Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aicha

Kłucie w pochwie

Polecane posty

Gość Aicha

Drogie Czytelniczki, Ostatnio kazdorazowo, gdy maz dotyka mych czesci intymnych odczuwam bardzo ostre klucie w pochwie. Jestem w 22 tygodniu i 2 dniu ciazy i mam pytanie czy ktorejs z Was przydarzylo sie cos podobnego? Czy moze to byc objaw silnego podniecenia? Pozdrawiam Was serdecznie i z gory dziekuje za odpowiedz.

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość gość
moze urodzisz krzak?

Gość gość
Ja na poczatku drugiego trymestru rozpoczęłam bardzo delikatne i ostrożne ćwiczenia przygotowujące do porodu. Na drugi dzień po tych ćwiczeniach odczuwałam właśnie takie kłucie, o którym piszesz. Bardzo się przestraszyłam, po badaniu lekarskim okazało się, że nic się nie dzieje, ale bałam się kontynuować tych ćwiczeń. Do dziś nie wiem co to było.

Gość gość
U mnie takie kłucie to był objaw rozwierania się szyjki, miałam szyjkę lejkowatą, z rozwarciem wewnętrznym, raz leżałam w szpitalu dłużej, raz tylko na obserwacji, miałam okazję zauważyć zależność i gin potwierdzał że może tak być. Bo samo skracanie się szyjki nie było odczuwalne. Nie chcę straszyć, autorko, może po prostu przystopuj do następnej wizyty i się upewnij u lekarza?

Gość gość321
u mnie również był to objaw skracającej się szyjki, monitoruj szyjkę u ginekologa, jej długość, ew, rozwarcie, czy jest miękka czy twarda