Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana

zdradziłam.........

Polecane posty

Gość zdesperowana

dwa tygodnie temu zdradziłam swojego meża. obecnie jest on za granica. to było na imprezie u znajomych. było duzo alkoholu, sama nawet nie chciałam iśc tam bez mojego kochanego, ale on nawet powiedział żebym poszła...spotkałam tam mojego dawnego przyjaciela jeszcze ze szkoły, przegadalismy prawie cały wieczór, byłam wtedy tak wcięta ze niewiedziałam co robiłam no i stało sie. wylądowaliśmy w łóżku. jak doszłam do siebie dopiero dotarło do mnie co zrobiłam... to straszne uczucie gnebi mnie do tej pory. nie wiem co mam zrobic. a najgorsze jest to ze ja sama nie toleruje wszelkiego rodzaju zdrad to nie leży w moje naturze, przez to co zrobiłam znienawidziłam siebie...wiem ze jak poweim to mojemu słoneczkowi to moge spodziewc sie najgorszego...ale jak mu nie powiem nic to mnie to bedzie meczyło... co mam zrobic? moze któras z was była w podobnej sytuacji? błagam pomóżcie!!!!!! ja dłużej tak nie moge!!!!!

Gość lepiej nic nie mów i zapomnij

Gość Keria
Ja zdradziłam juz prawie 2 lata bedzie. To był jednorazowy i jedyny w historii naszego związku( 7 lat) wyskok. Był alkohol - chociaz wiem ,ze to zadne wytlumaczenie. Dreczylo mnie to i dreczy , ale zwykle coraz mniej o tym pamietam. Nie powiedzialam mu, nie porównuje go z tamtym, nawet nie pamietam jak wyglada. Zdecydowalam sie nie mowic, wiem ,ze to podle, ale taką podjęłam decyzję.

Gość major
Ty dziwko jebana. Dostaniesz w pierdol to ci się odechce dupczyć.

Ty nie chciałaś, ale stało się...przecież to On Cię namówił żebyś tam poszła...szukasz na siłę usprawiedliwienia przed samą sobą... Sprawa jest oczywista, jeśli to był pierwszy raz, powinien zostać ostatnim. Nie mów nic swojemu facetowi, bo nie ma sensu Go ranić. Na następny raz jak gdzieś pójdziesz kontroluj ilość wypitego alkoholu i przemyśl kilka razy, zanim z kimś zechcesz się przespać.

Gość strzel se w łeb

Major: zaim kogoś obrazisz zastanów się, jak się pisze dane słowa.

Gość zdesperowana
anka wielkie dzieki, jakoś twoje słowa stały sie otuchą ... a major moze tez ma racje....

Gość Andrzej_GG
stało się i już - to już przeszłość. po pierwsze chyba najgorzej będzie ci wybaczyć samej sobie ale nie pozwól aby ten epizod zniszczył to co jest między wami. Może wyciągniesz z tego jakąś naukę ?? i w końcu odmieni się to na dobre dla ciebie. Czasmi wymagamy czegoś od innych i życie nam pokazuje że sami nie jesteśmy idealni. acha tylko strzeż się pułapki w jaką wpadają zdradzający i nie sama nie stań się "podejrzliwą zazdrośnicą dla swojego ukochanego" Sama musisz dojść do tego czy twój ukochany będzie chciał dowiedzić się że go zdradziłaś czy nie ? Nie umiem ci w tej kwestii pomóc. pozdro Andrzej

Gość bajeczna
Faceci zdradzają nas i nie mówią - CZAS NA NAS!!!

Gość Nic nie mów.
Ale jesli masz ochotę zrobic to jeszcze raz... Czy tez taką ochotę poczujesz... To mu powiedz. I zakończ ten zwiazek. W większości wypadków jest tak że istnieje żal z powodu zrobienia czegoś takiego ale tez i nauka... "Jak tak zrobiłam raz to moge zrobic drugi... I trzeci... I czwarty."

Gość Sexi Kochanka
Daję sobie ściąć mały palec,że Twój mąż albo już Cię zdradził albo to zrobi w najbliższej przyszłości i na 100% nie będzie mieć wyrzutów sumienia !!! Tylko kobieta jest tak dziwnie skonstruowana,że dręczy się takim epizodem,,,to bez sensu! 86% facetów zdradza,więc i my zdradzajmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko polskie kobiety są tak głupie i naiwne,,, Inne Europejki są niezaeżne,mają swoje pasje a faceta tylko do sex`u,,,Polka zazwyczaj zależna jest od swojego faceta i stąd biorą się takiej natury problemy! Nie zamartwiaj się!!!!!!!!!!!!

Gość zdesperowana
napewno się to nie powtórzy!!! to był pierwszy i statni raz!!! kocham mojego mężusia nad życie i nigdy wiecej mu tego nie zrobie!!! i wiem jedno musze zapomnieć tak jakby wogóle tego nie było!! a zreszta to tak nic nie pamietam z tego skoku w bok

Gość nie mów
to że bedziesz nosić w sobie taką obrzydliwa tajemnicę bedzie dla ciebie najlepszą karą. to tak prosto powiedzieć i zrzucić to z siebie i jeszcze się tłumaczyć. zrobiłaś głupote to cierp!!! za błędy się płaci!!! ale za ten błąd Ty musisz zapłacić a nie Twój mąż. dlaczego za Twoją chwilę rozkoszy ma płacić on swoim cierpieniem?? przemyśl to!!!

Gość major
Wszystkie baby co mówią że facet napewno zdradza to brudne kurwy.

Gość nie mów
zgadzam się z tobą major w całej rozciągłości a jestem kobietą

Gość zdesperowana
major dobrze gadasz!!

Absolutnie nigdy nie może się dowiedzieć twój mąż o tej zdradzie. Nawet jeśli ktoś mu coś napomknie to ty NIC NIE WIESZ!!!!, NIC NIE ZROBIŁAŚ!!! i to tylko ktoś ci robi jakieś świństwo!!!! - inaczej stracisz swojego męża, bo faceci zdrady nie wybaczają!!! Jeżeli nie chcesz go stracić to musisz poradzić sobie z tym i milczeć... Życzę wytrwałości ❤️

Gość mąż
Sam jestem mężem i szczerze mówiąc nie wiem jak bym się poczuł w takiej sytuacji. Chyba wolałbym się o tym dowiedzieć od żony niż od osoby trzeciej, bo wtedy czułbym się okropnie. Myślę jednak że byłbym w stanie coś takiego mojek kochanej żonce wybaczyć. Nie byłoby między nami tak jak dawniej ale to za mało żeby zrezygnować z miłości i wspólnego życia. Sam jestem każdego dnia narażony na wiele pokus ze strony płci przeciwnej więc wiem że coś takiego może się zdarzyć choć tego nie chcemy.

wiesz kazdy człowiek popełnia błędy, jesteśmy TYLKO ludźmi , grzeszymy, wybaczamy, śmiejemy sie i płaczemy...to jest życie Kochana. nie będę absolutnie Cię oceniać tak jak to zrobił MAJOR! JEŚLI UWAŻASZ, ŻE JEST W STANIE WYBACZYC , NIE DRĘCZ SIĘ I MU POWIEDZ ALE JEŚLI WIESZ, ŻE ZOSTAWI CIE TO MOŻE NIE MA SENSU MU MÓWIĆ! nie dopuść nigdy więcaj do takiej sytuacji!!!! NIGDY!

może masz racje ... :( nie wiem co ja bym zrobiła bo nie zdradziłam nigdy swojego Kochanego, ale byłam zdradzona 3 krotnie i nic przyjemnego! nacierpiałam się ale wybaczyłam...

Gość Nowaaa
jestes pewna, ze twoj maz cie nie zdradzil, on tez jest sam i nie wiesz co on robi, wiec nie zadreczaj sie tym !!!! sprobuj wmowic sobie no i w razie potrzeby i twojemu mezowi, ze nic takiego nie mialo nigdy miejsca. Wierz mi, tak bedzie lepiej dla was obojga !!!!! [kwiatek}

Gość Takie tam sobie
Zdesperowana, zdrada jest na 6- sztej pozycji dekalogu, a co z pozostalymi??, Przeciez ludzie grzesza w rozny sposob i nie maja takich wyrzutow a zdrada boli. Czy zdrada jest czym gorszym od kradziezy ? czy czyms innym z przykazan? Grzech jest grzechem , najwazniejsze abys nie roztrzasla tego w taki sposob, pamietaj jestesmy slabymi istotami. Wybacz sobie, a bedzie Ci latwiej. Najwazniejsze w zyciu jest umiec przebaczac sobie i innym. Powodzenia i poprawy samopoczucia.

Gość Lidzia
Kochanie jesli niechcesz rozwodu to mic nie mow mezusiowi !!! No trudno stalo sie , to podle z twojej strony ale sie stalo... Ty nie mozesz nosic takiej tajemnicy w sobie ale pomysl co bedzie jak mu powiesz!? On ci tego nie wybaczy a nawet jesli to i tak do konca zycia bedzie mial jakis ukryty zal a moza e nawet cale zycie bedzie czol odraze do ciebia... Wiec sie zastanow co lepieje zniesiesz wlasna tajemnice czy czy zraniona dume meska??? Dla mnie sprawa jest prosta .

Pytanie co będzie jeśli sprawa wyjdzie na jaw...kłamstwo z reguły ma krótkie nogii, a budowanie na nim dalszego zwiazku raczej dobrze nie wróży. Łatwiej jest wybaczyć jeśli informacja nie wychodzi od osób trzecich...iść wtedy w zaparte że to nie jest prawda? Nie sądze żeby to przeszło chyba że mąż jest idiotą.

Gość ja jestem uzalezniona od zdrad

Gość Namaszczony
Jesteś z siebie dumna

Gość zdesperowana
wiecie co?? jak dobrze ze istnieje to forum :) i ze sa ludzie którym nie jest obojetny los innych!! jestescie kochani! ale stało sie cos strasznego...Darek, ten z którym zdradziłam, praktycznie codziennie wysyła mi sms-y, czasem nawet dzwoni. juz dwa razy wysłał mi kwiaty. (Jak juz pisałam on był moim przyjacielem w wieku szkolnym...ale potem jakos nasze drogi sie rozeszły bo otworzył firme za granica ( jakoś wszystkich tam ciągnie) i wyjechał, no i wrócił...) chce sie umówic na spotkanie! powiedział ze to tylko takie przyjacielskie...w sumie to świetnie mi sei z nim gadało.. chcetnie bym poszła ale czy powinnam??? błagam pomóżcie!!!

Gość Poprawiny

Gość Poprawiny