Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cioteczki i meno

menopauza, odchudzanie i inne problemy 40-50letnich ciotek

Polecane posty

heja Moje Myszeczki Monisia, Majusia.... ja taka chuda to nie ejstem....jak Graffik!;-) ja mam wszystko pod spodnica hahahahah no z tymi dwudziestkai to bez hec hihihihih wiecie....... nie wiem ktore zdjecia wam poslal Graffcia ale mnie co niektore daly do myslenia hahah buzie mi trza ujerdnic ;( te z blikska sa okropne Monisia toz Ty jeste ladna kobitkal;-) naprawde.........moze mysmy sa troche chudsze ale zaloze sie ze dusze Monisiu masz nie taka rogata jak ja hahah wczoraj nie dopchalam sie do kompa jeszzce dzis napisze trzymcie sie zdrowo 😘 dla wszystkich Graff zyjesz? aaaaaaaa u was tez taki mroz?

Dziewczyny, dzieki za dobre słowo o mojej urodzie ;) Czuję się lepiej - w końcu to już szósty dzień kuracji, ale nie całkiem dobrze. Jutro, a najpóxniej pojutrze muszę wybrać się do ZUS-u i zostawić podanie o emeryturę. Chyba wezmę taxi! Oj, ale sie roz;leniwiłam! Rozstawiłam gazelle, ale żeby ćwiczyć? Ueee Choć coraz grubsza jestem! Kto chce jarzebiaka (_) z Sieradza? Całuski dla zmarźlaków! [kiss[ [kiss[ 😘

hahahah Monisu ,ja ja l apie sie na jarzebiaczek ojojoj, na rozgrzewke bo jak mi bywalo ostatnimi dniami goraco tak dzis znowu mnie telepie na okraglo ;-) ale mnie to jeszzce =-dziewczyny chyba \"przymatrzly\" do lozek hihihi bo siedza cicho i zadna ani slowa;-) nosa spod koldry nie wystawiaja;-) a powazniej Myszki gdzie wyscie? mam nadzieje ze wszystkie w porzadeczku... Graffciku moj milutki ..poki co to nam to piweczko musi wystarczyc na dluzej hahah bo jak tylko do domu dojde to juz ani mi sie sni wylazic ;-) Ach Monisu mialam Ci pisac juz kiedys ze Ty jestes taka jak ja dama in blue;-) ech spadam do cie[pelka, pozdrowka, caluseczki

Hej🌻 Żyję, żyję:D i idę do gorącej wody w wanience. Monisia ja piję teraz fajny alkoholik - żurawinówkę - trochę szczypie, ale co tam... zapraszam na kieliszeczek:D, a taksówkę weź koniecznie - teraz, kurcze będzisz miała pieniąchów! I pewnie w lecie znowu ciepłe kraje... ech, jednak uroki samotnego życia czasami przeważają... Migusia🌻 Graffik🌻 Junka🌻 Ciotka W🌻 No, rzeczywiście jakoś cicho, dziewczęta? Wszystko ok? Ja też szukam jakiegoś \"kopa\" do ćwiczeń! Bo nie chce mi się i na razie baardzo dużo wysiłku kosztuje mnie utrzymanie prawidłowej temperatury ciała, ciągle spada, kurcze! A Miły w pracy - znowu! papa.

