BabkaBożaBabet 25 Napisano 49 minut temu Tak wrzucał stopy zylaste jak kura z mięsnego z pazurami takimi co niektóre baby se robią pediukiur i szorujo po szosie damessy 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darth Jar Jar 4 Napisano 49 minut temu Przed chwilą, miszluft napisał: Wstawmy wszyscy stopy i ucieknijmy z forum miałem wyprać sznurowadła dzięki za przypomnienie xd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 49 minut temu Teraz mam chudsze nogi bo trenowałem dużo w zeszłym tyg xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 44 Napisano 49 minut temu Przed chwilą, BabkaBożaBabet napisał: Ja wole hajs liczyć ten którego nie mam Wyświetliła mi sie inba Doroty masłowskiej która oskarżyła Helenę Englert ze ukradła jej zwrot ‚kanapki Z hajsem’ a ludzie piszo ze kanapki z hajsem to jakis typ juz użył w 2013 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 48 minut temu Obrzydzaja mnie stopy zwłaszcza od wewnacz nie chce ich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 48 minut temu Pravik pewnie.myl tymi stopami osrany sedes lezaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 44 Napisano 48 minut temu Przed chwilą, darth Jar Jar napisał: miałem wyprać sznurowadła dzięki za przypomnienie xd A co zes robił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 44 Napisano 48 minut temu Przed chwilą, BabkaBożaBabet napisał: Obrzydzaja mnie stopy zwłaszcza od wewnacz nie chce ich Dlatego łatwiej będzie ci uciec z forum jak to zrobisz . Przełam sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 48 minut temu Obojętnie kiedy Przed pracą trzeba się wyspać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 47 minut temu Ja już wrzucałem i nie uciekłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 47 minut temu Przed chwilą, miszluft napisał: Wyświetliła mi sie inba Doroty masłowskiej która oskarżyła Helenę Englert ze ukradła jej zwrot ‚kanapki Z hajsem’ a ludzie piszo ze kanapki z hajsem to jakis typ juz użył w 2013 Guwburza o nic. Ja bym się cieszyła ze ktos używa moich zwrotów. A tamta fajnie śpiewa ale gra chùjowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darth Jar Jar 4 Napisano 47 minut temu 1 minutę temu, miszluft napisał: A co zes robił Nic są białe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 47 minut temu Niemniej jakoś jom lubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 46 minut temu A mi zimno w stopki Chyba założę zaraz ciepłe skarpetki I w ręce mi zimno chyba rękawiczki założę nie będę mogl pisać xD Zaraz mi palce odmrozi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 44 Napisano 46 minut temu Przed chwilą, BabkaBożaBabet napisał: Guwburza o nic. Ja bym się cieszyła ze ktos używa moich zwrotów. A tamta fajnie śpiewa ale gra chùjowo No zwłaszcza ze sie okazało ze ten zwrot to ludzie znali niby w dzieciństwie za komuny i jakis gość orzed Masłowska to już nagrał wiec wyszło ze to ona komuś zarąbała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 46 minut temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Dlatego łatwiej będzie ci uciec z forum jak to zrobisz . Przełam sie To wolałabym ryj wrzucić zakazany wtedy już bym nie wróciła ostatecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 44 Napisano 46 minut temu Przed chwilą, darth Jar Jar napisał: Nic są białe Chyba były Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 46 minut temu Masz zakazany ryj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 45 minut temu A stopy takie wielkie to fetyszysci lubią bo większą powierzchnia a ja mam wielkie jak plecy i Caryca potwierdzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 44 Napisano 45 minut temu Przed chwilą, BabkaBożaBabet napisał: To wolałabym ryj wrzucić zakazany wtedy już bym nie wróciła ostatecznie Ja właśnie chce uciec przed tym momentem zanim coś tu wypłynie bo popełnię błąd niczym Piotr T aka ogor wrzucający tu swoje dane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 45 minut temu Ja lubię nie wszystkie, rzadko która ma fajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 45 minut temu A ja wywalone mam Co o mnie może wypłynąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 44 minuty temu Kiedyś może będę gwiazdą rocka to wszyscy będą wiedzieli jak się nazywam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 44 minuty temu Przed chwilą, miszluft napisał: Ja właśnie chce uciec przed tym momentem zanim coś tu wypłynie bo popełnię błąd niczym Piotr T aka ogor wrzucający tu swoje dane Czuje jak iskrzysz i potrzebujesz atencji. Wrzuc w butelce to jakoś się wyjaśni zawsze że to pomylka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 44 Napisano 44 minuty temu Helena Englert mi sie w shmie kojarzy z nimfeczi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 25 Napisano 44 minuty temu Przed chwilą, Sernike napisał: Kiedyś może będę gwiazdą rocka to wszyscy będą wiedzieli jak się nazywam Gwiazda raka chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 43 minuty temu Ta w tatuażach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 44 Napisano 43 minuty temu Przed chwilą, BabkaBożaBabet napisał: Czuje jak iskrzysz i potrzebujesz atencji. Wrzuc w butelce to jakoś się wyjaśni zawsze że to pomylka Jakby to była zamierzona pomyłka wybrałabym lepsza pomyłkę tamto to było porażka raczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darth Jar Jar 4 Napisano 43 minuty temu 2 minuty temu, miszluft napisał: Chyba były miejscami są jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernike 11 Napisano 43 minuty temu Zawsze jest szansa Na instrumencie grać już umiem Nigdy nie wiadomo co się w życiu wydarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach