aksa
Zarejestrowani-
Zawartość
0 -
Rejestracja
-
Ostatnio
Nigdy
Reputacja
0 Neutral-
Cześć dziewczyny, około 2 lata temu, latem ,był na ulotce promocyjnej, przepis na lody z mrożonych owoców i nie pamiętam czego jeszcze ;(. Wiem, że robiło się go bardzo szybko w Szefie Kuchni. Tam chyba była śmietana kremówka, cukier puder i owoce mrożone. Widziałam i nawet robiłam na pokazie ale niestety nie pamiętam dokładnie i proporcji też już nie. Proszę pomóżcie, może ktoś pamięta Z góry dziękuję.
-
noże można naostrzyć, co do ultrapro to radzę poszukać na poprzednich stronach
-
Było warto dla hotelu i menu. Same wykłady przygotowane profesjonalnie, jak dla mnie za długo :)w tak krótkim czasie.
-
myślę, ze faktycznie, ilość gorącej potrawy ma znaczenie. Do Ossy jestem zaproszona ale nie wiem czy pojadę, bo mi się po prostu nie chce tłuc tyle kilometrów :). Warto?
-
wrzosowa zastawa była prezentem w styczniu dla Gospodyni, jeśli ją kupiłaś masz prawo do zwrotu wciągu 10 dni od jej otrzymania, bez podania przyczyny. Ja sama mam małe dzieci i uzywam zastawy kiedy robię przyjęcia dla ich koleżanek. Wkładam do zastawy upieczone ala KFC filety z kurczaka i do drugiej frytki i całą imprezę są ciepłe. Jeśli jesteś niezadowolona oddaj ją i po kłopocie.
-
... i pojedzie na to Bali koło Balic i będzie k...mi rzucać i srać na wszystkich. Marianno pe- błagam nie wychodź z domu a jak już musisz to gęby nie otwieraj bo wstyd Polakom przynosisz, też nic nie pisz kobieto, po podstawowych zasad ortografii nie znasz !!!
-
niektórym to by się przydało poszerzenie horyzontów intelektualnych: marianna pe: " ale badziew podszyw tylko mnie to szczyka!> pisz co chcesz, ulzyj swemu nieuctwu! ja właśnie kupiłam wakacje zna Bali i sram na ciebie" Słownictwo i błędy mówią same za siebie, gimnazjalista by się zgorszył, chrońmy nasze dzieci przed kontaktem z buractwem.
-
do marianna pe - jakież wyszukane słownictwo, "sram na Ciebie" :(.Jakoś nie uchodzi arystokratce - co to kawę zażywa z białych filiżanek Ćmielów!
-
do Aga_bb - można myć w zmywarce
-
niech i ktoś powie- do szynek, sałatek, zup itp powinnaś mieć okrągły pojemnik, najlepiej z kółkiem w środku (czy szczelny sprawdzisz wlewając wodę, zamykając, odpowietrzając i potrząsając - gdy mocno trzyma i się nie wylewa to jest szczelny i tyle). Polecam Tobie odwiedzenie jakiegoś pokazu albo dystrybucji. Pojemniki do mrożenia bardzo mi się przydają gdy zamrażam zupy i sosy. Są elastyczne i mozesz wyjmować np. kostki zamrożonego sosu do potrawy, czy zupy do prosto do gara. Gdzieś wcześniej na tym forum ktoś rozpiswał się na temat tych pojemników. Produkty typu koper czy truskawki nie zbrylają się, są sypkie wciąż. Jednak najlepiej będzie gdy spotkasz się z jakimś sprzedawacą który wyjasni Ci jak dobrze je używać.
-
do niech mi ktoś powie- pojemnik z kratką, to z pewnością optima, nie ma szczelnej pokrywki bo przechowuje się w nim wędliny podsuszane, ser i np pokrojone warzywa, typu pomidor. Mój przedmówca to znany na forach prowokator, niezorientowanym radzę ignorować chamskie zaczepki.
-
dziękuję za przepis
-
jak zrobilas tiramisu napisz proszę? czy liliana być pełna?
-
dyson dc 29 base polecam
-
Nazwy są jakie są nie rozumiem o co Wam chodzi? Agi 40 jest przykro, że nazwaną ją "infantylną laską", a nie że komuś się nazwy nie podobają. Mi się podoba: SILIKONOWY KRÓL :). Do Agi40- zlekceważ chamskie komentarze.