Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cioteczki i meno

menopauza, odchudzanie i inne problemy 40-50letnich ciotek

Polecane posty

Witajcie Co u Was słychać? Maju? Junko? Graff, Ciotko, Pyzulo? Ja popijam herbatkę i schnę. Właśnie się ostrzygłam pod prysznicem... Oj, tak mi sie nic nie chce :(

Czesc Monisiu... pusto tu jakos dziewczyniska sie gdzies zawieruszyly, chyba ta pogoda taka ze sie nic nie chce:-) sama sie strzyzesz? maszynką/;-)? u mnie nic sie nie dzieje ciekawego, najchetniej siedzialabym w domu i nosa nie wychylala hahahah dzieci rozrabiaja rany juz mam chwilami kociokwik hihihih dwoje w ieku dojrzewania to istne szalenstwo brakuje 1/ cierpliwosci 2/ martwie sie na zapas, nie wiem po co 3/ chca juz wyskoczyc z domu i zyc wlasnym zyciem - ło matko;( bo mama im sie nie podoba rany jka chyba zwariuje;( Miga moze zjarzysz>?czasem chociaz ?;-) Graff wylaz!!!!z norki;_) Majusia hej hej hej cioteczka W znow sie zaszyla tez.... caluski

witajcie cioteczki :) nie wiem czy uda mi sie to posłać :( bo od wczoraj nie mogę wejść na kafe :( i teraz dopiero , ale nie zapeszam może pójdzie :D u mnie wsio w porząsiu , jesteśmy zdrowi :P wszyscy nie byłam na żródłach w niedzielę ,bo miałam wymiane poglądów z moim i ................. :P ech szkoda gadać czekam na ciepłe dni i słoneczko :) może się coś poleprzą humorki wszystkim... nawet ludzie na mieście tacy jacyś ........żli !!! święta za pasem a ja jeszcze w pieluchach :( ale już nie przejmuje się tym tak jak dawniej ... jak zdażę wyglancować chate to zdążę a jak nie to nie !! maja sprawa , prawda ?... nawet nie wiem czy córka będzie u mnie na swięta ? auto już odebrane od lakiernika , jest exstra :) .... kochane zaglądajcie tu bo inaczej ... gdzie sie wyżalę ? 😘 całuski dla wszystkich 😘

Hej! U mnie dalsza część \"horror maturalny\" - trzymajcie się cieplutko - jak przeżyję, to zajrzę.

NO TAK !!! wiosna to już macie w \"D\" przyjaciółki VIRTU-ne :(:( witam serdecznie , chciała bym się z kimś napić kawy :( ale trudno sama ją wypiję , może jakiś facio się przyłączy :P będę go miała tylko dla siebie :P swieta już za pasem , czy już powyjeżdzałyście gdzieś ? 😘🖐️

eeeeeeeee czesc gGraficzku hahahah ja tu zagladam i nic nie widze........ dziewczyny sie zaszyly w porzadkach wioseennych chyba ja tez zamierzam ale jakos mi nie idzie;-) tyle rzeczy do zrobienia hahah rpwer do naprawy etc a tu sil jakos za malo i za malo........ Graffiku moze jak my sobie tiu pbajczymy to i inne zajrza???/ Hej hej Monisia? Miga wracaj do nas Maja kurczaki ja wiem matura ...........ale zrob puk puk...

:P MAJU .... ja myślę ,że jak nie zajżysz to nie przeżyjesz !!:P:P JUNKA !!! :) a Ty co ? sama nie możesz pisać ? :) CO ? jak będziesz sama pisać to my się przyłączymy :P Miałysmy sie spotkać na piwku :( ale Co ? nie masz czasu przed swietami JUż ? ... ale pamietam i jak tylko znajdziesz chwilke to wiesz :) powiedz jeszcze jak tato się czuje ? ...:)😘 MAJU 😘 MONISIU 😘 CIOTKO W 😘 MIGA😘

