Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

LubięSwojąPracę

Zarejestrowani
  • Zawartość

    0
  • Rejestracja

  • Ostatnio

    Nigdy

Reputacja

0 Neutral
  1. ciężko spisać syrop, polewe, wpisać posiłek kz na test produktu, na kuchni niektórym ciężko spisać mięso które upadło na podłogę. a Ty siedź w tym magazynie jak debil, najlepiej w mroźni i licz wszystko trzeci raz..
  2. teraz największe szczęście to trafić na pracownika, który chce się czegoś nauczyć i w ogóle ma chęci do pracy.
  3. bycie instruktorem w swoim przypadku wspominam najlepiej. lubiłam szkolić o ile był czas zrobić to rzetelnie. ;)
  4. mgr powinien zarabiać dwa razy tyle co zarabia bo jego zakres obowiązków nie ma granic..
  5. ta.. u mnie w budce tez były przypadki, że wycieczka była traumatycznym doświadczeniem. nie dał rady presji i poszedł sobie do domu. swoją drogą co się niektórym dziwić. mgr przestają wytrzymać czasami te ciśnienie z góry. młodzi widzą jak ta praca działa.
  6. wystarczy, że na ulotce zaznaczysz pełna dyspozycyjność, chęć pracy od zaraz i ze masz książeczkę. doświadczenie i studia się nie liczą.
  7. Obeznany, nikt od Was nie był na rap sesji? bo my też w sumie stwierdziliśmy, że to bez sensu..
  8. kryzys w całej Polsce? czytając Wasze komentarze czuje się jakby ktoś pisał o mojej budce.. nie ma komu pracować, L4, uż i spmh po 200 w weekend..
  9. co do ankiety. rekrutację prowadzi kierownik z reguły a tutaj tacy się nie udzielają..
  10. 7:1 nie będzie pofalowane. ;p
  11. frytki leżące 3h, no padlam. ahahaha!
  12. tak, chodziło mi o restauracje PI z trzecim oknem. ;)
  13. w PI nie wydajesz nic z zamówienia przed odesłaniem na hold..
  14. z tego co kojarzę to chyba na strefie było coś napisane o PI jest wprowadzane u nas i z jakiegoś innego kraju do nas przyjeżdżali się szkolić.
  15. krzesła i fotele takie same jak w Polsce ale stojak mokra podłoga inny. ;p
×