Anomalia 0 Napisano Wrzesień 4, 2004 Dziewczynki,podpowiedzcie - gdzie szukac kosmetykow Pumy?! Konkretnie chodzi mi o wode Jamaica - czy sa to kosmetyki typ Sephora czy typ - polka w hipermarkecie?! Nigdy nei zwracalam na nie uwagi,nie wiem a jutro bede miala bardzo malo czasu zeby je kupic:) Bardzo mi pomozecie wiec z gory dziekuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tifa 0 Napisano Wrzesień 4, 2004 w moim miescie sa napewno w galerii centrum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anomalia 0 Napisano Wrzesień 4, 2004 dziekuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość awee Napisano Grudzień 10, 2005 jestes popierdoloona polka do kwadratu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dupajana 0 Napisano Grudzień 10, 2005 w większych drogeriach (oczywiście w takich gdzie sprzedają też perfumy) w Rossmanie też chyba widziałam :) doradzam chętnie ale zapachu nie znoszę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozdrawiam Napisano Grudzień 10, 2005 ja osobiscie uwielbiam pume lecz rozowa "flowing" naprawde polecam .... dosalam od mojego meszczyzny :P jamaica nie jest zla .... taka w sumie na lato,ale to juz od gustu zalezy .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozdrawiam Napisano Grudzień 10, 2005 i w sumie dostepnajest wszedzie w drogeriach,rosmanie itd itp .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co używają wasi panowie Napisano Grudzień 10, 2005 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozdrawiam Napisano Grudzień 10, 2005 acgua di gio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozdrawiam Napisano Grudzień 10, 2005 bardzo mi sie podoba .... a co Wasi panowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozdrawiam Napisano Grudzień 10, 2005 pozdrawiam... zycze udanych zakupow ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach