Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pomoc

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość przestraszona
to znaczy?mozesz jasniej?

Gość alien eliminator
Wreszcie piszą prawdziwi ludzie! Jeśli chodzi o przerwanie ciąży przy użyciu środków farmakologicznych po 48h to aborcję farmakologiczną można zastosować tylko we wczesnym okresie ciąży, tj. do 7 tygodnia (licząc od pierwszego dnia ostatniej miesiączki).Jest to praktycznie bezbolesne.Polega to na podaniu doustnie i/lub dopochwowo substancji, które powodują zahamowanie rozwoju ciąży oraz wydalenie tkanki ciążowej z organizmu kobiety.Jeśli natomiast chodzi o polskie prawo to przypadki dopuszczalne do przerwania ciąży to: bez ograniczeń czasowych, gdy zagraża zdrowiu lub życiu kobiety,do 12 tygodnia w przypadku, gdy ciąża powstała w wyniku przestępstwa.Tak więć jakąkolwiek decyzje podejmie kobieta to powinna udac się tylko i wyłącznie do specjalisty ginekologa!

Gość morderczynie
W Polsce to sie tylko widze panny rzna na calego a potem wchodza na internet i szukaja pomocy jak tu zabic wlasne dziecko. A do nauki, a nie do lozka z dupami!!!! Myslicie, ze dzieci to zabawki? Ile ludzi by chcialo miec dziecko i nie moze, a wy tylko na prawo i lewo dupami szastacie a potem o aborcjach myslicie. Mam nadzieje, ze niejedna z was przez to wyladuje w wariatkowie. Bo z morderstwem wlasnego synka, czy corki niejedna sie nie pogodzila potem i wyladowala w idiocincu. Tak ze pieprzcie sie na prawo i lewo dalej. Kiedys na was tez kolej przyjdzie i bedzie za pozno. Cepy smierdzace. Morderczynie. Fuj, grosza bym za taka nie chcial zdzire, co najpierw idzie do lozka a potem szuka sposobow usuniecia ciazy. Jak wam nie wstyd!!!!! Jak mozecie na wlasne mordy patrzec potem i udawac swiete i ze wszystko jest superowe. Pieprzcie sie dalej, bo na nic lepszego was nie stac. Dziady smierdzace. Gowniary. Wstydzilybyscie sie!!!!

ktos tu jest troszke niezrownowazony emocjonalnie..wspolczuje wszystkim kobietom,ktore maja cos z toba wspolnego,no i mam nadzieje,ze nie masz wladzy nad zadnymi dziecmi!swoja droga,takim jak ty powinni nakazac aborcje lub przeciac nasieniowody,tak,zeby zadne dziecko nie mialo cie za rodzica.chyba,ze to jest i tak niemozliwe,bo nigdy nie uprawiasz sexu

do przestraszonej-prawdopodobnie nie bedziesz w ciazy,bo podczas okresu jest na to tylko kilka procent szans,takze to,ze twoj chlopak skonczyl gdzies indziej niz w twojej pochwie zmniejsza szanse drastycznie.to bylby prawie cud gdybys zaszla.jezeli masz w porzadku mame to pogadaj z nia moze waro dla swietego spokoju zazyc tabletki wczesnoporonne.sa one w jakis sposob szkodliwe,ale czasem trzeba..a jesli nie mozesz pogadac z mama to moze prosto do lekarza jakiegos zaufanego(ale to juz jutro!!)jednak ja sadze,ze nie bedziesz w ciazy,to zbyt malo prawdopodobne.buzia do gory i kupujcie wytrzymalsze kondomy!swoja droga moglabys sie zaczac zabezpieczac bardziej serio-zaczac brac tabletki

Gość proszę o pomoc
chciałam podziękować raz jeszcze wszytskim tym którzy nie unosząc sie tłumaczyli mi racjonalnie na czym to wszystko polega lub wyrazali swoja opinie na ten temat,ja nie jestem zwolenniczką aborcji ale nie potrafilabym pokochac czysta miloscia tego dziecka i wiem ze nie bylo by przy mnie szczesliwe dziecko trzeba chciec urodzic to ma byc marzenie plan do ktorego dazy sie stopniowo i z radością a co do tego rżnięcia kochana to nie trzeba się rżnać alby zajśc w ciąze bo własnie zazwyczaj nie takie osoby wpadają mając szczescie przykro mi ze masz takie doświadczenia

Gość przestraszona
dziekuje agato za slowa...troche mnie pocieszyly....zastanawialismy sie nad tymi tabletkami wczesnoporonnymi ale jak przeczytalam jakie moga byc skutki uboczne to chyba zrezygnuje-nie wiem co lepsze a co do zabezpieczenia...nie wiem czy tabletki antkoncepcyjne byly by na miejscu bo nie uprawiam stosunku pluciowe...jedynie to co wczesniej wymienilam...mam w sumie do jutra czas zeby siie zastanowic nad ta tabletka ale nie chce jej brac bo wiem ze moga wystapic skutki uboczne a zdrugiej strony moge byc w ciazy i nie wiem co byloby na miejscu;/;/;/

Gość coz
przestraszona spokojnie jesli chodzi ci o postinor to mozesz go wziac i doprawdy nic sie nie stanie co najwyzej dostaniesz plamien lub miesiaczka sie przesunie moze troche pobolec brzuszek, nie ma sie czego bac a w ciaze mozna zajsc podczas okresu dowod- moj 3 letni synek! postimor to nie tabletka wczesnoporonna to tabletka ktora nie dopuszcza do inplantacji zarodka. nie ryzykuj ciazy jesli nie jestes na nia gotowa postinor jest na recepte i dziala do 72h po stosunku im szybciej wezmiesz tym lepiej.

Gość coz
oczywiscie postinor musi wypisac ci lekarz a niekazdy chce wiec proponuje udac sie do lekarza jak najszybciej, polecam ci takie stronki jak www. antykoncepcja.pl www.antykoncepcja.com.pl www wpadka.pl sa tam informacje na temat postinoru ale rowniez wiele innych informacji dotyczacych antykoncepcji.

Gość przestraszona
bylismy dzis z chlopakiem u lekarza (po recepte)ktory nas nie przyjal..doszlismy do wniosq ze to chyba jakis znak-poza tym jakie jest prawdopodobienstwo ze dziewczyna, dziewica ktora uprawiala petting z chlopakiem moze zajsc w ciaze w ostatnim dniu okresu a do tego w prezerwatywie i do tego bez wystrysq na okolice pochwy ??-nie wiem co myslec-jestesmy na prawde ostrozni w stosunq do innych ludzii ktorych znamy i czasami mysle ze to kompletnie nie mozliwe a czasami myzle ze moze jednak-nie wiem...jak wy sadzicie?-na praffne trzeba miec pecha zeby zajsc w ciaze bedac dziewica..czy wogole byly takie przypadki?

Gość przestraszona
przypominam ze prezerwatywa pekla podczaspettingu tylko nie wiadomo kiedy :(

Gość KKKKKKKKKKKKKKKKKKK
ALIEN ELIMINATOR- PREDATOR, weź ty się cmoknij w swoją alienowską dupę, co? Zamiast normalne kobiety od bezmózgich i bezdusznych wyzywać!!!!!!!!!!! Bezmózga jest raczej ta dziewczyna, która się nie zabezpieczyła, a potem zamiast pójśc do lekarza, to wchodzi na forum „ciąża, macierzyństwo...”, a nie forum „zabijanie dzieci, aborcje, środki poronne, brak sumienia, nieodpowiedzialność za własne czyny itd...” i pyta w jaki sposób może zabić swoje bezbronne 3 tygodniowe dzieciątko!!!!!!!!!!!!!! Bezduszna to też musi ona być i inne, które robią podobnie, skoro nie czuje nic do WŁASNEGO dziecka, która sama powołała do życia. Dlaczego to bezbronne, rozwijające się maleństwo ma płacić życiem za jej błędy? Dziecko to nie zabawka, nie prosiło, by je spłodzić, a skoro się pojawia, to trzeba się tylko modlić, by było zdrowe i cieszyć się jeśli się zdrowe urodzi... Zbyt wiele kobiet w obecnych czasach nie może zajść w ciążę, te które zachodzą powinny to docenić. A TY PREDATOR _ ELIMINATOR się chyba za dużo filmów s-f naoglądałeś, co?? A może dla ciebie eliminowanie bezbronnych to taka normalka??? A może ty jakiś psychopatyczny morderca jesteś??? Ciesz się, że ciebie matka nie wyeliminowała, jak parę tygodni miałeś... Dziecko w brzuchu dziewczyny, to nie ALIEN- to jej dziecko...

Gość krzsnal26
chciałam zwrócic uwage ze istnieje cos takiego jak torbiel w jajniku- zadka rzecz ale sie zdarza, ja taki mam, myslalam ze jestem w ciązy ale gdy poszlam do lekarza to stwierdzono ze to własnie to o czym pisze lub ciąza pozamaciczna utworzona w jajniku. wyników jeszcze nie znam bo beda dopiero we wtorek;(

Gość Monisza
zaszlam w ciaze... I to niechciana... Jestem bardzo mloda... Nie moge urodzic tego dziecka... Czy ktos moze mi pomoc i powiedziec cos o tabletkach na poronienie. Gdzie moge je dostac i w jakiej cenie... Prosze o odp. Pizcie na maila.

Gość swieta21
nie wiem co robić wykonałam test i okazało sie ze jestem w ciazy. byłam u ginekologa powiedziałam o wszystkim a on stwierdził z jest jeszcze za wcześnie do badania. a okres spóŹnia mi sie już cały dydzień a zawsze miałam regularny. lekaz powiedział ze nie mam za bardzo kierować sie testem że jest za wcześnie ( ale przecież on wykazał u mnie ciążę) wybłagałam o tabletki o wywołanie miesiączki czy jest szansa ze poronie tabletki czy mi pomogą nazywaja sie LUTEINA50.

