Odpowiedz na ten temat

dr Cieślik z Krakowa-hirurh plastyczny ....opinie

  • mlutkaaaa 2008.11.30 [10:29]
    prosze was o opinię na temat dr Cieslika zamierzam wykonac sobie u niego operację prostowania przegrody i zmniejszenia noska! jak ktos ma podobny problem ....to piszcie! mam dylemat:/
  • mlutkaaaa 2008.11.30 [10:30]
    przepraszam za błędy..... miał być chirurgusmiech.gif
  • na reszcie szczesliwa 2008.12.12 [20:34]
    ostrzegam cie przed tym "doktorem"! ja mialam u niego op nosa 8lat temu. po nieudanej pierwszej zrobil mi druga - poprawke, ktora zadnej poprawy nie przyniosla. byl to koszmar, a sama trauma po operacji i po tym co lekarz mi robil w trakcie zmian opatrunku pozostanie w mej pamieci do konca zycia! obszedl sie ze mna jak rzeznik. po tej operacji bardzo dlugo dochodzilam do siebie. mialam bardzo zwichrowana przegrode i zupelny brak droznosci. chodzilam od chirurga do chirurga blagajac o pomoc. ale kazdy lekarz ktory zagladal mi do nosa mowil "o BOZE co pani ma w tym nosie???, przykro mi ale ja sie nie podejme, to dla mnie za duze ryzyko operowac po czyms takim". wkoncu znalazlam fachowca w amsterdamie, jest to autorytet w rhinoplastyce w europie. wiekszosc dpbrych sepcjalistow wlasnie u niego sie szkoli. i on podjal sie zoperowania mojego nosa. moja wedrowka do normalnego funkcjonowania trwala 8lat. wlasnie jestem po op w holandii. operacja kosztowala majatek, ale po tym co zrobil mi dr rzeznik, bylam w stanie zaplacic kazde pieniadze za gwarancje dobrze wykonanej operacji. jesli jeszcze nie zrobilas operacji nie rob jej w zadym wypadku u tego czlowieka!!!
    serdecznie
  • adus90pl 2008.12.21 [18:54]
    Co do Dr Cieślika... Więc tak... miałem operacje u niego, moj kolega tez i drugi kolega taksamo, w tym roku to bylo a moj nos przed operacją to był koszmar (krzywy na lewo i do tego garb).... i to co tego co mi dr Cieślik zrobil z nosem to zasługuje na najwyższe słowa uznania... usmiech.gif przegrode mam prostą, nosek mam prosty, dobrze mi sie oddycha usmiech.gif tyle co moge powiedziecusmiech.gif polecam i jeszce raz polecam usmiech.gif a kobieta wyżej mnie nich przestanie histeryzować bo lekarz to człowiek a nie jakis robot. a zaplacilem tylko 1500 zł za korekte nosa bo przegroda rerundowana usmiech.gif
  • pacjennt 2008.12.31 [23:46]
    Miałem robioną operacje nosa u dr cieślika,zupełnie nie potrzebną.Przyszedłem z pryszczem na nosie.Zrobił mi symulacje komputerową stosując sociotechnike powiększył nos i wmówił mi ze mam za duzy do głowy i ze go zmnięjszy;dałem się namówic.To co zrobił to tragedia,kośc gruba jajowata nos krzywy słupek wisi blizny duze widoczne skóra przebarwiona nos boli.Byłem u wielu specjalistów ale zaden nie chce podjąc się poprawki.Jestem u kresu wytrzymałości fizycznej i przychicznej.Idąc na operacje miałem gęste włosy,po 17 miesiącach od operacji jestem prawie łysy.Nie zyczę nawet najwiekszemu wrogowi spodkania na swej drodze dr cieślika i to co wyprawiał z nosem po operacji nie chce opisywac,niepotrafie.Niech ta tragedia moja będzie przestrogą dla innych nawet na krótko myślących o dr kazimierzu cieśliku.Ostrzegam!!!
  • pacjent88888 2009.01.09 [19:56]
    Przed ars-medicą na warszawskiej w krakowie i dr Kazimierzem Cieślikiem Ostrzegam Miałem miec prostowaną przegrode i zmniejszony nos ,przegrody nie zrobił a pieniądze wzią a nos zamiast mniejszy wizualnie jest większy w dodatku tak zaszył ze go skrzywiło.Jak tacy partacze mogą jeszcze operowac i rujnowac ludziom zycie.Prowadzą agresywną reklamę w internecie a dobry specialista nie muśi się wiele reklamowac a ludzie go i tak znajdą; nic dodac i nic ując
  • Wdzięczna pacjentka 2009.01.29 [20:59]
    Ja także mialam problemy z drożnościa nosa wywolana skrzywioną przegrodą nosową oraz fatalnym wyglądem nosa ,który zwracał uwage otoczenia i był powodem stresu.Po operacji nosa wykonanej przed rokiem przez dr Cieślika moje problemy z wyglądem i drożnością nosa znikły całkowicie. Nie zgadzam się z opinią ,,pacjennt'' z dnia 31.12.2008 pisaną o 23:46!!!! co świdczy o ze ten cz lowiek zamiast Witać nowy rok pisze poskudne opinie o wspanialym lekarzu którym innym poprzez zmiane wyglądu poprawia komfort zycia. Cała jego wypowiedz wskazuje na potrzeba wizyty u psychiatry.......Pozdrawiam wszystkich pacjentów dr Cieslika
