Witam,
mam taki problem, organizuje wieczór kawalerski na około 25 osób(mężczyźni +25 lat) i nie mam bladego pojęcia ile mięsa szykować na grilla.
Grillowanie zacznie się w Sobotę około 17-18, natomiast koniec kawalerskiego zapowiada się na Niedzielę godziny wieczorne. Oczywiście wiadomo z przerwą na sen :)
Dogadaliśmy się, że nie robimy żadnych sałatek ani nic z tych rzeczy.
Wódka, mięso, pomidor/ogórek z cebulą, chipsy i coś do popijania.
Ile szykować:
-karkówki,
-kiełbasy,
-boczku,
-kiszki ziemniaczanej,
-kaszanki,
-skrzydełek z kurczaka,
-piersi z kurczaka.
Ile chleba? Ile musztardy, ketchupu lub sosów?
Ile pomidorów/ogórka na tylu chłopa? :)
oraz ile litrów napojów? Nie chciałbym żeby zostało nie wiadomo ile jedzenia.
Dziękuję bardzo z góry za pomoc! :)