Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iskierka nadziei

Zapraszam wszystkich nowych!!!

Polecane posty

iskierko bylas na moim topiku to nie tka ze tudno nowym sie przebic tylko kazdy wpisuje co chce i nie zawsze zagadujemy do siebie...a na pewno sie nie znamy piszemy o pierdolkach i juz, czasem pozdrawiamy kogos po nicku ale trudno all spamietac:) wiec ja ciebie tam widzialam, zapamietalam twoj nick i pisze dlatego do ciebie teraz:)

iskierko bylas na moim topiku to nie tka ze tudno nowym sie przebic tylko kazdy wpisuje co chce i nie zawsze zagadujemy do siebie...a na pewno sie nie znamy piszemy o pierdolkach i juz, czasem pozdrawiamy kogos po nicku ale trudno all spamietac:) wiec ja ciebie tam widzialam, zapamietalam twoj nick i pisze dlatego do ciebie teraz:)

skierko bylas na moim topiku to nie tka ze tudno nowym sie przebic tylko kazdy wpisuje co chce i nie zawsze zagadujemy do siebie...a na pewno sie nie znamy piszemy o pierdolkach i juz, czasem pozdrawiamy kogos po nicku ale trudno all spamietac:) wiec ja ciebie tam widzialam, zapamietalam twoj nick i pisze dlatego do ciebie teraz:)

skierko bylas na moim topiku to nie tka ze tudno nowym sie przebic tylko kazdy wpisuje co chce i nie zawsze zagadujemy do siebie...a na pewno sie nie znamy piszemy o pierdolkach i juz, czasem pozdrawiamy kogos po nicku ale trudno all spamietac:) wiec ja ciebie tam widzialam, zapamietalam twoj nick i pisze dlatego do ciebie teraz:)

Gość Lollka
Witam! Ja chętnie się dołącze, często śledzę to forum, ale rzadko się odzywam. No, ale dzisiaj na taki topik muszę się wpisać, pozdrawiam cię iskierko nadzieji i chcę zapytać , Jak tam twoje starania?

Gość Lollka
Witam! Ja chętnie się dołącze, często śledzę to forum, ale rzadko się odzywam. No, ale dzisiaj na taki topik muszę się wpisać, pozdrawiam cię iskierko nadzieji i chcę zapytać , Jak tam twoje starania?

Gość Madzia xyz
Witam Iskierkę i innych nowych:) Też jestem nowa i powoli rozpoznaję, kto jest kto;) Pozdrawiam.

Gość Tashi
Oj! To cos akurat dla mnie! Witajcie! Jestem szczesliwa posiadaczka kompa dopiero od 2 tygodni,jestem jak najbardziej za...Chociaz duzo musze sie jeszcze nauczyc ,to zapal mnie nie opuszcza...Pozdrowienia dla wszystkich!!!

Gość Lollka
Isierko miałam na myśli to, że jesteśmy na forum ciąża, więc jesteś juz mamą czy dopero się starasz, a może na razie jeszcze nie planujesz dzidzi? Sorki,że tak niejasno piszę:)

Gość Lollka
No to gratulacje. Ja ciągle się staram i tak już od 5 miesięcy, mam nadzieję, że ten cykl będzie owocny :) . a ile ma twój synek? Napisz mi czy od razu udało ci się począc dzidzię, czy też znasz ten smak "oczekiwań"?

Witaj! Ja nie musialam czekac, dzidzius nas z lekka zaskoczyl, wiec nie wiem jak to jest starac sie o malenstwo. Mam nadzieje ze jak Wam sie juz uda podzielisz sie ta wiadomoscia. Nie musze Ci opisywac jak cudownie jest miec dziecko a piec miesiecy to przeciez nie duzo wiec cierpliwosci i powodzenia Wam zycze! Trzymaj sie Lollka!!!

Ja tez jestem szczesliwa mama parki-dziewczynka 4.5roku a chlopczyk 10m-cy i pozdrawiam wszystkie mamy i te kobietki ktore wkrotce zostana mamami