:P NO !!! to tera JA :D jestem i cały czas Was podglądam :P co o mnie piszecie :) dzieki za te Wasze trunki ale juz sie ululałam :d , bo dołożyłam swoje ?....jakiś Wermut :( słodki :( brrr dawno tego nie piłam /pozostałość z kolędowania, ktoś przyniósł/ a więc w tej chwili nawet jest mi cieplunio :) mój małż juz całkiem zaniemógł :p i siedzi pod kołdrą z laptopem i ogląda jakiś film :D a ja z córą przed tv :( , ale ona ze mną nie chce sie napić Wermut-a :( A więc wypiję za Wasz sen :)😘 A to ... to tak na jutro ,bo idę do kardiologa :P a niech myślą,że mam ciśnienie ...... co nie ? a jeśli chodzi o te mrozy ? to właściwie ... podoba mi się :) , bo chodzę ubrana jak mosiek ! i nawet sie tym nie przejmuję , co KTO o mnie pomyśli :P a co ! ? przecie ....jest kataklizm ... tak mówią w TV :( a 30 lat temu jak były mrozy to co to było ???? .... ..... nawet śniegu nie ma !!!! :( 😘 Monisiu dobrze ,że jakoś garniesz sie do zdrówka , odchorowałaś w tym sezonie za NAS więc bardzo Ci dziękujemy😘😍 ale już nie narażaj się ..... plisssssssssss OK 😘 nagadałam się za cały dzień i być może wyruszę w krainę snu :) całuski posyłam i do usłyszenia 😘 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

HAHAHA :):):):):):) ale macie ubaw ze mną ?.......... 😘 tylko nie rezygnujcie z kawiarenki !!!!!!! 🖐️ to dla spowodowania uśmiechu na WASZYCH twarzach :D 😘

dzisiaj na dzien dobry......;-) oprocz kawki..... ech specjalnie dla tych samotnych hahahahah a dla mających małze ot tak sobie.... przekopiowano z sasiedniej stronki ; znacie? to ok a jak nie to dziewczyny samotne co my tracimy???hhhaha prosze o cierpliwosc bo dlugie ale w deche;-)! OBIECY REWANŻ ZA WSZYSTKIE SZOWINISTYCZNE KAWAŁY O BLONDYNKACH 1. Penis jest jak pies - plącze się między nogami - lubi jak się go głaszcze - cieszy się razem z panem 2.Dlaczego mężczyżni pragną ożenić się z dziewicami? - Aby uniknąć krytyki 3.Jak nazywa się mężczyzna, który utracił 90% swojej inteligencji? - Wdowiec 4.Po czym można poznać że facet jest podniecony? - Oddycha 5.Jak wyglądał by świat bez mężczyzn? - Byłby pełen szczęśliwych, grubych kobiet 6.Co wspólnego mają mężczyżni i chmury? - Jak znikają za horyzontem- nastaje piękny dzień 7.Jak nazywa się mężczyzna, któremu amputowano 90% mózgu? - Eunuch 8.W czym jedzenie jest lepsze od seksu? - Godzinami nie trzeba czekać na kilka sekund przyjemności. 9.Po co na końcu członka znajduje się dziurka? - Aby mózg właściciela nie zginął z braku tlenu. 10.Kiedy mężczyzna jest wart 5zł? - Gdy w Makro pcha wózek na zakupy. 11.Dlaczego faceci mówią o swoich członkach ,,mój przyjaciel\"? - Bo pragną wierzyć, że ten kto kieruje ich życiem - jest ich przyjacielem. 12.Dlaczego tak mało jest kawałów o mężczyznach? - Bo to nieładnie wyśmiewać się ze stworzeń ,,inteligentnych inaczej\" 13.W jaki sposób mężczyżni przygotowują sobie kąpiel z bąbelkami? - Jedzą wcześniej dużo fasolki. 14.Jaka jest różnica między mężczyzną a E.T.? - E.T. dzwonił do domu. 15.Co dla mężczyzny oznacza posiłek 7 daniowy? - hot-dog i sześciopak. 16.Co dla mężczyzny oznacza pomoc przy sprzątaniu? - Podniesienie nogi abyś mogła poodkurzać. 17.Jak należy rozumieć zachowanie mężczyzny, który każe Ci przestać odkurzać i trochę odpocząć? - Prawdopodobnie przez odkurzacz nie słyszy telewizora. 18.Czym różni się mężczyzna od kota? - koty zawsze trafiają do kuwetki. 19.Po zcym poznać że mężczyzna jest dobrze wychowany? - Wychodzi z basenu, gdy musi się załatwić. 20.Nagi mężczyzna stoi przed lustrem i podziwia swoją męskość. - Dwa centymetry więcej i byłbym królem. Na to jego żona zwraca mu uwagę: - Dwa centymetry mniej i byłbyś królową. 21.Dlaczego mężczyżni tak lubią kawały o blondynkach? - Bo mogą je zrozumieć. 22.Czym różni się mężczyzna od komputera? - W komputerze wystarczy wydać jedno polecenie. 23.Dlaczego psychoanaliza mężczyzn zabiera mniej czasu niż psychoanaliza kobiet? - Kiedy trzeba cofnąć się do dzieciństwa to oni już tam są. 24.Co ma wspólnego mężczyzna w łóżku i jedzenie z mikrofalówki? - 30 sekund i gotowe. 25.Ilu mężczyzn jest potrzebnych do wkręcenia żarówki? - Dowiemy się jak tylko któryś wstanie z kanapy. 26.Jaka jest różnica między barem a łechtaczką? - Większość mężczyzn nie ma problemu ze znalezieniem baru. 27.Dlaczego mężczyżni nigdy nie pokazują swoich uczuć? - Nie można pokazywać czegoś czego się nie ma. 28.Kobieta:- czy kochasz mnie tylko dlatego że mój ojciec zostawił mi fortunę? - Mężczyzna:- ależ skąd skarbie, kochałbym Cię tak samo, bez względu na to, kto zostawił by Ci fortunę. 29.Jak sprawić aby mężczyzna był szczęśliwy w sypialni? - Przenieś tam telewizor. 30.Po czym poznać że mężczyzna miał orgazm? - Przewraca się i zaczyna chrapać. 31.Jaka jest różnica między mężczyzną a lekarzem? - Lekarz jest uprzejmy gdy prosi żebyś się rozebrała. - Lekarz słucha gdy narzekasz. - Lekarz myje ręce zanim Cię dotknie. 32.Dlaczego puszki z piwem tak łatwo się otwiera? - Przyjrzyj się kto je otwiera. 33.Co to oznacza, gdy jesteś w domu a mężczyzna okazuje Ci nagle zainteresowanie i sympatię? - Pomyliłaś domy. 34.Jaka jest różnica między mężczyzną a wielbłądem? - Wielbłąd może pracować 8 dni bez picia, podczas gdy mężczyzna możę pić 8 dni nie pracując.

