Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Minnie Moskowitz

Zrzuciłam w końcu z siebie to brzemię

Polecane posty

6 minut temu, Еlciаа napisał:

Zbanowali mnie 4 razy w ciągu miesiąca dzięki koleżance.

Nie mam nic z tym wspólnego. Nasłałaś na mnie Moona, który cały tydzień łaził za mną, pisał bzdury i zakładał hejterskie tematy. 

Cytuje "Moon jesteś tu, bo mam sprawę odnośnie salowej". 

Nigdy nie zgłosiłam ani jednego twojego postu, bo jesteś nudna i przewidywalna. Lubisz jak pijaki jadą po tobie, za nic cię mają i ty uważasz, że to powodzenie 🤣Nie szanujesz siebie, daleko ci do mnie, nic o mnie nie wiesz, więc turlaj dropsa i winnych szukaj gdzie indziej. Po prostu wróciło ci się za nadgonkę na mnie i robienie w konia małolata. 

Do widzenia i bez odbioru 😄👋

Edytowano przez 250GodzinTak
Dopisek

Haha mnie tu nie bylo 5 tygodni chyba to nawet nie wiem co sie tu odpieerdalalo

Tesknie za Klaudiusz, dawno z nia nie pisalem, i jestem tu dla niej 

3 minuty temu, big buu napisał:

Przecież ona z tej stróżówki i tak ciągle nawala posty xD non stop 

🚑🚑🚑Zdecyduj salowa, czy stróż gamoniu 🤣

Salowa, sliwka i gina, nie wygonicie mnie stad 

Zbyt mocno tesknie za Klaudiusz, zebym stad odszedl

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Nie mam nic z tym wspólnego. Nasłałaś na mnie Moona, który cały tydzień łaził za mną, pisał bzdury i zakładał hejterskie tematy. 

Nigdy nie zgłosiłam ani jednego twojego postu, bo jesteś nudna i przewidywalna. Lubisz jak pijaki jadą po tobie, za nic cię mają i ty uważasz, że to powodzenie 🤣Nie szanujesz siebie, daleko ci do mnie, nic o mnie nie wiesz, więc turlaj dropsa i winnych szukaj gdzie indziej. Po prostu wróciło co się za nadgonkę na mnie i robienie w konia małolata. 

Ona jest uzależniona od patologii, pisze z leżakami i innymi odklejencsmi typu malowany a co z małolatem ha ha. Żałosna alimenciara i beneficjenciara. Stfu. Za kamienica haha. A bezdomny niech spada, bo halitoza śmierdzi. 

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Nigdy nie zgłosiłam ani jednego twojego postu, bo jesteś nudna i przewidywalna. Lubisz jak pijaki jadą po tobie, za nic cię mają i ty uważasz, że to powodzenie 🤣Nie szanujesz siebie, daleko ci do mnie, nic o mnie nie wiesz, więc turlaj dropsa i winnych szukaj gdzie indziej. Po prostu wróciło ci się za nadgonkę na mnie i robienie w konia małolata. 

Turlaj dropsa to mój tekst, wysil tą mózgownicę i wymyśl coś sama.

Elcie chociaz ktos chce zapladniac i dzieci robic, a was nikt nie chce, dlatego takie podle jestescie xD

Do tego skonczylyscie stare i bezdzietne xD. Lewe geny xD

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

🚑🚑🚑Zdecyduj salowa, czy stróż gamoniu 🤣

Ok. Salową byłaś kiedyś, teraz strozujesz gdzieś na Śląsku i nawalasz non stop posty i zgłaszasz ciągle kogoś. 

Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał:

Ona jest uzależniona od patologii, pisze z leżakami i innymi odklejencsmi typu malowany a co z małolatem ha ha. Żałosna alimenciara i beneficjenciara. Stfu. Za kamienica haha. A bezdomny niech spada, bo halitoza śmierdzi. 

A kto normalny by ją chciał? Kriss, Rym Cym? To są normalnie chłopy (jedyne na tym forum) które w życiu by jej nie chciały. Więc ma Leżaka, pijaka Malowanego i Tirowca.. No i nasz bogaty socjal 😜😄

3 minuty temu, Scoop napisał:

Haha mnie tu nie bylo 5 tygodni chyba to nawet nie wiem co sie tu odpieerdalalo

Jak zwykle niektórzy już cię uśmiercali a niektorzy mówili  że jeszcze tu wrócisz  np ja 😉 

Przed chwilą, Scoop napisał:

Elcie chociaz ktos chce zapladniac i dzieci robic, a was nikt nie chce, dlatego takie podle jestescie xD

Do tego skonczylyscie stare i bezdzietne xD. Lewe geny xD

To będą mówić że nie chciały dzieci.

Spać mi się chcę. 😴

Haha, a na boku salowa pewnie robi loda moderatorowi xD

Mm tak zbanowales ta elcie mmm daj mi biore gleboko mmm daj pragne wiecej 

Wiem widzialem

Mialem depresje i czulem sie jak goowno, i chcialem skonczyc ze soba, dlatego mnie tu nie bylo

Ale potrenowalem troche perkusje, zagralem w jazz klubie na perkusji kilka razy, i mnie tak ludzie chwalili, ze salowa z gina moga mi buty czyscic 😜 

1 minutę temu, big buu napisał:

Ok. Salową byłaś kiedyś, teraz strozujesz gdzieś na Śląsku i nawalasz non stop posty i zgłaszasz ciągle kogoś. 

