Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IwonaK

Pomocy - zwolnienie lekarskie a urlop wychowawczy

Polecane posty

Gość IwonaK

Witam. Mam do Was pytanie. Jestem w czwartym miesiącu ciąży. 20 listopada kończy mi się płatny urlop wychowawczy na pierwsze dziecko. Całą poprzednią ciążę byłam na zwolnieniu lekarskim. Mam obawy o drugą ciążę i źle się czuję.. Czy w obecnej sytuacji mogę skorzystać ze zwolnienia lekarskiego bez podejmowania pracy w miejscu zatrudnienia? Z góry dziękuję za pomoc. Iwona

Oczewiscie że tak.Przeciągasz zwolnienie u ginekologa i zanosisz do pracodawcy.Przeciez masz prawo żle się czuć.

Gość hmmmmmmmm
Ciąża goni ciążę??? Współczuję twojemu pracodawcy :P A potem wielkie zdziwienie ze pracodawcy nie chcą młodych kobiet :O

jak najbardziej moja bratowa miala to samo ... mozesz isc na zwolnienie jak tylko skonczy cie sie urlop wychowawczy a pracodawca nie mzoe cie zwolnic bo jestes w ciązy i kolo sie zamyka powodzonka zycze i szczesliwego rozwizania

jak najbardziej moja bratowa miala to samo ... mozesz isc na zwolnienie jak tylko skonczy cie sie urlop wychowawczy a pracodawca nie mzoe cie zwolnic bo jestes w ciązy i kolo sie zamyka powodzonka zycze i szczesliwego rozwizania