Gość ..../
witam mam problem mianowice 29czerwca zawiodla nas mewtoda zabezpieczenia i zmuszona bylam do wizecia postonoru pierwsza tabletke wzialm 10h po stosunku czyli ok 15:30 29czerwca,nastepna 12h pozniej,lekarz zapisal mi tez yasminelle ,10lipca dostalam krwawienie(nie wiem czy to byla miesiaczka...)zaczelo sie juz 9 lipca wieczoremod gestej brazowawej wydzieliny.wiec pomyslalam,ze tego 10to pierwszy dzien cyklu wiec 10wzielm pierwsza pigulke nie wiem czy tego 10mozna datowac jako pierwszy dzien cyklu? wzielam tabletki przez kolejne 3dni krawienie mam nadal ale bardzo skape wiec 3dnia brania tabletek uprawialm seks poczatkowo jeszce z prezerwtywa potem juz nie,chlopak mialm wytrysk we mnie..czy bylam wtedy zabezpieczona?jaka jest pewnosc,ze moglo dosjc do zaplodnienia?prosze o szybko odp poniewaz sie niepokoje...cpozdrawiam

Gość sssyyy
czy są tabletki po których mnożna poronić będąc w 2 tygodniu ciąży? jaka mają nazwę? proszę pomóżcie

Gość sssyyy
czy są tabletki po których mnożna poronić będąc w 2 tygodniu ciąży? jaka mają nazwę? proszę pomóżcie gdzie mogę dostać takie tabletki i za ile?

Gość łukasz ...
Mam pytanie : nie wiem jak moge załatwic sobie ten arthrotek , lekarz nie chce mi go przepisac . Czy ma go ktoś do sprzedania ? .. I jak najlepiej go urzyć ? ... do pochwowo czy pod jezyk ? Z gory dziekuję

Gość Aeo
Dużo kobiet kupuje środki poronne za pomocą poczty, a czy wiecie co właściwie do was dociera, ktoś może na was eksperymentować. Dla własnego przekonania wykonałem telefon aby sprawdzić opinie osoby z internetu. Wypowiedź takiej osoby była wysoce niekompetentna.

Gość bea2115
sa takie tabletki ale na recepte lub mozesz sobie je zalatwic na czarnym rynku, ale troche kosztuja. zrób pierw test.

Gość katarzynaa901
Witam, jestem po zabiegu do którego użyłam zestawu z WOMEN ON WEB. Wszystko poszło ok a w razie pytań moge odpowiedzieć na maila. Zakupiłam dwa zestawy ale jeden mi wystarczył w zupełnosci a drugi mogę odsprzedać. Można pisać na katarzynaa901@interia.pl

Gość morale
w poniedziałek 12 zrobiłam test wyszedł pozytywnie we wtorek 2 też pozytywny policzyłam dni i wyszło mi około 3 tygodnie ciąży. Wczoraj 14 marca wzięłam arthrotec dawkę 12sztuk po 4 co 4 godziny dopochwowo. po pierwszej dawce miałam krwawienie z dość dużymi skrzepami ok 5cm. Ale potem było już tylko krwawienie i małe skrzepx. Bolał mnie brzuch i źle się czułam. Ale nic więcej. Dzisiaj już prawie nie krwawilam czy to napewno było poronienie. Proszę o poradę. Może powinnam iść jutro do ginekologa żeby zrobił badania tylko czy przy tak wczesnej ciąży krwawienie byłoby duże a lekarz teraz by to wykrył.

Gość kasiaaaaaaaaaa......
ginekolog jak widac tez zawodny ja chodzilam prywatnie powiedziala mi ze mam jakies pecherze ktorych trzeba sie natychmiast pozbyc a ja czulam po sobie ze zaszłam w ciaze piersi o dwa rozmiary zreszta sie staralismy wtedy o dzidzie i dobrze ze nie polskuchalam ginekologa tylko swojej intuicji i nie wzielam tych lekow za miesiac wyszly 2 kreski czyli bylam juz wtedy w osmym tygodniu I CO TO ZA LEKARZ?? moglam zabic dzidziusia ktory mi teraz slodko spi na lozeczku:-* badzcie czujne!!!!!

Gość malakaja
Ja też się wypowiem. Miałam niechcianą ciążę. Dzwoniłam,zamawiałam. Oszukali mnie dwa razy. Wysyłali apap i inne tabletki. Jest masę ogłoszeń w necie szczególnie na -ogłaszamy24- Nie ufajcie ludziom z Warszawy grudziądza i szczecina....tooszuści.. Mi pomógł fachowo facet z Olsztyna. Ogłoszenia podpisuje dr Adam. Jego numer choć nie wiem czy aktualny: 513-597-657 Fachowo wytłumaczył,przysłał tabletki, wszystko poszło lekko i gładko. UWAŻAJCIE NA OSZUSTÓW.