  • niezadowolony 2009.01.31 [14:37]
    tez mialem "robiony" nos przez tego pana doktora i musze z przykroscia stwierdzic, ze nie do konca jestem zadowolony z ubecnego wygladu.Operacje przeszedlem juz ponad pol roku temu i polegala na prostowaniu przegrody i scieciu garba w czesci kostnej.Garb jak byl tak jest do dzis, a z tym lepszym oddychaniem to tez jakos nie do konca,bo przy jakims intesywniejszym wysilku, dalej musze oddychac przez usta.
    Oprocz blizn nic specjalnego w moim wygladzie sie nie zmienilo.
    Nikt,ze znajomych ktorzy nie wiedzieli o przebytej operacji nie zauwazyl zadnej roznicy i mi nie powiedzial, ze mam jakis inny nos.
    Raczej musze komentowac skad wziely mi sie blizny w okolicach "nowego" nosa. smutas.gif
  • adus 2009.03.16 [22:34]
    ja mialem operacje u Dr Cieślika i moge pokazac zdjecia Po i przedusmiech.gif ludzie mowia ze całkiem inny człowiek, a nos to ja naprawde miałem okropnyoczko.gif a teraz....jak chcecie zobaczyc to piszcie na gg 2433178
  • adus90pl 2009.03.17 [22:21]
    tak mi dr. Cieslik zoperowal nosusmiech.gif
    http://www.sendspace.pl/file/l3JmsYFM/ zdjęcie przed operacją
    http://www.sendspace.pl/file/9hiYJZ4D/ zdjęcie po operacji) oceńcie i wystawcie opinie ) dziekuje i pozdrawiam
  • kiciunia16 2009.03.25 [14:06]
    Boze!!!!!!!! Uwazajcie na tego partacza,robilam u niego naraz powiekszanie biustu,korekte nosa i powiekszanie ust,zaplacilam 22 tys.zlotych a po zabiegu sie zalamalam.Biust maly,malo co powiekszony z wielkimi bliznami!!!!!!! Nos zamiast zmniejszony jest jeszcze wiekszy niz byl,mam dziurki szerokie jak kon a usta chociaz chcialam miec duze to mam male,prawie nic nie powiekszone a malo tego to mam zniksztalcona warge,a lekarz twierdzi ze jest wszystko wporzadku i mnie zbywa,mam zamiar podac go do sadu,wszystko nie tak!!!!!!!! nie polecam!!!!!!
  • zcieslikowany 2009.04.06 [17:41]
    operacje na nosie mialem dwa miesiace temu.byl krzywy i mial niedrozna przegrode a to wszystko po zlamaniu w dziecinstwie,czyli dawno.jestem rzadkoscia(1/3) bo mam rurke plastikowa o gr.5mm w nosie dla droznosci,ktora choc jest udreką bolesną i sam rozkrwawiam nos przy zakladaniu, to pomaga.oddycham pierwszy raz od 15 lat przez ta dziurke.ciesze sie z tego i cierpliwie znosze to.ci ktorzy nie potrafia samemu zalozyc sobie,to zaklada im lekarz tzn.dr.Cieślik i robi to po lekarsku szybko i bolesnie. NOS MAM PROSTY nie idealnie.poraz drugi moge napisac ze ciesze sie oprocz z droznosci to z wygladu prostego.Ogolnie tydzien w szpitalu i duzo bolu, o ktorym nie pamieta sie na nastepny dzien.cena mala 1500 na fundusz ratunek poparzonym wplacilem wdniu operacji rano o 9.30.1500 za nos u dziadka z doswiadzczeniem.tych nosow robi z 2,3 na dzien.bo widzialem.od pn-pt. pomyslalem sobie ze trafilem w dobre rece i mysle tak dalej.teraz chodze na kontrole co dwa tyg. ale nic nowego oprocz tej rurki 2 .tyg. po operacji co zalozono mi.
    aha i jeszcze kazdy musi chodzic miesiac z takim plastikiem na nosie i do tego gigantycznyusmiech.gif plaster na twarz wiec domatorstwo murowane.potem juz tylko to na noc ten plastik uciskajacy opuchlizne i wyciskajacy krew ze skory-to ma zapobiegac deformacjom.wiec na noc obowiazkowo,zeby na poduszce przypadkiem nie przygniatac noska .zostaje na nosie tylko taki plaster papierowy-oddychajacy,ktory tez uciska i sciaga opuchlizne i krew wewnatrz.po dwoch miesiacach dalej mam spuchniety czubek i wyjatkowo swedzi. przed zmiana opatrunku spotykam 5-ciu innych pacjentow z nosami i nie wiem co mieli wczesniej z nosem ale nie wygladaja tragicznie.troche opuchnieci.czubki nosa tez maja twarde.cierpliwosci ! potrzeba duzo czasu!!! kupilem juz czwarta rolke plastra i masc borna z mentolem. co do kazia to lekarz jak kazdy inny .trzeba zrozumiec lekarza.z czym ma doczynienia. z pacjetami rozumiejacymi bardziej lub mniej...oraz to ze pokrojone w ten sam sposob cialo dwoch pacjentow goi sie podobnie ale nie identycznie.niektorzy moga miec pretensje tylko do wlasnych genow.

  • zcieslikowany 2009.04.06 [17:54]
    to sa informacje ze strony

    CZAS TRWANIA ZABIEGU: około 1 godziny
    CZAS HOSPITALIZACJI: do 12 godzin
    CZAS PRZERWY W PRACY: 8 do 15 dni

    a tak naprawde to:
    CZAS TRWANIA ZABIEGU: około 1 godziny
    CZAS HOSPITALIZACJI: pn-sob czyli 6 dni
    CZAS PRZERWY W PRACY: 8 do 15 dni usmiech.gif
    po trzech tygodniach gdy zeskoczylem ze stolka poczulem zawrot glowy niezlyusmiech.gif
  • kiciunia16 2009.04.06 [20:50]
    Ej zcieslikowany!!!! ciesz sie k.... ze ten partacz Cieslik zrobil ci dobrze zabieg i nie p...... ze ludzie moga problemy zawdzieczac tylko swoim genom bo np.ja gdybym nie spotkala tego partacza na swojej drodze to mialabym duzo ladniejszy nos,bo nie byl brzydki ale ja chcialam miec ladniejszy a mam gorszy niz mialam.Jak czlowiek trafi na dobrego chirurga to taki zrobi twarz ladnie tak jak np.u takiej dody ktora jest cala zoperowana i miala szczecie ze trafila na dobrego chirurga bo z brzyduli zrobil ladna dziewczyne a ja po operacji u cieslika jestem duzo brzydsza a bylam ladniejsza a pozatym zrobil mi usta gdzie zamiast je powiekszyc to zle rozlal plyn i mam go zamiast w wardze to pod nosem i przez to mam ja teraz zdeformowana!!! i wzial jeszcze za to 9 tys.i co jeszcze ci malo? o jakich ty genach ty tu p.........? pozatym znam wiele osob przez niego oszpeconych,wiec miales szczescie!!! wejdz lepiej na portal znany lekarz i zobacz opinie o Ciesliku!!!!!
  • Baba jaaaga 2009.05.28 [19:07]
    Ej wiecie ile by doktorek Cieślik wzioł za scięcie Garba i skrócenia noska ?? hmmm ? błagam odpiszcie
  • Baba jaaaga 2009.05.28 [19:09]
    bo słyszałam, że jest tani ?? hmmmmmmm ? odpiszcie !
  • kiciunia16 2009.06.07 [04:04]
    Dziewczyno,po cholere ty sie pytasz ile Cislik bierze za garba? czy ty jestes slepa?????????????????????????? nie widzisz wyzszych opini na jego temat?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co robi ludziom z nosami,biustami i wszystkim innym?!! wejdz sobie na portal znany lekarz i zobaczysz go zaznaczonego na czerwona jako najgorszy chirurg plastyk w Krakowie!!!!!!!!!!! kiedys bylo o nim jeszcze wiecej opini zlych na jego temat ale nie wiem dlaczego zniknely! jest jeszcze mnostwo innych samych zlych opiniach na jego tematna innych portalach.Widzialam na okolo 30 zlych opini o nim chyba jedna dobra w ktora nie wierz bo slyszlam ze to sa jego naganiacze!!! dla twojej informacji on tak mi zpilowal garba ze teraz prawie nie mam wogole kosci nosowej i czeka mnie rekonstrukcja calego nosa w Warzsawie u dr.Sankowskiego i przeszczep chrzastki z ucha lub zebra,do tego wycial mi za duzo chrzastek tak ze mi czubek sie zapadl wiec nie moge teraz oddychac a nozdrza zeszyl mi z policzkami,jak chcesz pokaze ci zdjecia albo sie z toba umowie.Ja znam osobiscie juz trzy osoby przez niego oszpecone,wiec nie patrz na pieniadze i na to ze jest tani bo zrujnujesz sobie zycie!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • kaska77777 2009.06.23 [18:11]
    @ kiciunia16
    naprawdę myślisz że te wszystkie komentarze są prawdziwe??
    Konkurencja nie śpi, a karierę człowiekowi łatwo zrujnować!