witaj Grafciu ha! widzisz bo ja jak sobie z jednym skoncze to cos nowego wyskoczy przestalam ciut latac za soba (tomograf 20-ego kwietnia) to znowu za tata trzeba bylo, tzn czuje sie w miare ale skierowali go znow na badania do szpitala i wlasnie wczoraj go odprowadzilam....... najpierw trzy dni polatac bylo trzeba zeby co kupic wiecie szlafrok, bielizne i takie tam osobiste pierdolki , i znow jak widac moja glowa byla zajeta a potme padnieta;( zdaje mi sie ze moje zycie osobiste calkiem legnie niedlugo w gruzach bo od ciaglego myslenia to o dzieciskach to o ojcu to o moich badaniach juz nie ma czasu nawet na jakie prywatne spotkania bo jak znajde chwile to mi sie juz tylko do lozka chce hahahaha no poodpoczywac..... ihihihhi a piwo to mi sie nawet marzy czasem mowie sobie kurde pojde i kupie w sklepie specjalnie bo tak to zapominam:( hahahaha nawet mi jezor wisi za tym chlodzacym napojem;) a tera juz swieta okna czekaja chatka tak zeby jakos bylo a i u ojca przyjdzie troche co sprzatnac (zreszta ostatnimi czasy coraz czesciej tam sprzatam, piore etc...) rany........a co bedzie jak przestanie byc tata samodzielny ........:(? w sensie skad ja wezme sily na wszystko? ale nic to poki co jakos musi byc i juz........ i tak to Graffiku leci czasem to juz do neta mnie nie ciagnie bo o czym tu pisac? jak nie chorobska to szpitale ........ 😘 Graffciuku

ach Ggrafciu jak cora i wnusia? jak sie zapowiadaja swieta?

puk, puk :) No to zjawiam się... bo inaczej krucho by było :) Nie chciało mi się NIC... trochę lepiej z młodym, ale stoję mu na głowie żeby jej nie podnosił! Reszta ok. okna umyte, firany wyprane... teraz sprzątam i coś pichcę. Graff wcale nie mam Was w D.... !!!!! To całkiem inaczej.... zresztą wiem, że żartowałaś :), bo sama tak masz jak coś nie tak! Pozdrówka dla wszystkich !! Monisia 🌻 Ciotka W 🌻 Miga 🌻 Junka 🌻 Graff 🌻

RATUNKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cos mi je komputer :( nie moge sie rozpisywac ,bo godzinami czekam na wejscie tu :( juzmi sie ekran zmniejszyl :( jejku caluje was i tesknie 😘 oby ta wiadomosc poszla :( papatki i do uslyszenia jutro ide dzwigać palmę :D 🖐️

no i masz!!!!!!;( buuuuuuuuuu znow padl mi komputer domkowy;-( niestety ;( tym razem monio (monitor) sorreczki ze bedzie mnie mniej;( 😘 Graff Monia Maja Miga cioteczka W

Gość ciotka40
życie zaczyna sie po czterdziestce.to prawda?

hahahah jasne ze tak............... po czterdziestce wiesz czego cchesz;-) od zycia facetow etc........;-) witajcie Witaj Monia;-)!

witajcie :) jejku ale mnie sen dopadł :( wstałam bo zasnęłam ! nie moge sie dobudzic ide sobie zrobić kawę ... zapraszam :) nie mogę za długo tu byc piszcie i nie zapominajcie o kafe :) zagladne póżniej sorka:(😘

wszystkim Cioteczkom zycze wspanialych swiąt, w cieplutkiej atmosferze, w kolorze nadziei;-) 😘

witajcie kochane pracusie :) ja w tym roku się nie za bardzo przemeczam :( bo po prostu mi sie nie chce :P pracować.. tak sobie posprzątalam oszczędnie i coś tam upieke , ale bez wrażeń :) szybko minie, a i tak chyba bedziemy w trojkę we swieta :( to po co sie meczyć , znow przytyje jak sie dobiorę do slodkiego :P jeszce tu wpadnę oczywiscie zlozyc zyczonka :)😘 tym czasem spijcie smacznie :)