Cześć🖐️ Zajrzę i napiszę do Was z domu - w pracy coś nerwowo!

Junka! Swietne, uśmiałam się po pachy:D:D Ale muszę powiedzieć, że do mojego Miłego nie pasuje:D jest suuuper! 🌻 Graffiku! Ty straszny podglądaczu! Jak tam po wizytce u lekarza? Ciśnienie pewnie rekordowe:D Lecę teraz ogladać TV:D

hejka widze ze dzis na posterunku tylkoa Majusia;-) nio fajowe :-) Majusia tys chyba gdzies do ery dinozaurow sie na chwile przenioslas i znalazlas ten swoj skarb malzowy;-)? Graff wlasnie wlasnie hmmm wszystko ok, czy lekarz dal Ci \"popalic\"? Miga hej Miga.... Monisia? nio tia cosik pustawo.... komu co na rozgrzewke , ciepelka malzowego? ajk nieto naleweczka naleweczka hihihhi spijcie dobrze;-)

Hej🖐️ Diewczęta wstawać!! Kawę podaję - dla Graffika, to chyba herbatkę chichi! Bo jakoś zesłabła:D i się nie odzywa! Junko, sama się dziwię jak ktoś może być taki super....ale czasami też mnie wkurza.... właśnie za to:D, no i swoje wady też ma (jak każdy NORMALNY człowiek) Monisia? Migusia? Cioteczka W? Graffik? No co Wy? Pomachajcie chociaż łapką!

hajka Monisu wierny kompanie;-) juz juz jestem u Ciebie na kaweczce;-) a jakowes slodkosci do niej masz a co!;-) ja tam nie slodze kawy, herbatki wiec wolno no nie hahahah narka, milego dnia wszystkim

hejka Juneczko - Ty roztrzepańcu:D : :D - nic słodkiego nie jest wskazane! Odchudzam się i już!

