Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Mandolina

Zarejestrowani
  • Zawartość

    4
  • Rejestracja

  • Ostatnio

Reputacja

0 Neutral
  1. Jest w nim kwas palmitynowy. I z tego względu mm z jego zawartością ma strukturę tłuszczową bardziej zbliżoną do mleka matczynego niż mm go pozbawione Tak jak koleżanka wyżej napisała - nie ma co demonizować za wszelką cenę
  2. Może to naiwne, ale wierzę w zdrowy rozsądek. Jeśli czytam, że kwas palmitynowy występuje w moim własnym, naturalnym mleku, to wiem, że musi występować w składzie również mm, aby było ono możliwie podobne do mojego. Tym bardziej, że na potrzeby produkcji mm ten olej palmowy rafinowany jest w dużo niższych temperaturach, bez wydzielania estrów glicydowych.
  3. Oak View, kalifornijskie. Sami niedawno piliśmy na weselu znajomych. Dobre i niedrogie. Białe półsłodkie możesz dać do deserów albo tortu, czerwone półwytrawne do mięs. Sami teraz z narzeczonym czasem kupujemy do kolacji.
×