Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Prześcieradła jusz tak

Jak wasze świąteczne porządki

Polecane posty

3 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

A laptop i tak czeka na wymianę na apple jakiś prawdopodobnie dualboot

To sie nie doczeka bo na apple to cie nigdy nie będzie stać

34 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

Zamówiłem 3gry na inwestycje wyszły mi 9,66 jedna pewnie się uda x20

Ale to za 10 lat.

Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał:

A na tiktoku jest typ teraz co jedzi po barach mlecznych i zjada z 5 dan wydając 100-200 a ja gdy zamówię 25 porcje dnia to mi się nie mieści 

A szczupły?

1 minutę temu, Flatpak napisał:

To sie nie doczeka bo na apple to cie nigdy nie będzie stać

Nie no będzie, bo ten złom na intelu, to za grosze sprzedają na Allegro po tym jak Apple zerwało współpracę z Intelem i przeszło na lepszą architekturę opartą o ARM. Każdy celuje w chipy Apple M, a Macbooki na Intelu są już mocno na wylocie.

Leżak chce Apple by się lansować przed fokami, że ma sprzęt, a wiadomo baby się nie znają, zobaczą jabłko i może jakaś się na to złapie 😉 😆 

• Haha 1

Przed chwilą, _RC+ napisał:

Nie no będzie, bo ten złom na intelu, to za grosze sprzedają na Allegro po tym jak Apple zerwało współpracę z Intelem i przeszło na lepszą architekturę opartą o ARM. Każdy celuje w chipy Apple M, a Macbooki na Intelu są już mocno na wylocie.

Leżak chce Apple by się lansować przed fokami, że ma sprzęt, a wiadomo baby się nie znają, zobaczą jabłko i może jakaś się na to złapie 😉 😆 

No ja w 13" cali będę mierzyć w okolicach 1k

2 minuty temu, _RC+ napisał:

Od 4 lat mam ipada pro 13 i jakoś dzidy nie lapiom się a 5,5k gdzie teraz po 7,2 czy ileś 13nastki 

Dopieszczenie porządków zaplanowane na poniedziałek.

Edytowano przez Mgła

Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał:

Od 4 lat mam ipada pro 13 i jakoś dzidy nie lapiom się a 5,5k gdzie teraz po 7,2 czy ileś 13nastki 

No baby się najlepiej na auta łapią. Dobre Audi albo BMW robi robotę... a komputer to ich ni grzeje ni ziębi. 

Dla linuksiarzy z tych dużych brandów to najlepsze są ThinkPady i Dell XPS. Maszyny stworzone pod Linuxy z myślą o nich to System 76, Framework i Tuxedo, ale te trzy ostatnie drogie, bardziej pod już programistów wysokiego szczebla. 😉 

• Like 1

1 minutę temu, _RC+ napisał:

No baby się najlepiej na auta łapią. Dobre Audi albo BMW robi robotę... a komputer to ich ni grzeje ni ziębi. 

Dla linuksiarzy z tych dużych brandów to najlepsze są ThinkPady i Dell XPS. Maszyny stworzone pod Linuxy z myślą o nich to System 76, Framework i Tuxedo, ale te trzy ostatnie drogie, bardziej pod już programistów wysokiego szczebla. 😉 

Dobry jest ipad pro 13 bateria tak z 2dni trzyma przy intensywnym uzywaniu to allegro to ebay to giełdzie to tiktoka itd

2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

Dobry jest ipad pro 13 bateria tak z 2dni trzyma przy intensywnym uzywaniu to allegro to ebay to giełdzie to tiktoka itd

a po co ci to ja ty z meliny nie wychodzisz, dla ciebie może być bez baterii dopóki prądu ci nie odłączą xD

Edytowano przez Flatpak

1 godzinę temu, Flatpak napisał:

a po co ci to ja ty z meliny nie wychodzisz, dla ciebie może być bez baterii dopóki prądu ci nie odłączą xD

Dla wygody ogólnie gdyby nie ten ipad pro 13 to bym zginął w rzeczywistości powiadomienia robią robotę za samo allegro się jusz dawno zwrócił 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się