  • kiciunia16 2009.06.23 [21:03]
    O widze ze jakas nastepna popie**olo.. ci.. jest z rodziny Cieslika i udziela sie na forum a gowno o nim wie.Tak wiec moja droga moge udostepnic moje zdjecia sprzed operacji u Cieslika i po nich i ku... zobaczymy co wtedy wszyscy powiedza!!!!!!!!!!!!!!!!!! chcialam jeszcze napisac ze wlasnie przed wczoraj wrocilam z Warszawy i mam opinie od bieglego sadowego chirurga plastycznego ktory napisal ze po zabiegu ktory medycznie byl przprowadzony zle to mam dwie krzywe przegrody(przed zabiegiem mialam proste co moge udokumentowac zdjeciami rtg)potezne malzowiny nosowe(przed zabiegiem byly w normie) do tego estetycznie spartaczony,nozdrza pszyszyte do policzkow,czubek opadajacy na dol oraz za bardzo spilowana kosc.Poza tym jezeli chodzi o usta zle pobarany tluszcz z brzucha przez co powstaly mi w tym miejscu dwa tluszczaki i ciemne przebarwienia oraz zle rozlany tluszcz w ustach bo rozlany zamiast w ustach to pod nosem za wysoko.Jeszcze k**w. malo?????????????
  • Robertinhio89 2009.07.14 [16:23]
    Witam! Niemal 2 lata temu )17 sierpnia 2007 r. w Wojewódzkim Szpitalu Specjalistycznym im. Ludwika Rydygiera w Krakowie miałem operowany nos łącznie z przegrodą. Plastyka wyszła świetnie, any last words. Z pokrzywionego nochala mam teraz prosty, naturalny nos. Miałem jedynie pecha co do blizn, gdyż oczy były tak spuchnięte, iż pod płytkę podpłynęła łza i zrobiły się 2 ranki, po których zostały blizny (jedna po kazdej stronie, troche jak kreski od noża). Jeżdżę jednak do Ars Medici na laseroterapię i jest coraz lepiej, prawie ich już nie widać. Gorzej natomiast z przegrodą, mam tam zrosty i strasznie mi przytyka, choć i tak oddycham dużo lepiej niż przed operacją. Będę poprawiał. W Rydygierze ponoć wogóle im przegrody nie wychodzą. Nie mogę jednak na Cieślika złego słowa powiedzieć, blizny nie jego wina, a także zrosty. Miałem po prostu pecha, a przegrodę się poprawi (choć o dziwo tuż po operacji oddycvhałem idealnie) Moim zdaniem przy technice jaką stosuje dr Cieślik (plastikowa płytka uciskowa na nos) nie powinno się robić jednocześnie dwóch rzeczy na raz (plastyki i przegrody, bo poprzez ten ucisk przegroda traci drożność. no, ale cóż, było minęło. Ogólnie jednak dr Cieślika oceniam bardzo pozytywnie, to bardzo dobry lekarz, mojemu znajomemu zrobił rewelacyjne uszy. Owszem, każdemu chirurgowi jakiś tam zabieg może się nie udać, gdzieś czytałem, iż przeciętnie ok 5% zabiegów u chirurga plastyka jest nieudanych. No cóż, człowiek nie robot - ryzyko zawodowe. Jeżeli ktoś chce mogę udostępnić zdjęcia przed i po (rbaranski89@wp.pl). Pozdrawiam
  • pani. T 2010.02.06 [14:38]
    To w takim razie jakiego chirurga z Krakowa polecacie? Rozczarowałam sie tymi opiniami, bo już się na niego z decydowałam , atu takie opinie...Poradźcie w takim razie kogoś innego.
  • kiciunia16 2010.02.06 [20:42]
    Do Pani T.a co chce pani sobie zrobic? kazdy chirurg plastyk sie w czyms specjalizuje,jeden robi ladnie biusty,drugi nosy,trzeci usta.Od biustow dobry jest Tomasz Kasprzyk a od nosow Ireneusz Latkowski z Polanicy Zdroju,albo Zawisz z Krakowa.Najlepiej niech sobie pani wejdzie na portal znany lekarz,tam pani znajdzie napewno kogos dla siebie,byleby nie byl to na Boga Cieslik!!!!!!!!!! bede sie bardzo cieszyla gdy ocale chociaz jedna osobe przed nim!!!!! Zreszta prosze sobie wejsc rowniez na inne strony np.beauty w Polsce badz zycie gwiazd,lub na rankingi najgorszych plastykow(Cieslik zajmuje w nich czolowe miejsca)Kiedy przeczyta pani nastepne same negatywne opinie to sama sie pani o tym przekona,pozdrawiam
  • Kirh H. 2010.03.26 [22:06]
    Miałem u Doktora operację uszu - odstających paskudnie ;] Jestem zadowolony. Miła atmosfera, profesjonalizm, efekt taki, jak chciałem. I kłopot z głowy ;P