hihihihihih Majusiu nio........ja wiem.....tyko dla mnie by sie nie znalalzo hahahahaha?;-) kurczakia a ja mam tyly w tym a dolata chce byc taka jak na fotkach sprzed 1,5 roku no i jak? ale najgorsze jest ze cialeczko klaplo ogolnie, nie tylko wiecie..... kurda jakos wszystko sie porobilo \"niegęste \"hahahaha a na orbitrek mnie tymczasowo nie stac chyba jednak...... hm buziackzi heja wstawac inne leniuszki;-)

Juneczko! Nie ma ciasteczek, nawet dla Ciebie jeżeli tak się sprawa przedstawia. Mogą być rodzynki i orzechy, ewentualnie figi i morelki suszonie. A co do orbiterka to kochana żadna wymówka, aby sie nie ruszać! Skakaneczka i już do robotki a później (na początek) 5 damskich pompeczek i 20 brzuszków - od dzisiaj (ja też). Całuski 🌻

:P a kuku \"P witam serdecznie ... jestem bylam u lekarza i nawet moje cisnienie jest OK :) chyba jak rzuciłam te hormonki w pastylkach to obnizyło się :) i tak trzymać . mam iść za 3 miesiące.. ale dalej mam ten ciśnieniomierz na telefon . Jejku mówicie o ciasteczkach i dobrym jedzonku , ja właśnie pojadłam pierogów z mięchem i ledwo zipię:(... a w sobotę imprezka :( co jest z MIGą I monisią ?? właśnie nic nie mówią ? może je gardło boli :P kotki kończę , bo Renatka przyszła 😘🖐️

hejka wieczorowa pora;-) Majusiu, hahah masz racje, wlasnie brzuszki cwicze od tygodnia hihihi no wczoraj nie mialam silyl( wydrukowalam sobie cwiczonka na hmmm ...no wiecie 4 \"L\", udka hihihi, i brzuszek, hm neistety brzuszek musze troche inaczej bo kregoslupik pada ale znam metody lzejszych ...;-) ale fakt jest skakanka hahah EUREKA;-) musze poszukac na pewno gdzies w domu sie paleta;-) Graff, cieszymy sie ze wszytko oki;-), tia hormopnki podwyzszaja cisnionko niestety ja dzis pojadla pierozki ruskie hihihihi ale nawet sie ograniczylam o udalomi sie nawethahah, kiedys nie bykloby to tamto;) a wszystko przez te zdjecia sprzed ropku,,,,,o jak ja tam wygladalam .....tia musze taka znow byc;-) Graff, chyba masz racje naszym dziewczynkom chyba gardziolka pochorowaly sie;-) no to zaserwujemy im malinke, hm, miodzio, i ,,,,czosneczek a cio , calowac sie nie musza nie? hahahah narka papaty 😘

No cześć:D Graffiku, to super, że ciśnienie masz dobre... to na kawkę zapraszam - kupiłam taką fajną z guaraną - ma \"kopa\" ma! A pierożki to jadłyście przez siebie robione? Uwielbiam domowe, ale jem tylko jak moja mamusia zrobi pyyycha! (mi się nie chce - robić oczywiście, bo jeść zawsze mi się chce:D) Graffiku... kto to jest Renatka? Junko, widzisz, dzielna dziewczynka z Ciebie - robisz brzuszki - a ja się przyznaję, że wczoraj nie ruszyłam piętą - jeżeli chodzi o ćwiczenia - z kursu wróciłam około 19 i już mi sie nie chciało - zresztą tak jakoś ciśnienie spadło... że byłam padnięta. Dla Monisi😘 Dla Migusi😘 Dla Ciotki W😘 Dziewczęta pomachajcie chociaż łapką, coooo?! 🌻