Nie znam tych regionów i nie strózuje. Nie pij i oddbij ode mnie w końcu, bo nie jestem zainteresowana. ☺️

Spoko, ja tez bym sie jeebnal spac, ale mi dobrze w wannie jest

A jutro mama wraca z Polski, i znowu dluzszy czas nie wezme sobie goracej kapieli ;/ 

A sauna i prysznic to nie to samo 😜 

Albo chlorowana woda w basenie

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

A kto normalny by ją chciał? Kriss, Rym Cym? To są normalnie chłopy (jedyne na tym forum) które w życiu by jej nie chciały. Więc ma Leżaka, pijaka Malowanego i Tirowca.. No i nasz bogaty socjal 😜😄

Haa haaa…. Żałość człowieka ogarnia na myśl o tych zdesperowanych jednostkach…. Toć to poniżej poziomu morza. 🌊 

Jutro znowu wroce do namiotu po saunowaniu i bede trenowal perkusje ♥️♥️♥️

Juz sie nie moge doczekac 🙂 

2 minuty temu, Еlciаа napisał:

To będą mówić że nie chciały dzieci.

Spać mi się chcę. 😴

Chyba (prawie) każda na jakimś etapie życia chce mieć chociaż jedno. 

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

O czym ty mówisz? Lubie ich ale argen to flaki z olejem a rym jest zbyt prawicowy i mocno wierzący.

A was kto by chcial?

Nikt, dlatego Elcia ma dwojke dzieci, a wy 0, bo nawet ruuchac sie nie umiecie

Chcialem sobie jeszcze kolacje shoarme z kurczaka i frytki jeebnac, ale ostatnio jadlem ogromnego kebaba z frytkami i 40 nuggetsow z kurczaka i 2kg frytek ojeebalem i no nie mam ochoty 😜 

Teraz musze poplywac troche i pocwiczyc

Zaczalem ostatnio aerobik w basenie uprawiac, niezla sprawa

Od saunowania i basenu moje stawy i kosci mi dziekuja ♥️♥️♥️

Edytowano przez Scoop

1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał:

Haa haaa…. Żałość człowieka ogarnia na myśl o tych zdesperowanych jednostkach…. Toć to poniżej poziomu morza. 🌊 

Przecież ten małolat takie rzeczy pisał, że jprd 🤦I jeszcze głos zabiera. Do roboty nie pójdzie, bo nie ma dzieci z kim zostawić, emerytury babci nie odbierze, bo babcia musi być osobiście. Gołąbków robić nie potrafi, bo kiedy ma się nauczyć, jak trzeba porady życiowe tirowcom udzielać, obrabiać dope mnie i Iskrze przez telefon z Malowanym i pisać o oblodzeniu z Leżakiem na forum 🤣🤣🤣Więc doby brakuje i taka wiedziała jak się ustawić 🤣🤣🤣🤣

9 minut temu, 250GodzinTak napisał:

A ty niby nie chcesz rym cyma bo ewidentnie mu się podlizujesz ? lecz z jego strony nie widać zainteresowania. 

To w takim razie dziwne że wypominasz że nie chce stąd  kogoś innego...

Edytowano przez big buu

3 minuty temu, big buu napisał:

Chyba (prawie) każda na jakimś etapie życia chce mieć chociaż jedno. 

Te które juz mieć nie mogą a się obudzą z tym za późno to im nieźle później odwala.

Mnie i tak pieerdoli to srafe i jakies stare hejterki salowe, giny czy sliwki, ja teraz co tydzien chodze grac na perkusji w jazz klubie i duzo trenuje codziennie bardzo, i tam mnie kochaja i jestem mile widziany, fajnie ze gdzies mnie doceniaja 🙂

wszyscy prawie jada po mnie tutaj tyle czasu, a ja nagle sobie ide do jazz klubu i tlum ludzi mi bije brawa i mnie chwala muzycy i ludzie, to cos pieknego 🙂 

Edytowano przez Scoop

5 minut temu, Еlciаа napisał:

O czym ty mówisz? Lubie ich ale argen to flaki z olejem a rym jest zbyt prawicowy i mocno wierzący.

Co to znaczy flaki z olejem? Jeśli można zapytać 

1 minutę temu, big buu napisał:

A ty niby nie chcesz rym cyma bo ewidentnie mu się podlizujesz ? lecz z jego strony nie widać zainteresowania. 

To w takim razie dziwne że wypominasz że nie chce stąd  kogoś innego...

Rym Cym się żeni, a ja mam męża. Ty nikogo. Wiesz wszystko w twoich rękach 💃👋

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Przecież ten małolat takie rzeczy pisał, że jprd 🤦I jeszcze głos zabiera. Do roboty nie pójdzie, bo nie ma dzieci z kim zostawić, emerytury babci nie odbierze, bo babcia musi być osobiście. Gołąbków robić nie potrafi, bo kiedy ma się nauczyć, jak trzeba porady życiowe tirowcom udzielać, obrabiać dope mnie i Iskrze przez telefon z Malowanym i pisać o oblodzeniu z Leżakiem na forum 🤣🤣🤣Więc doby brakuje i taka wiedziała jak się ustawić 🤣🤣🤣🤣

Babci przychodzi emerytura na konto koleżanko.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się