    POLECAM - jeśli o uszy chodzi. o! tak powiem ,żeby nie było...
  • Butla1 2010.06.27 [09:40]
    hej wszystkim ,kto tu zaglada. ja bylem pacjentem doktora Cieslika z Krakowa i jestem zadowalony. Nos prosty, dobrze mi sie oddycha. malutkie blizy ,ktore sa na skrzydelkch zastały ,, wyprasowane laserem'' i prawie ich nie widać. Jestem zadowowolony i polecam.
  • Znany Lekarz 2010.07.03 [22:54]
    Nie polecam Portalu ZnanyLekarz.pl jako wiarygodnego źródła informacji o lekarzach. Moderatorzy usuwają lub nie dopuszczają negatywnych opinii. Od miesięcy próbuję ostrzec ludzi przez Panem Profesorem XXX, który zniszczył mi zdrowie za ciężkie pieniądze, pacjenci z jego prywatnej kliniki uciekają, a na "Znany Lekarz" pod jego nazwiskiem pojawiają się same wychwalające go wpisy!!! UWAŻAJCIE na oszustwo "ZnanyLekarz.pl" , jednym lekarzom wpisują się wdzięczni, zadowoleni pacjenci, innych chronią opłaceni moderatorzy i personel zagrożony utratą pracy.
  • mmprincess 2010.08.17 [12:34]
    Do nareszcie szczęśliwa: u kogo w amsterdamie robiłaś poprawkę po Cieśliku???
    Zostaw GG odpiszę
  • mmprincess 2010.08.17 [12:43]
    co do portalu znany lekarz to prawda!!!!! Usiłuję wpisać negatywną opinię o Stepniewskim a notorycznie jest ona wykasowywana. Po Cieśliku pojawił się moi drodzy kolejny partacz to STEPNIEWSKI!!!!!!!!!
    ma multum pozytywów które wpisują chyba moderatorzy!!!!!!
    negatywne opinie są wykasowywane . Wiem bo nie ja jedna wpisywałam negatywną opinie. Również portal beauty w polsce jest finansowany prawdopodobnie przez niektórych lekarzy.
    Stepniewski, Cieślik lista partaczy rośnie

  • jaga_ptasinska 2010.10.06 [05:59]
    wedlug mnie o wiele lepszy jest dr Szymanski z wawy, wieksze doswiadczenie i lepsze wyczucie
  • aniabion 2010.10.07 [07:04]
    aja zastanawiam się nad dr Robertem Małekiem z Krakowa - badzo dużo pozytywnych opini .
  • casi-feliz 2012.05.12 [21:47]
    Witam,

    czy ktoś mógłby polecić jakiegoś dobrego chirurga plastyka do NOSA w Krakowie?

    Byłabym wdzięczna bo zamierzam sobie zoperować nos, a mój łatwy do upiększenia nie będzie, więc potrzebowałabym kogoś świetnego w tym co robi (u mnie jest nie tylko garbek -i to niebezpiecznie blisko oczu- ale i wielka chrząstka na końcu nosa i asymetria...)

    Pozdrawiam

  • hejo 2012.09.09 [00:36]
    Podbijam! Kto poleci chirurga z Krakowa - korekta nosa.

Odpowiedz na ten temat

Trwa ładowanie...