Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidzia

wczesna ciaza blagam o wypowiedzi

Polecane posty

Gość Lidzia

Kochne dziewczyny czy to normalne zeby pojawila sie siara juz w drudim tygodniu ciazy??? To nawet zawczesnie zeby zrobic test ciazowy. Juz po 2gim dniu od ewentualnego poczecia powiekszyly mi sie piersi, sa bardzo wrazliwe na dotyk, praktycznie od samego poczatku mam mdlosci i produkuje strasznie duzo sliny a dzis pojawila sie u mnie tzw siara(pierwsze mleko) no i co wy na to??? Ponadto pragne nadmienic , ze w ciazy juz raz bylam, jestem mama 3-latka . W pierwszej ciazy zaczelam odczowac cokolwiek dopiero w 2-gim miesiacu. Dziewczyny napiszcie czy to mozliwe, zeby siara pojawila sie w 2-gim TYGODNIU ciazy bo ja jeszcze nigdy sie z tym nioe spotkalam

Gość nadia20
ja tez sadze ze to nieprawdopodobne!!!!!!!!niegdy sie z tym nie spodkalam moze to jakis wyciek zapalny z piersi powinnas zglosic sie do lekarza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TO JEST JAK NAJBARDZIEJ PRAWDOPODOBNE. Matka w tym okresie przechodzi takie zmiany ze az dziw .Lekarze robia oczy ale tak juz jest. Siara hmmm to nie tak do konca siara pojawia sie tylko po porodzie a wczesniej to tak zwane ulewanie z brodawek(m ginekolag tak mowił).Ja miałam cos takiego na poczatku i 3 miesiace przed koncem.

Gość Lidzia
DO MARTYNY Jesli masz racje to w poniedzialek posle ci wielkie usciski!!!! Tchnelas we mnie troche nadzieji..

Gość malutka1984
W końcu znalazłam jakiekolwiek info o siarze w tak wczesnej ciąży;-) Kochałam się w okresie dni płodnych, ale nie mam jeszcze pewności, ze jestem w ciąży. Narazie miesiączka mi się spóźnia o jakieś 3-4 dni, więc nie przejmowałam się tym faktem;-) Czyli gdybym była w ciąży to dopiero byłby 4 tydzień. Wczoraj wieczorem, wmasowywałam krem w piersi, były jak zwykle przed miesiączką obolałe. Zaskoczyły mnie bardzo ciemne obwódki sutków, ale i to wytłumaczyłam (zimno);-) Wystraszyłam się dopiero w momencie, gdy dotknęłam brodawek. Myślałam, że się przewidziałam, zobaczyłam jakby się zwilżyła. Ciekawość nie dała mi spokoju, więc delikatnie ścisnęłam brodawkę i o mało nie zemdlałam. Po ściśnięciu drugiej (lewa – większa pierś) wypłynęła pełna kropla. Moja mama urodziła pół roku temu, wiec nie miałam wątpliwość, co to jest;-( Problem w tym, że wszędzie piszą, że takie objawy pojawiają się w 16 – 24 tygodniu ciąży. Chyba będę musiała zrobić test ciążowy i wybrać się do lekarza;-( Kochanie kobiety, czy ktoś jeszcze miał tak jak ja? W obecnym momencie nie wiem, czy to zaburzenia hormonalne, czy ciąża. A jeśli ciąża to, jakim cudem siara tak wczas? P.S. Mam 23 latka.

Gość kama mama79
Hmmm, może to wcale nie taki początek. Może byłaś już w ciąży i miałaś krwawienie. Tak się zdarza. Jeśli jesteś w ciąży: gratulacje!!!!!

ja od tygodnia od poczęcia wiedziałam że jestem w ciąży gdyż też miałam powiększone piersi oraz źle reagowałam na zapachy i mowy nie było abym mogła coś zjeść poza chlebem. Wiem że tak właśnie niewielka część kobiet raguje na burzę która toczy się w ich organiźmie.Więc nei długo pewnie będziemy ci gratulować:)

Gość malutka1984
i jednak nie jestem w ciąży;-( to tylko za wysoki poziom prolaktyny;-(