Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w124

Rozterka

Polecane posty

Gość w124

Witam Od 6 klasy podstawówki znam dziewczynę. Od technikum mam z nią kontakt bo trafiliśmy do jednej klasy. Czasem jechaliśmy razem pociągiem a czasem troche pisaliśmy ze sobą. Ale od tego roku coś się zmieniło. Raz napisałem życząc powodzenia na egzaminie na prawko i zaczęliśmy ze sobą pisać a drugiego dnia spotkaliśmy się. Widziałem się z nią kilka razy, troche pisaliśmy. Kilka razy razem z kumplem i z nią byliśmy w fast foodzie. Ostatnio zaprosiła mnie na imprezę jako osobę towarzysząca. Pomimo strachu poszedłem czego nie żałuje (jestem dość nieśmiały). I od tego czasu nie mogę przestać o niej myśleć. Ostatnio kumpel nawet mi się zapytał czy z nią "kręcę" ale powiedziałem, że nie ale to było przed imprezą. Co mi jest?

Gość gość
wpadles jak sliwka w kompot tera niech ona wpaddnie albo...

Gość w124
Co masz na myśli?

Gość gość
moze ona tez go kocha/

Gość gość
w sidla milosci oczywiscie

Gość w124
Ostatnio bywało tak, że jak ja się chciałem spotkać to ona nie mogła i na odwrót. Już miało dojść do spotkania ale zawsze na krótko przed coś szło nie tak. Jak mam okazje to staram się odprowadzać ją do domu po pracy(późno kończy).

Gość w124
Z tą imprezą to dziwna sytuacja troche bo jak z nią rozmawiałem przed to mi powiedziała, że myślała by mnie zaprosić ale nie chciała mnie męczyć (to zrozumiałe bo jestem nieśmiały i nie umiem tańczyć ;)) Ale potem jej mama powiedziała by kogoś zaprosiła i mnie zaprosiła.

Gość gość
Nic I nie jest. Dziewczyna Ci się podoba i adorujesz ją. Brawo za odprowadzanie po pracy. Są jeszcze dżentelmeni...

Gość gość
Wyr/uchaj ją.

Gość w124
Dzięki ;)

Gość w124
Z tym odprowadzaniem to też fajna sprawa. Bo jak chce ją odprowadzić to pisze mi, że nie trzeba. Ale zaraz pyta się gdzie jestem.

Gość w124
Co to może oznaczać z jej strony?

Gość w124
Pisać do niej? Mam okropną ochotę by do niej napisać nie mówiąc już o spotkaniu ale nie chce się narzucać. Wczoraj jej napisałem pytanie o której kończy i nic nie odpisała.