wanda111
Zarejestrowani-
Zawartość
0 -
Rejestracja
-
Ostatnio
Nigdy
Reputacja
0 Neutral-
Czy ktoś dostał już torbę z gwiazdą bo u nas cisza,nie będzie czy z opużnieniem dostaniemy
-
Widać nie każdy może wszystkiego się nauczyć na początku też mi nie wychodziło i nie mogłam zakisić ogórków bo były spryskiwane ,albo sól nie taka ale nie lubię się poddawać i teraz umiem dużo a jeśli ktoś jest nie zadowolony niech pisze co nie tak przecież po to to forum ,z pewnością to nie wina naczyń ,i niech Pani pisze co do czego zmieniła Pani zdanie ,bo większość jest niezastąpiona.
-
jeszcze piekę Chlebek pszenny 1kg mąki pszennej tortowej przesiać,w pół szkl.letniego mleka rozpuścić pół kostki drożdży z łyżką cukru,jak podwoi objętość wlać do mąki dodać łyżkę oleju,2 łyżeczki soli ,1 łyżeczkę mielonego kminku i 1 czarnuszki,i letniej wody na oko aby ciasto było miękkie wszystko wyrabiam jak nie klei się do ręki jest gładkie odstawiam przykryte, jak podwoi objętość wyciągam dzielę na 2 i formuję chlebki kładę na największej blaszce,lub do keksówek, keksówki 1,8 litra i odstawiam w ciepłe miejsce jak podwoją objętość wstawiam na 50minut na 200stopni.
-
A nie napisałam chodzi o tłuczek do mięsa.
-
Witam czy jest tu ktoś z Tarnowa potrzebuję tłuczek i chętnie bym się za coś wymieniła może ktoś ma 2 a potrzebuje coś innego proszę piszcie jak chcecie na coś wymienić.
-
Czy może ktoś robił w Ultra Pro jakąś kaszę z warzywkami i z mięskiem i mógłby podać jakiś sprawdzony przepis mile widziany dietetyczny , sprawdzę wszystkie i mogę za najlepszy wysłać prezent niespodziankę.
-
Czy to te które były jeszcze w katalogu ??
-
A po ile te garczki chodzi mi o taki ok 5 litra i w którym mieście można kupić.
-
a już nie wyobrażam sobie jak można gotować w rozdrabniaczu czy szefie ,a po za tym po badaniach stwierdzono że poziom przenikania jest 10 krotnie niższy od dopuszczalnej normy.znalazłam w starym przewodniku dla konsultantek,więc dlaczego jeszcze nikt o tym nie napisał przecież są tu starsze doświadczone konsultantki ,dobrze że zdobyłam ten przewodnik bo podobno już nie można go kupić ,więc jak młode mają się szkolić .
-
W firmie tłumaczą że musiałybyśmy podgrzewać naczynia powyżej 350 stopni aby coś dostało się do pożywienia a perła kochani nie jest przeznaczona do podgrzewania więc o co ten strach.
-
dioksyny uwalniają się w temperaturze powyżej 350 stopni i musiało by się naczynie stykać z kwasem siarkowym i chlorem więc nie mamy czego się bać.
-
no to kika się popisała -druciakiem sprężynowym tego nie myj bo zniszczysz sobie to każda dobra konsultantka wie druciak podrapie ci naczynie ,a niektóre mleczka są za ostre i zrobi się matowe ja myję denaturatem lub płynem do naczyń .
-
Warto też zakupić Ultra Pro jak ktoś lubi beztłuszczowe odkąd go mam nie użyłam do pieczenia mięsa ani deka tłuszczu udka tylko obtaczam w przyprawach i do ultra są super .jestem też nauczona wycierać wszystko po myciu do sucha więc nie mam problemów z garnkami niektóre mam już 17 lat i uwierzcie te plamy zostają po naszej kranówie lub soli w środku można przemyć octem i po problemie.nawet te kolorowe znikają.
-
Ja mam pojemniki do mrożenia i moje się nie rysują są świetne i żaden nie pękł choć tłukę je za każdym razem jak potrzebuję pietruszkę lub koperek,ostatnio włożyłam mokry i trochę się posklejał ,jak uderzę pudełkiem o stół to się koperek rozklei inne pudełka by tego nie wytrzymały więc z czystym sumieniem polecam,
-
zgadzam się z tobą i uważam że niektóre panie powinny się nauczyć mycia naczyń bo już mam dość ich narzekania miałam styczność z takimi i dobrze wiem jak to wygląda i nie życzę nikomu party u nich w domu lepiej nic nie jeść grozi zatruciem.