Graffik hahaha to tak jak ja , w ogole sie nie przejmuej ani nie przemeczam luz bluz jak nigdy wdepne jeszzce ciekawe jak tam Migusia, moze zajrzy? Monis....oby Twoje swieta byly tak kolorwe jak ta pisanka zajączka;-) cioteczka W uciekla? Majusia hej hej łapcie na wiosne wiatr w zagle kofane;-)

Wszystkiego dobrego , dużo dobrego jedzonka, ale żyby nie szło w d.... bioderka :) spokoju i miłego nastroju Wam życzę :) 🌻

Witajcie moje kochane 😘 ja również życzę WAm wszystkiego najleprzego i obyście spędziły Święta w atmoswerze spokoju i dobrobytu :) oraz mokrego dyngusia :P MONISIU 😘🖐️ MAJU 😘🖐️ JUNKO 😘🖐️ MIGUS😘🖐️ CIOTKO W 😘🖐️ ja jeszcze zaglądnę ale jak by któraś z WAs już nie miała czasu to Wszystkiego najleprzego i pamiętajcie o sadełku :P hihi:P

Cześć kochane! Nie uciekłam , tylko byłam bardzo zajęta i miałam utrudniony dostęp do komputera wieczorami. Ale teraz znalazłam chwilkę żeby złożyc Wam najserdeczniejsze życzenia z okazji Wielkanocnych Świąt: przede wszystkim ZDROWIA, ZDROWIA I JESZCZE RAZ ZDROWIA życzę Wam i Waszym bliskim. No i jeszcze przyda się trochę szczęścia w życiu, spełnienia planów i trochę pieniążków, żeby te plany łatwiej można było spełniać. Całuję wszystkie panie cioteczka W.

:( błe... ja juz nie mogę :( ale będe sie musiała przyłożyć do dietki :D mniam a tu tyle jadła jeszcze :P kochane duży buziaczek dla Wszystkich i uważajcie jutro .... nie dajcie sie zlać !!! 🖐️

WITAJCIE 🖐️ jak Wam minęły święta ? bo u mnie nawet sympatycznie :) caluski posyłam 😘

30-ta rocznica ślubu !!!! zaprzszam na szampana ! Y Y Y Y Y Y Y ......... 😘😍 jak Ja to wytrzymałam ??? :P

GRAFF-GRATULACJE!!!!! I to dla obojga. Teraz to z górki-już nic złego nie może się przydarzyć. Życzę dużo zdrowia, dobrego humoru i wyrozumiałości dla siebie nawzajem. :) A reszta koleżanek trawi??? To ja z bolącym kregosłupem siadłam żeby was pozdrowić i poczytać a tu młode, szczupłe, sprawne - i nie maja czasu?-nie wierzę! Do klawiatury marsz! Całuję wszystkich - ciotka W.

😘 dzięki CiotkoW :) moze uda sie trochę jeszcze się pozłościc na siebie :P z tą moja połową :) czasem nie jest tak różowo :( no ale cóż :) reszta dziewczyn ? masz racje chyba trawi :) pewnie sie pokażą juz odchudzone :P ja mam taki brzuchol po tym żarciu świątecznym ,że jestem chyba tak jakby w szostym miesiącu :P ale już powoli zabieram sie za siebie całuje Cię i pozdrawiam resztę 😘🖐️

hej! cioteczki no coz jakos czas mnie pali, udzielam sie Pitowo hahahaha no i wczroaj bylam na tomografie , wyniki w srode w swieta bylam ze znajomymi w rozjazdach i mam zawieruche hahaha bo kogos polubilam;-);-) ale to tak tylko troszke;-) w domu dzieciaki troche rozrabiaja ja chwilowo stracilam nerwy i sie odbudowuje...ale nawet mi to idzie;-) sluchajcie wiosna!wiosna!wiosna!;-)