Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

zareniasta

Zarejestrowani
  • Zawartość

    0
  • Rejestracja

  • Ostatnio

    Nigdy

Reputacja

0 Neutral
  1. pieczemy biszkopcik 3/4 szkl cukru 4-5 jaj /zalezy od wielkosci/ 1 lyzeczka proszku do pieczenia cukier waniliowy 1.5 szkl maki jaja ubijamy z cukrem na puszysta mase dodajemy make i proszek cukier waniliowy pieczemy 30 min nastepnie ubijamy 1 op smietany 30 % i 1 op smietany 18% dodajemy do tego olejek smietankowy /tylko pare kropel/ wciskamy troche cytryny tak z 6-7 lyzek cukru i ubijamy az zgestnieje smietana nie dodawac zelatyny ,probujemy czy wystarczajaco slodkie a jak malo to jeszcze dodajemy cukru biszkopt nalezy przekroic i na jedna czesc smietanke przykrywamy i na wierzch reszte smietanki posypujemy po wierzchu kakaem lub scieramy czekolade do lodowki i najlepszy na drugi dzien naprawde warto sprubowac SMACZNEGO!!!!
×