Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xMietek

Pragnę dziecka z nową partnerką

Polecane posty

a ona nie jest gotowa na macierzyństwo. Ola ma 33 lata. Uważam, że to wspaniały czas na zostanie matką. Jak ją nakłonić, abyśmy nie czekali dłużej?

Gość gość
Nie masz kasku?

Gość gość
Szukaj innej

Gość gość
co Ci poradzić, ona sama musi chcieć :) nie wszystkie kobiety mają ten instynkt, ja też myślałam, ze go nie mam, a tu proszę, lata lecą, a ja pragnę tego cudu coraz bardziej :)

Gość gość
Może dziurka w gumce?

Gość gość
powinieneś z nią szczerze porozmawiać czy ona wogóle chce mieć kiedyś dziecko, musicie wypracować jakiś kompromis odnośnie czasu kiedy się zdecyduje zajść w ciążę. 33 lata to dość późny wiek na zostanie mamą i Twoja partnerka może mieć problem z zajściem w ciąże powinieneś jej to uświadomić. Jeżeli natomiast okaże się że w ogóle nie planuje potomstwa to uważam że powinniście się rozstać bo przy różnicach w tak istotnej sprawie związek nie ma sensu, oboje będziecie się męczyć

Gość xMietek
Ja pragnę dziecka z Olą. Sam mam 43 lata, ale wyglądam i czuję się młodzieńczo. na 56 lat.

Gość gość
O, ja prdl, 40-cha, co ty za bzdety tu walisz, na zapładnianie ci się zebrało a tu już menopauza Dziewczyny, nie dawajcie się wkręcać w te pseudomietkowe bzdety, większość userów wie ocb

s********j chamie! Jestem wspaniałym mężczyzną a nie czterdziechą!

Gość gość
Och, jakież słownictwo, były księże Widzę, że teraz z ciebie maczo i samiec alfa Cóż za przemiana, jednak wino mszalne wyraźnie łagodzi obyczaje ;)

Gość gość
Chciałbyś żeby Ci dała młodego zdrowego chłopca co?

Gość gość
Czterdziecha,przestań tworzyc kolejne wyjęte z czapki historie.Wszyscy wiedza,ze nie ma zadnego xMietka,slabszej,ruty,ekstrawagancji tylko ty czterdziecha trollujuesz za nich.