Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

klimeekxd

Zarejestrowani
  • Zawartość

    1
  • Rejestracja

  • Ostatnio

Reputacja

0 Neutral

Ostatnio na profilu byli

Blok z ostatnio odwiedzającymi jest wyłączony i nie jest wyświetlany innym użytkownikom.

  1. Witam, mam taki problem, organizuje wieczór kawalerski na około 25 osób(mężczyźni +25 lat) i nie mam bladego pojęcia ile mięsa szykować na grilla. Grillowanie zacznie się w Sobotę około 17-18, natomiast koniec kawalerskiego zapowiada się na Niedzielę godziny wieczorne. Oczywiście wiadomo z przerwą na sen :) Dogadaliśmy się, że nie robimy żadnych sałatek ani nic z tych rzeczy. Wódka, mięso, pomidor/ogórek z cebulą, chipsy i coś do popijania. Ile szykować: -karkówki, -kiełbasy, -boczku, -kiszki ziemniaczanej, -kaszanki, -skrzydełek z kurczaka, -piersi z kurczaka. Ile chleba? Ile musztardy, ketchupu lub sosów? Ile pomidorów/ogórka na tylu chłopa? :) oraz ile litrów napojów? Nie chciałbym żeby zostało nie wiadomo ile jedzenia. Dziękuję bardzo z góry za pomoc! :)
×