Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja ,,córka" ma nową mamę.

Polecane posty

Gość gość

Kiedy poznałam mojego obecnego męża wychowywał samotnie córkę. Pokochałam ją. Mała swojej mamy nigdy nie poznała i dlatego jest dla niej mamą. Razem z mężem mamy też synka. Miesiąc temu odszedł ode mnie i zabrał małą. Aktualnie mieszka ze swoją kochanką, rozwód to już tylko formalność chociaż ja nadal kocham męża, chociaż krzywdzi mnie na każdym kroku i mam do niego ogromny żal. Mała teraz jest ze mną i powiedział mi ,, Mamusiu ciocia chce, żebym mówiła do niej mamo, a przecież ty jesteś moją prawdziwą mamą. Nie kochasz mnie już ? Bo ja tej cioci nie lubię". Miałam ochotę płakać. Nie wiem co mam robić. Tak strasznie za nią tęsknię kiedy nie mam jej przy sobie. Przez pierwsze 2 tygodniu jak syn miał drzemkę to stać mnie było tylko na położenie się do łóżka i plakanie, bo jej nie było. Co ja mam robić ?

Gość Tasmanska
To jak ci zabral mala, jak mała jest teraz z tobą? czyli nie ogranicza ci kontaktów i widzenia z "corką"

Gość gość
Mała mieszka z nim, syn ze mną. On wyjechał na wakacje z kochanką, a mała nie chciała z nim jechać i została ze mną. Ale bardzo rzadko ją widzę. Nie za bardzo chce, żebym się nią zajmowała.

Gość Tasmanska
w jakim wieku jest dziecko? czy masz wobec niej jakies prawa w kwesti prawnej? czy byłaś przyszywanym rodzicem w charakterze NIEFORMANYM ??

Gość gość
wspolczuje... kochanke tez zostawi dla mlodszej... taki typ... szkoda ze glupi i kazdej robi dziecko ktore potem krzywdzi.

Gość gość
Mała ma 4 latka. Niestety nie jestem formalnie mamą małej.

Gość gość
za bardzo zawsze histeryzujecie,będzie trochę u ciebie trochę z kochanicą i niedługo urośnie i będzie mieć swojego fagasa i po krzyku

Gość gość
A jaki ma kontakt z synem ?