.

Gość gość
Firma Anex chyba kogoś wynajęła do reklamy na forum :)

Gość gość
Firma Anex chyba kogoś wynajęła do reklamy na forum :)

Gość gość
Wiele nie mogę napisać o Anex Cross bo dopiero za nami dwa spacerki. Ale ja się nim zauroczyłam. Lekko sie go prowadzi i łatwo podbija pod krawężnik. Gondola duża na zimę. Spacerówka zgrabna i lakka z wkładem dla mniejszego dziecka. MYślę że bede zadowolona z wyboru.

Gość gość
Świetny wózek pod każdym względem. Używam.go od sierpnia i do tej pory nie mamy zastrzeżeń.

Gość gość
Mamy ten model od 2 miesiecy. Wozek fajnie sie prezentuje i bardzo dobrze sie prowadzi. Gondola duza z materacem kokosowym obszyta miekka bawełną. Dobrze zabudowana na jesien i zimè. Fajna torba plecak wykonana z eco skóry oraz kosz na zakupu. W komplecie folia i moskitiera oraz okrywa na nogi do spacerowki . Anex Cross ładny modny i praktyczny.

Gość gość
Czemu wynajęła??? podaj numer telefonu jak nie wierzysz to wyślę ci zdięcia:! Czemu jak coś jest dobre i ładne to zazdrosna konkurencja, bo nie wierzę, że to klientka pisze ,od razu ma ale:) Ale ja akurat używam od prawie 2 m-cy i jest super

Gość gość
A ty czemu tak myślisz ,że firma Anex kogoś wynajęła na forum????? widać ,że raczej próbujesz dobry wózek ludziom i mamusiom z głowy wybić:) chyba ty jakiś gość z jakiegoś Rico czy Coneco? Bo Anex Ci się nie podoba a to jest teraz top:!

witam tu edi mam ten anex od tygodia i jedno co moge powiedziec t0o gowno totalne!!! nie kupuj kobieto bo sie predzej posrasz niz zadowolisz tym szajsem......lepiej zainwestowac to w cos tanszego i lepszego szmelc kompletny

Gość gość
Ale konkurencja zazdrosna:) Nie słuchajcie tych bzdur Anex to porządny i funkcjonalny wózek ,bardzo dobrze sprzedający się. Konkurencja zazdrosna to pisze bzdury jak w poście powyżej. Ale wózek jest teraz na topie i mamy są zadowolone. Polecam:)

Gość gość
Tez mamy ten wózek Anex Cross. Używamy od ponad 3 tygodni i nie mam zastrzeżeń. Dla mnie odpowiednia cena do jakości.

Gość gość
Taaaaa,mamy ,używamy to rozpoznawczy jezyk spamera reklamujacego to goowno,czyli anexa. Malo tu juz osob napisalo ,ze badziew. Problemy z kołami,krzywe stelaże. To spamer zaczał bronic ze takie problemy byly na poczatku produkcji. A takie problemy caly czas sa ,w dodatku jest b brzydki. Tak jak jedna napisala ze to brzydak wsrod wózkow. Tyle jest ladnych wozkow po co sie w takie dziadostwo pakowac.

Gość gość
Nie słuchajcie zazdrosnej konkurencji. Anex to naprawdę dobry wózek, a ludzie , którzy go wybrali są zadowoleni. Konkurencja wymyśla te bzdury o awaryjności bo nie może przeboleć dobrze sprzedających się Anexów. Wózki super jakościowo i technicznie

Gość gość
Również jestem zadowolona z tego wózka . Może długo nie używam bo od września ale nie miałam żadnych problemów z kołami tak jak ktoś tu napisał. Rama też jest prosta. Wózek jeździ dobrze , prosto i bez zarzutu .

Gość gość
Ja używam Anex Cross i jedyne co mogę powiedziec to dobry wózek. Duza gondola , lekka konstrukcj , mały po złożeniu. Czego chceć wiecej. A i cena wozka ok :-)

Gość gość
Dobrze ,że reklamują bo ja właśnie tak kupiłam ten wózek i jestem bardzo zadowolona, że go mam.

Gość gość
Fakt , może i reklama ale całkiem dobra :-) ja tak własnie kupiłam wózek tej firmy. Anex Cross dość nowy ale bardzo mi się podoba jego nowoczesny design. Na tą chwilę własnie czekam na niego :-)

Gość gość
4 ostatnie opinie poszły z jednego IP...przypadek?!

Gość gość
Przypadek to taki że dzięki opiniam użytkowniczek i może i reklamy kupiłam ten model Anex Cross i stwierszam że moge go polecać. Wozek łady zgrabny lekki. Dobrze sie prowadzi.

Gość gość
Anex Cross ma bardzo fajny i nowoczesny kształt stelaża, przez co robi ogromne wrażenie i wyróżnia się spośród innych wózków. Brawo, wreszcie coś fajnego i ładnego:)

Gość gość
Anex Cross super:) Wybrałam cały czarny:)

Gość gość
Anex Cross. Wózek jak i firma bardzo profesjonalna. Miałam mały problem na samym początku z ramą ale podejscie serwisu mnie zachwyciło. W ciągu 3 dni mialam nowy stelaż i teraz od 3 mies jesteśmy szczesliwymi użytkownikami pięknego beżowego Anex Crossa. Wózek super.

Gość gość
Tak używam od września. Jest ok. Wiem że był jakiś mały problem z ramą ale nam jak do tej pory nic sie nie dzieje. Użytkuję go co dzień i to po różnym terenie. Spokojnie możesz sie zdecydować na ten model. Bez obaw.

Gość gość
My również mamy i polecamy. Bardzo fajny wózek. Modna praktyczna kolorystyka i dobra jakość materiałów. Kosz zakupowy uszyty z eco skóry co w okres jesien i zimy jest dobrą sprawą bo łatwo można go wyczyścic. Gondola i spacerówka łatwo sie demontuję z aluminiowej ramy krórą łatwo i szybko sie składa. Mieści się do wiekszości bagażników.

Gość gość
Nie dość że wólgarna to z pisownią ma problemy. Wuzek ??? A może wózek. :-) A jak nie widziałaś tego wozka to po co wchodzisz na to forum ???

Gość gość
Widziałam Anexa Crossa po lifcie, polecam . Nie dość ,że ładny to teraz ma jeszcze lepszą amortyzację:)

Gość gość
19:26 jak jusz reklamukesz ten wuzek spamerze, to wypada stulic dziob i byc milym kapujesz ?

Gość gość
Anex Cross po liffcie jest superr. Ja mam starą wersję ale nie nażekam. Ogólnie wózek fajny i mały. Jestem zadowolona z gondoli a co do spacerówki to wygląda solidnie i wygodnie. Materiał eco skóry miekki i łatwy do czyszczenia. Polecam.