Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

arkadisad

Zarejestrowani
  • Zawartość

    2
  • Rejestracja

  • Ostatnio

Wszystko napisane przez arkadisad

  1. Chciałbym otworzyć jakiś mały biznes gastro na zasadzie franczyzy. Dopiero zaczynam się orientować w temacie. Czy macie może jakieś pomysły na taki biznes? Najlepiej jakby to było coś na zasadzie foodtracka, fastfoodów na wynos, coś czego nie dotknie pandemia. Z góry dziękuje za wszystkie pomysły
  2. No w sumie kebab to niezły pomysł. Myślałem o czymś takim lub o jakiejś burgerowni, ale jak robiłem wywiad wśród znajomych tak większość dalej woli kebsy. Widziałem chyba taką budkę w sąsiedniej miejscowości. Jeśli mogłabyś podpytać o jakiś kontakt lub warunki to będę wdzięczny. Czy dużo trzeba mieć na początek, na jakich warunkach jest miejscówka, czy sam załatawiam, czy mogę mieć swoje miejsce itp.
×