Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

starrr76

proszę o radę

Polecane posty

Dziewczyny karmię już ponad rok i chcę odstawić dziecko od piersi tylko że on nie je prawie nic oprócz cycka a ja musze go odstawić. Co mam zrobić żeby pokarm mi zginął? Bardzo prosze o radę Monika

idż do lekarza i poproś o tabletki na zatrzymanie laktacji. Tylko czy warto? Takie chwile się nie powtórzą :)

Gość mar
karm rzadziej i krocej. i stopniowo coraz rzadziej. Zobaczysz jak reaguja twoje piersi. To troche potrwa, ale dziala.

Gość monek0621
Wydaje mi się,że powinnaś zacząć od podstawowej rzeczy-dawać częściej innych treściwych posiłków zamiast piersi.Kiedy twój krasnoludek będzie najedzony nie będzie miał ochoty na syty posiłek z piersi.Tym samym zacznie traktować pierś jak dobry deser lub lekki dodatek do posiłku. Sama mam synka 3latka karmiłam go przez 9 miesięcy,ale ja w 5miesiącu zaczełam już urozmaicenia począwszy od jabłuszka skończywszy na zpkach i osach bardzo lubił wszystkie zupki ideserki gerbera.podziewięciu miesiącach przy piersi tyko usypiał,a w końcu nadszedł dzień że zamiast ssać zaczą się wygłupiać idmichać a mi pokarm stopniowo zanikł bez żadnych owikłań a uwirz mi miałam go aż nadto wykarmimła bym jeszcze z dwójkę dzieci.

Gość gość
no i odstawiłaś w końcu?