Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joanka

Wygląd śluzu na początku ciąży

Polecane posty

Cześć dziewczyny. Powiedzcie mi, jaki wygląd ma śluz na samym początku ciąży? W pierwszych tygodniach ciąży - w drugim, trzecim. Na pewno objawem ciąży będzie duża ilość śluzu, ale czy ma on jakąś konkretną postać? Bardziej kleisty, taki jak płodny? Czy taki zwykły - mało kleisty, niepodobny do białka jajka? Pozdrawiam. :-)

Gość Mysia_
ja miałam taki jak płodny - kleist, przeźroczysty tylko że z małymi bialymi punkcikami w środku. Ale czy to standard to nie mam pojęcia.

dziewczeta tyle z was na tym forum wlasnie zaczyna ciaze i zadna nie moze mi napisac jaki wyglad ma sluz? :-( bardzo prosze

Gość Mysia_
Ja też bym chciała sie dowiedzieć czy to standard, czy tylko tak u mnie .

Gość Anusia79
Witajcie Jestem w 8 tygodniu ciąży, wygląd śluzu mam podobny jak w dni płodne. Moze bardziej gęsty, kleisty, biały. Pojawia sie zazwyczaj rano. Pozdrawiam dziewczyny:)

sluz jest obfity , mam uczucie , ze ciagle jest mokro , na poczatku balam sie poronienia , bo mi tak gwaltownie majteczki wilgotnialy.U mnie jest jak na dni nieplodne, lepiacy.Jestem w 3 m-cu , od poczatku byl taki , czasem bylo widac pekniete naczynko krwionosne, ale to nie jest powodem do niepokoju.

Gość monik24
Witam ja jestem w 35 tyg ciazy a sluzu od dluzszego czasu jest strasznie duzo jest bial i gesty pozdrawiam wszystkie przyszla mamusie))

Gość hahahaniaaa
a ja mam jakiś płyn!! jakby woda :( a chciałam być w ciąży... czy taki płyn z małymi dodatkami śluzu może świadczyć o jakiejś chorobie ??