Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

miki3437

Zarejestrowani
  • Zawartość

    0
  • Rejestracja

  • Ostatnio

    Nigdy

Reputacja

0 Neutral
  1. miki3437

    urządzenie starcook

    SCHAB FASZEROWANY ŚLIWKĄ SKŁADNIKI: • 1 kg schabu bez kości • 250 g śliwek suszonych Marynata: • przyprawy do smaku: sól, pieprz, papryka słodka, vegeta • olej SPRZĘT: brytfanna TEMPERATURA: 200°C - 125°C CZAS: ok. 20 minut PRZYGOTOWANIE:Schab umyć, osuszyć i nakłuć przez środek długim, ostrym nożem. Do otworuwłożyć śliwki na całej długości mięsa. Wszystkie składniki marynatywymieszać, natrzeć nią mięso i wstawić do lodówki na kilka godzin. Rozgrzaćurządzenie z brytfanną do 200°C brytfannę nasmarować olejem.Obsmażyć mięso z każdej strony, zmniejszyć temperaturę do 125°C .Podlać wodą i dusić ok. 20 minut. Polecam
×