Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rybeńka

LUŹNA POCHWA - ćwiczyłyście? pomogło? HELP!!!

Polecane posty

Gość Rybeńka

Mój mąż nie ma zbyt dużego członka, a ja nigdy nie byłam zbyt ciasna, ale po porodzie zrobiło się dramatycznie. Minął rok, a my prawie nic nie czujemy. Nie byłam cięta i zszywana, po prostu rozciągnęłam się... lekarka mówi, że jest w normie i nie ma problemu. Nie stać mnie na operację plastyki pochwy, a coraz częściej płaczę i mam wrażenie, że moje małżeństwo lada dzień legnie w gruzach. Mój mąż naprawdę prawie nic nie czuje w środku! Lekarka zaleciła ćwiczenie - zatrzymywanie moczu. Wychodzi mi świetnie, ale kiedy leżę z rozłożonymi nogami w czasie stosunku nie umiem ich zacisnąć. Miałyście może też taki kłopot? Czytałam o takim urządzeniu Aquaflex, które wkłada się do pochwy i na nim ćwiczy (150 zł) ale to chyba bardziej stosuje się przy nietrzymaniu moczu? A może jakieś pozycje w których jest ciaśniej? Tylko że mąż ma naprawdę dość małego i krótkiego, więc muszą być "głębokie". Proszę, powiedzcie jak sobie z tym poradziłyście bo odechciewa mi się żyć!

Gość pomaga
ja robie te cwiczenia zawsze podczas ciazy,po porodzie i wszystko powrocilo umnie do normy .Polecam.Robie je nawet w tym momencie ale poprostu zaciskam i puszczam.Pileczkami nigdy nie robilam.Powodzeniea

Gość pomaga
ja robie te cwiczenia zawsze podczas ciazy,po porodzie i wszystko powrocilo umnie do normy .Polecam.Robie je nawet w tym momencie ale poprostu zaciskam i puszczam.Pileczkami nigdy nie robilam.Powodzeniea

Gość pomaga

Gość Rybeńka
Dzięki, będę jeszcze próbowała. Z zatrzymywaniem moczu idzie mi dobrze, mam tylko problem z zaciśnięciem się w taki sposób na mężu. Ale może to przyjdzie z czasem?

Gość pomaga
przyjdzie przyjdzie.To samo jest cwiczysz miesnie brzucha.Przeciez nie odrazu mozesz zrobic setke a po jakims czasie dziwisz sie jak to latwo .Powodzenia ;>

Gość upppppppppppppppp

Gość spróbujcie do tego czasu
innych pozycji np. Nie martw się, spróbuj zaciskac, liczyc do 10 i puszczac

Gość upuppupupupuppuupupupupupuppu

Gość jee
ja slyszlam, ze po jakims czasie wszystko wraca do normy sprzed ciazy

Gość Florek
Też jestem zdania że z czasem pod wpływem ćwiczeń, pochwa stanie się ciaśniejsza.