Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwściekły

koszmarna teściowa

Polecane posty

Gość gośćwściekły

Mieszkamy razem z teściami, na piętrze . wyremontowali nam i mieli przepisać na nas dom , minęło 3 lata i jak narazie nic z tego. Nie wiem co robić ? Czy czekać ? Czy kupić działkę i się budować ? musielibyśmy wziąść kredyt albo zacząć sporo odkładać ale nie jest to proste ponieważ ja nie pracuję , mamy 1,5 rocznego synka , bardzo chciałabym wrócić do pracy ale nie mam z kim dziecka zostawić , mama mieszka 100 km od nas a teściowa wredna małpa powiedziała że nie zajmie się wnukiem , nie rozumiem tego przeciez mieszkamy razem , ona nie pracuje , leń taki nic jej się nie chce, myślałam że chociaż obiady będzie nam gotować ale oczywiście nie ma o tym mowy, a przecież gotuje dla siebie i teścia mogłaby więcej ugotować żeby było i dla nas to nie, sama muszę sobie ze wszystkim radzić gotowanie sprzatanie i *****iwy synek wszystko na mojej głowie,mąż wraca późno , pracuje fizycznie i ledwie ma siłę żeby wykąpać małego

Gość gość
Prowo, wszystko niby zgrabnie poskładałaś, ale prowulcem wali na kilometr:):):)

Gość gość
Mamy tutaj do czynienia z teoretycznie przemyślaną prowokacją , wystęują wszystkie wartościowe elementy: 1.Teściowa 2.Mieszkanie z teściami. 3. Czekacie na manne z nieba. 4.Nie pracujaca matka i nie majaca z kim zostawić dziecka. 5.Uprzedzajace info co z twoją matką , gdzie mieszka. 6.Teściowa nie cche pilnować wnuka. 7.Najazd na teściową jako leniwą su/kę. 8.Gotowanie, kwestia czarno na białym,ale podana zaczepnie. Jak widzisz prwokatorko, wyszła nędza, teraz czasy na kfe się zmianiły, konkurencja prowo duża i już nikt się nie łąpie na tak mizerną konstrukcję.Czasem za dużo, znaczy za mało.

Gość gośćwściekły
chciałabym żeby tak było, naprawdę mam już dość wszystkiego , teściowa wredna wtrąca się do wychowania dziecka a nic nie pomoże przy nim, nie zostanie z nim nigdy , na zakupy , wszędzie muszę go brac ze sobą, sama jestem ze wszystkim, a teściowa wiecznie mnie krytykuje że to źle robię , że to nie tak i ciągle coś ..ale pomocy zero

Gość gość
Studium znajomości prowokacji na kafe, idealne zestawienie.Teraz nie jest już tak łatwo prowokować na kafe buahahhahahahahahahahahh

Gość gość
Prowo spalone, dalsze produkcje autorki już mojają się z celem:)

Gość gość
Temat spalony/zatopiony.Jeszc ze jest jak zawsze szansa na pelikanice które łykają wszystko, poczekaj, mzoe akurat jakiś pelikan się trafi.

Gość gość
W sumie tak powinny kończyć wszystkie prwokacje od razu w koszu. Moze te idioki co wymyślają te wszystkie nbędzne tematy, poszłby po rozum do głowy i znalazły sobie inne rozrywki.

Gość gość
Eeee.. prowo

Gość gość
Prowo i to słabe dodatkowo, szkoda prądu na takie brednie

Gość gość
Ewolucja na kafe, przeciez jeszcze niedawno takie lipy miały wzięcie, czyżby czytelnik kafe stał się już bardziej wymagający?No nie wierze....

Gość gość
A jednak ;)