Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

teściowa żali się, że wolała jak syn miał mało poważne związki i je zmieniał

Polecane posty

Gość gość

Moja teściowa jest sama od 35 lat. W ogóle to mój mąz jest jej ulubionym synkiem, straszliwie mi dokopywała przez pare lat bo ona sobie inną przyszłośc wymarzyła: że synuś będzie bawidamkiem, kobiety będzie zmieniał więc w ostatecznym rozrachunku ciągle będzie mieszkał z nią, wchodził w związki na chwilę i be zzobowązań w postaci mieszkania wspólnego i ślubu, jak to bywało jeszcze pare lat temu. Sama mi powiedziała, że wolała "te dawne czasy, synek był obok" stary za przeproszeniem koń miał wtedy 30tkę na karku a ta się cieszyła że on z nią przesiaduje i Ojca Mateusza ogląda. Szlag ją trafił jak on się mi oświadczył. Bywały sytuacje że przy mnie Mówiła "synu kiedy mnie odwiedzisz?" mnie pomijajac całkowicie. Do dziś czasem mi mówi jak tęskni za dawnymi czasami i pokazuje mi zdjęcie z synkami mówiąc: "Nigdy nie będzie jak dawniej". mam do czynienia z toksykiem.

Gość gość
to jasne że wolała by dawne czasy tak jak mowisz synuś zmieniał kobiety i z żadną miejsca nie zagrzal wiec mogła wysłuchać go i powiedzieć jaka to ta była twoja zła kobieta była. pocieszyc i byc znowu namber łan. (nr 1). typowe, wiadomo ze takie baby wolą jak synek w nic powaznego sie nie pakuje bo czym to pachnie> tym ze mamusia zejdzie na drugi plan. nienawidze takich bab, znam takie i wspolczuje ich synowym bo te matki nie maja pomyslunku kto jest męzem a kto synem. leczyla bym je psychiatrycznie.

Gość gość
popierdoloną masz teściową. Dla niej to że syn znalazł miłość i się ożenił nie jest powodem do dumy i radości (a dla zdrowej na umyśle matki być powinno że jest to powód do radosci). Dla niej to jest powód do smutku. Patologiczne zachowanie! Woli by syn był takim piotrusiem panem...żal. Żeby miał same nieudane związki bo sama nie ma sie czym pochwalić w tej materii...sama przegrałą życie. Tragedia co ona wpaja dziecku????!!!! ze trzeba sie bawić i zmieniać baby.... super tesciowa, nie ma co

Gość gość
a to jak brzydka jesteś że tylko taki maminsynek cię chciał?

Gość gość
13:06 trolluj na zdrowie...mam cię gdzieś

Gość gość
13:06 jest coś takiego jak miłość, uczucie bliżej tobie nieznane. Występuje także miedzy kobietą a mężczyzną i wkłada na nos zakochanych rózowe okulary, że poradzą sobie np. z wredną, zaborczą teściową, a prawda wychodzi później, czesto jak juz są zobowiązania. Na poczatku wszytko jet rozowe w tych pierwszych latach. po co sie udzielasz jak widać po twojej wypowiedzi że rozumem nie grzeszysz?

Gość gość
Ciekawe co niektóre z Was by robiły, gdyby nie tesciowe? Tak przynajmniej możesz całymi dniami zakładać o niej nowe tematy

Gość gość
pewnie ze jak sie gził bez zobowiązań to starej było na rękę bo potem do domku pod spódnice maminą wracał i na obiadek.

Gość gość
Nie wiem kim trzeba byc i co miec w glowie by cos takiego synowej powiedziec...mozna se pomyslec we lbie ale mówic to????

Gość gość
Jak co weekend wysyp prowo kafe o tesciowych.

Gość gość
I to głupich prowo. Nie wiem co to za świetna partia, bawidamek zaliczający jakieś tabuny dziewczyn co to do 30stki mieszkał z mamusią, a potem mu się znudziło to znalazł potulną naiwniarę. Serio, w takiej sytuacji byłoby się o kogo z tą teściową żreć :P

Gość gość
Ta idiotka znowu zalozyla provo z serii synowa/tesciowa a Wy sie produkujecie.

Gość gość
pewnie że wolała stara torba, bo synuś był wtedy "jej"