To co to oznacza? , że ty wszystkie wędliny z lodówki wyrzucasz już na drugi dzień po otwarciu? A na przykład wędzone też? A rybę w galarecie jak nie zjesz też ?? kotlety schabowe też? mielone też? galaretę też , rosół też?? !
Ty nie douczona i d i o t ko , jeśli ktoś się pyta to liczy na odpowiedź osoby kompetentnej , która się zna , a nie opinie kogoś komu "się coś tam wydaje" , Jezuuu co za d e b i l
Jak bigos gotujesz , to nie w godzinę , tylko w kilka , a nawet kilka dni i w ten sposób mięso w nim zawarte można długo przechowywać , pomijając już to że jest on tłusty a tłuszcz dodatkowo konserwuje i blokuje dostęp bakterii
Tobie życie miłe ?? ale po co ci one , przecież ty go nie wykorzystasz , żeby takim głupim po świecie chodzić?!! Nienawidzę takich hipohondryków , co to "bułkę przez bibułkę" i jeszcze doradzają innym
I to , co TY w życiu byś zrobiła , lub nie zrobiła nikogo nie obchodzi, bo nikt o to nie pytał , pytanie było inne , więc wracaj do szkoły i to podstawowej i douczaj się , bo niewiedza to jedno , ale bycie głupio mądrą i d i o t k ą to drugie