Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kassia.......................

prosze od odpowiedz!!!!!kilka odp..

Polecane posty

Gość Kassia.......................

okres spoznia mi sie drugi dzien,nie wiem czy dostane,mam nadzieje ze tak.moze za wczesnie panikuje,jednak to logiczne ze jest ta mala niepewnosc.otoz nie moge brac tabletek anty,z powodu stanu zdrowia.chcialam zrobic to bez i zrobilam w 22 dniu cyklu,nie bylo wytrysku.moje cykle sa zazwyczaj 26 dniowe,dzisiaj jest 28 dzien.dostane??jak myslicie??nie wrzycajcie na mnie,prosze tylko o odpowiedz,szczera i konkretna

Gość eras
zrób kupke i powąchaj

Gość ginekolożka
robisz kolejny toipik... a pytanie banalne.... myslisz ze przez internet mozna stweirdzic ze jestes w ciązy?? denerwujesz sie a to przyczyna braku okresu zrób test rano i po problemie nie śmiec kolejnymi topikami pozdrawiam

Powinnas poszukac w internecie na temat dni plodnych i nieplodnych a nie zadawac pytanie bez wczesniejszego \'doksztalcenia sie\' mi wydaje sie ze nie jestes w ciazy...bo na ten czas przypada okres nieplodny Radzilabym jednak poczytacjest wiele stron na temat plodnosci nawet dla tych kobiet ktorych cykl trwa 26 dni. Nie stresuj sie bo to chyba z tego powodu nie masz okresu Ps. Czy moge zapytac ile masz lat? Pozdrawiam