Witajcie! Uff, nie odzywałam się, bo wczoraj kolejkowałam w ZUSie... Złapałam taxi i pooojechałam. Na numerku widniała informacja, że przede mną 48 osób, w poczekalni do wydzielonych boksów zbity tłum. Cała godzinę stałam, chwiejąc sie, a stojący za mna wdał się w dyskusje o bitwie na Kosowym Polu (!). Potem miękko przeszedł do krytyki ZUSu! No to znalazłam sobie miejsce i umknęłam mu. Po godzince weszłam do boksu i zasiadłam przed bladą ze zmęcZenia urzędniczką. Coś bąknęła o tym, że dziennie przypada na każdą z nich około 300 petentów!!!! Załatwiła mnie sprawnie, przyjęła papiery, no i teraz muszę czekać na odpowiedź do marca... Trochę mi to wyjście zaszkodziło, ale musiałam załatwić tę sprawę... Ojjjj, ale piękne to słoneczko za oknem... 😘 dla wszystkich

Oj Monisiu, to się nastałaś.... u mnie chyba nie ma takich kolejek w ZUSie! Jeszcze nie wydobrzałaś? A słoneczko rzeczywiście piękne - zaraz idę do domku i z pieskiem na spacerek - złapiemy troszkę promieni... dla zdrowia i urody! 🖐️

:) Witaj MOnisiu 😘 a to Cię choróbstwo długo trzyma :(... ale to dobrze,że juz wychodzisz załatwiać sprawy :) Maju 😘 Renatka to moja przyjaciółka :)... właśnie wczoraj przyszła w momencie jak pisałam do Was i musiałam kończyć :) Dziękuję kochanienkie,że i WY sie cieszycie z mojego dobrego ciśnienia 😘.... teraz to mogę pić gorzołę :p bez skrupułów :P:P bo jak podskoczy to ma się gdzie zmieścić :D:D No jutro jak wiecie udaję się na imprezkę i właśnie przeleciałam parę sklepów , bo miałam nadzieję,że może coś z obniżek nada sie do wyjścia ,ale nic nie udało mi się kupić:( więc pójdę w tym co mam w szafie :P Kochane :) pozdrawiam serdecznie i do usłyszenia ...🖐️ miłej nocki i miłej sobo/niedzieli :)... ale mam nadzieję,że jutro tu zaglądnę i sprawdzę czy jesteście wszystkie :P ! Junko 😘 ćwicz też za mnie , bo wiesz musimy iść na podryw o 10 latek młodsze :P

hejka hejka a co to tam u dworu slychac:-) hahaha Graff masz racje nio nio no tokiedy? czas ucieka mi przez palce.........kurczaki dzisiaj znow bylo co nieco za duzo cwiczonka byly ale....niewiele w stosunku do jedzonka wygnajcie mnie z kuchni!;-) tio zupeczka to zeberko mniam;-) ,mniam;-) a potem ciasteczko dla rownowagio smakow hahaha maja Monisia hejka Miga a gdziez Ty sie podziala:-) Graff znowu szalejesz:-) od tego szalenstwa to Ty nabierzesz figurki za nas wszystkie hihihih pozdroweczka hhah caluseczki

Cześć dziewczyny! Dziękuję wszystkim za pamięć i pozdrowienia. Dzisiaj wpisuję się już czwarty raz - są jakieś kłopoty z wejsciem na serwer kafeterii. Nie umiem tu machać łapką, więc tylko pozdrawiam. Jeśli ten tekst przejdzie, napiszę dalej.

Cześć dziewczęta! Troszkę smutno, bo taka tragedia..... Całuję Was i pozdrawiam🌻

dziewczyny! Dziś od rana siedzę przy kompie (dodatkowo otulona, bo od okna ciągnie) i czytam wypowiedzi na różnych forach nt katastrofy. Smutno mi, bo tyle tam chamstwa, popisów, wyzwisk...

Gość maja5
Monisiu🖐️ nie czytaj tego - nie warto - smutne to, że ludzie gorzej niż zwierzęta! A dlaczego masz tak zimno?