Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

peienka

Zarejestrowani
  • Zawartość

    0
  • Rejestracja

  • Ostatnio

    Nigdy

Reputacja

0 Neutral
  1. My ustalamy menu na tydzien przed. Tzn. menu to wlasciwie juz mamy tylko ewentualnie można wprowadzić drobne zmiany i ustalić ile sztuk jakiego rodzaju miesa itp.
  2. polzonka wystarczy ze sama skopiujesz i poprawisz listę :)
  3. Polzonka- 16.05.2009 Stysia 6 - 06.2009 Madzianietka - 6.06.2009 /Świdnica Śląska Teoria - 06.06.2009 Limonka - 06.06.2009 Sylwia86-86 - 13.06.2009 ZłotaRybka - 13.06.2009 Cait - 20.06.2009 Bajagaga - 27.06.2009 Ewuska86 (lucky me) - 27 .06. 2009 Peienka - 25.07.2009 / //// Ruda Śląska Krusyna - 04.08.2009 Sunflowerka - 08.08.2009 Sweet Cat - 08.08.2009 Blumisss - 8.08.2009 dagaa - 08.08.2009 / Bielsko-Biała MGwiazdka86 - 09.08.2009 / Katowice Katowiczankaa - 15.08.2009 / Katowice dziubas 29 - 15.08.2009 Czarna IwI - 22.08.2009 Ewa182 - 22.08.2009 Patula - 22.08.2009 fruttella - 29.08.2009 Eliana - 29.08.2009 / Kraków Mercury - 29.08.2009 Katowice Myszencja 23 - 05.09.2009 Ponga - 05.09.2009 Taka jedna kobitka - 12.09.2009/ Wodzisław Śl. anti - 19.09.2009 Bajbajka1986 - 03.10.2009 Fionaa21 - 10.10.2009 smerfetka23 - 17.10.2009 Katowice Wrotka85 - 17.10.2009 / Oława margaretka1510- 05.09.2009 Kalisz
  4. Madzianetka w tak młodym wieku dopadły Cie skutki uboczne??Jak długo stosowałaś tabsy??
  5. \"W ogóle jest ktoś jeszcze z naszych okolic? Oprócz katowiczanki bo tego się można od razu domyśleć \" Ja jestem z Rudy Śląskiej a wesele mamy w Czerwionce :) troszke daleko ale nic innego nas tak bardzo nie zachwyciło jak restauracja Biały Dom.
  6. Ja nie siedzę w pracy natomiast próbuję sie uczys do jutrzejszego kolokwium :/ i jakos nieszczególnie mi to wychodzi jak widać... A gdzie pracujecie dziewczyny??
  7. ja znalazłam jednego.wygląda super: http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis.php?przepis=8719&offset=15 Masa kajmakowa jest pyszna wiec niezle sie zapowiada.lecę wiec do kuchni bo z tego co wyczytałam najlepiej zrobic mazurka na trzy dni przed.
  8. Taka jedna kobitka masz racje co do sukni.mój wymarzony model kosztuje 4200zł wiec chcialam szyć ale wszyscy strasza ze nie wyjdzie taka piekna jak oryginał...:/
  9. A tak apropo krawcowych to ma ktoś z dziewczyn ze Śląska namiary na dobre krawcowe z okolic Katowic??Bo z tego co się dowiedziałam to trzeba sobie rezerwować terminy na szycie gdzieś z rok przed....
  10. Z tego co wiem to gorsety najlepiej leżą na małym biuście.Na dużym to jest tragedia...Tak doradzała kuzynce krawcowa no i po sobie widzę ze na moim rozm C/D gorset nie najlepiej wygląda....Jeśli chodzi o hormony..Wielkość piersi zależy tylko i wyłącznie od tkanki tłuszczowej.Dlatego właśnie nie ma reguły gdzie się u kogo rozłoży ten tłuszczyk po tabsach.
  11. Ja juz przeczytałam no i w sumie to chyba rozszerzenie tego o czym mowilam."niczego się tak kapłanowi nie pamięta, jak wpadek w sprawach związanych z pieniędzmi"Za to o tych mszach za dormo odprawionych nikt nie mowi.. Madzianetka-->przeglądałąm zdjęcia i myśle że cena jest adekwatna:)
  12. madzianetka--->myśle że w miare ok.a skad jesteś bo nie pamietam??jęsli Warszawa to bardzo tanio.i zależy tęz jakij jakosći to jest fotograf...
  13. My mamy menu ustalone odgórnie przez restauracje ale oczywiscie mozna modyfikować.tak wygląda: OBIAD: Rosół z makaronem, kluski śląskie: białe i czarne, ziemniaki, Sałatka z kapusty czerwonej, surówki: z białej kapusty, z fasolki szparagowej, z selera, z marchwi. Mięsa 2,5 szt. na osobę: rolada wołowa, wieprzowa z pieczarkami, kurczak, indyk, biała pieczeń z owocami, biała pieczeń z warzywami, kotlet de vollaile, kapturek. Kompot z brzoskwiń i ananasu. DESER: Do wyboru: kopa, owoce w galarecie, Lody wielosmakowe z owocami, Ciasto własne lub na zamówienie, Kawa, herbata w ilości nieograniczonej. ZIMNA PŁYTA: Wędliny: szynka konserwowa, polędwica: sopocka, myśliwska, drobiowa, salami, pieczeń grecka, salceson drobiowy, sosy do zimnych mięs: orzechowy, ziołowy, tatar, tymbaliki z kurczaka, ozorek, szynka w galarecie, galantyna, karp w galarecie, pstrąg w galarecie, sałatki: sałatka z tuńczyka, sałatka z kurczakiem i ananasem sałatka z wędlin i kukurydzą, sałatka śledziowa, sałatka jarzynowa, rolmopsy śledziowe, kulki rybne, śledź w oleju, śledź w śmietanie, śledź po węgiersku, śledź po japońsku, marynaty, półmisek serów, łosoś, jaja z kawiorem, pieczywo-3 rodzaje, masło Między zimną płytą a kolacją: barszcz z krokietem lub frankfuterki na gorąco KOLACJA: 1.5 mięsa na osobę: kotlet z pieczarkami, eskalopki, don juan, szaszłyk z drobiu, kotlet po generalsku, żeberka duszone, bukiet jarzyn gotowanych, kapusta zasmażana, pekińska, frytki, dufinki, ryż. II KOLACJA : bogracz, gulasz, leczo, barszcz z krokietem.
×