Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci . . .

Polecane posty

Gość gość

Kochane powiedzcie mi dlaczego facet musi spoglądać na inne ?? :-(

Gość gość
taka jego natura

Gość gość
gdyby nie spogladał na inne to by nigdy nie był z Toba

Gość gość
Wcale nie musi, choć ja nie zwracam uwagi czy mój chłopak patrzy na inne czy nie, ale ostatnio dwie koleżanki powiedziały mi że mój chłopak jest we mnie wpatrzony jak w obrazek i to one zauważyły że on nie zwraca uwagi na inne kobiety :) a czy to prawda to mało mnie obchodzi, patrzenie o niczym jeszcze nie świadczy.

Gość gość
Ale chodzi mi o takie coś, że np siedzimy razem w restauracji, ktoś wchodzi i on spogląda.

Gość gość
Faceci, to imbecyle. Patrzą tylko jakby tutaj wsadzić swojego penisa:-o ich mysli krążą wokol tego. Zachowanie dzieci z przedszkola. Nawet u mezczyzn po 40-stce.

Gość gość
patrzy na inne bo ty nie jestes „tą“ jedyna

Gość gość
Patrzenie nie ma nic wspólnego z tą jedyną czy wsadzaniem penisa. Jak widzimy ładną dziewczynę to się popatrzymy bo przyciąga nasz wzrok wy też jak zobaczycie jakiegoś atrakcyjnego mężczyznę to popatrzycie sobie na jego wyrzeźbione ciało, mięśnie, szerokie ramiona. To normalne. Tak samo coś strasznie brzydkiego czasem przykuwa naszą uwagę.

Gość gość
A mając swoją kobietę można fantazjować o innej? Np widzianej na ulicy?

Gość gość
dobrze jest jak spoglada na inne, bo znak ze zdrowy na umysle (oczywiscie kulturalnie spoglada, a nie wywiesza jezor, lapki mu drza, buraczy sie i pot mu na czolo wystepuje). tym lepiej, bo kobieta tez moze bez obaw wtedy podziwiac innych mezczyzn. a juz mialam taki problem z exem, ze jak mi jakis facet sie spodobal z wygladu, to ten jak to zauwazyl, to zawsze darl jape i robil straszne halo, jeszcze z tekstem: oj wstydzilabys sie. no moj boze, kazdy moze sie zapatrzec. a i tak on pierwszy poszedl w tango. u mnie na patrzeniu sie konczy :D

Gość gość
Dziękuję Ci bardzo :-*

zawsze szczery ... po prostu Cie uwielbiam. Uwielbiam Twoją analizę -chłodną analizę-i pozbawione emocji komentarze tudzież dygresje. Uwielbienie moje nie jest ironią-jest faktem. Pozdrawiam

Gość gość
zawsze szczeremu podkłada się Iftar, wywłoko:D