marianna 0 Napisano Październik 30, 2004 przyklejac plastry Evra??? Ja mam dopiero pierwszy na plecach, czy wszedzie sie tak marszcza czy jest jakies miejce wygodniejsze? Duzo o nich czytalam na roznych stronach ale nie ma to jak opienie osob ktore je stosuja na codzien.... I jeszcze jedno pytanko, czy to ze na srodku brzegu jest taka mala \"szparka\", ktora powstaje gdy sie poruszam, ma wplyw na skutecznosc plastrow? Nie da sie go chyba tak przykleic zeby w kazdej pozycji idealnie przylegal.... Chyba jednak wolalam tabletki, polknelo sie jedna i byla pewnosc ze jest i dziala, a tu...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość harmonetka Napisano Październik 30, 2004 Sama ich nie używam ale koleżanka tak...i chyba nie powinien Ci sie nigdzie odklejać bo jej pani doktor powiedziala ze jak tylko róg jej sie delikatnie odklei ma przykleić nowy plasterek,niestety szczegółów nie znam... Pozdrawiam! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marianna 0 Napisano Październik 30, 2004 no mi sie rog nie odkleil, dlatego nie wiem, tak to dobrze lezy, no ale jak sie ruszam to powstaje taka faldka, z \"wylotem\" ze tak powiem ;) ale stresujace sa te plastry, wroce jednak do tabletek :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karusia_Z Napisano Listopad 2, 2004 Ja też miałam ten problem, plaster odkleja sie przeciez nieznacznie na brzegach. Napisałam do firmy która zajmuje się dystrybucja tych plastrów i odpisał mi lekarz (Dr n. med. Medard M. Lech), że to nie ma wpływu na działanie plastra, ponieważ hormony regulujące płodność nie znajdują się na brzegach plastra. Tyle wiem i chciała bym wierzyć, ze tak jest :-) A co do dogodnego miejsca, to ja najchętniej plaster noszę na ramieniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KArusia_Z Napisano Listopad 2, 2004 Na tej stronie jest własnie to, co wczesniej napisałam! POczytajcie sobie! http://polki.wp.pl/wiadomosc.html?wid=5272786&kat=1680 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeśli chodzi o noszenie Napisano Listopad 8, 2004 plastra na ramieniu, to czy nie będzie w tym przeszkadzć meszek, który mam na ramieniu? W ulotce napisali, że skóra ma być nieowłosiona, a ja na ramieniu mam taki delikatny meszek. Jak to jest?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość minis Napisano Luty 11, 2005 ja tez stosuje plastry evra po nich w 7 dniowej przerwie wystąpiły tylko plamienia ale podobno tak jest , najlepiej plaster nosi sie na ramieniu na półdupkach lekko sie odkleja a na podbrzuszu bardzo marszczy ja pierwszy naklejam na jedno ramię drugi na drugie a trzeci powyzej łopatki lub na podbrzusze ale najlepiej jest właśnie na ramie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boochmenka 0 Napisano Grudzień 14, 2006 Witam jestem bardzo zadowolona z plastrów. Bardzo stresujące było dla mnie pamietać o codziennym łykaniu tabletek - a tak wystarczy pamietać raz w tygodniu. Co do miejsc do przyklejania to wypróbowałam już kilka - ramię, łopatka, ostatnio na podbrzuszu - tak że jeszcze zakrywają go figi. Pozdrawiam. boochmenka www.intimo4you.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach