Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mon

ciaża-in vitro

Polecane posty

Moja przyjaciółka 1,5 tyg. temu została poddana zabiegowi in-vitro. Razem z mężem próbowali zajśc w ciaze przez 5 lat, przeszli 7 inseminacji i nic, bez rezultatu. In-vitro dla nich to była ostatnia szansa. Jak pisałam to było 1,5 tyg. temu , za kilka dni ma zrobic test. Trzymam kciuki żeby sie udało. Ale problem jest inny. Od kilku dni a w zasadzie nocy boli ją brzuch. Mówi że to dziwny ból i tylko nocny. To są jakieś skurczowe bóle i obejmuja całą powierzchnie brzucha a nie dół. Nie wiem z czym to moze byc zwiazane, czy to są jakies nerwobóle? Czy to może mieć związek z ta ciążą. Oby nie bo wiem ile ona dla niej znaczy. Poradźcie coś a może też ktoś sie spotkał z takim przypadkiem?

Gość wesoly aniolek
Jestem tez po kilku zabiegach,doczekalam sie dziecka:) mam juz syna 6 lat. Powinna sie zglosic do lekarza prowadzacego, on rozwilka jej watpliwoscia, ale na poczatku ciazy to normalne, brzuch troszke pobolewa, jesli sie nie przestanie martwic,to popras ja aby sie zglosila do lekarza, rozumie ja doskonale,wiem ile to dla niej znaczy, trzymam mocno kciuki za nia i fasolke:):):)

Gość do gory
Nikt nic nie wie na ten temat?

Gość martaaaaaa
O kurde no zwariuje zaraz. A skąd tu ktokolwiek może coś o tym wiedzieć? Od takich rzeczy są LEKARZE. To tacy panowie albo panie w białych fartuchach i po studiach, szukać ich można w szpitalach, klinikach..Zrozumiałaś coś, czy napisać jaśniej?