Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna24

piszcie o szpitalach

Polecane posty

Gość anna24

Czesc. Chcialabym zeby kazda mam podala najlepszy szpital w stolicy gdzie rodzila, najlepsza polozna. Napewno przyda sie przyszlym mamom i tym co planja dziecko.Dzieki.

Ja polecam szpital św. Zofii w W-wie, urodziliśmy tam z mężem dwoje dzieci i nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń !... mam co miło wspominać!

Ja co prawda dzieci jeszcze nie mam ale też słyszałam bardzo dobrą opinię na temat szpitala Św.Zofii.

Polecam w łodzi na ulicy Szterlinga Szpital im Rydygiera\"przyjazny Matce i Dziecku\"W nim na szczęście nie było problemów ze zgonami noworodków,bo jak ja rodziłam było o tym głośno.Miałam swiją położną było ok.Poród oczewiście rodzinny-koszt 30 zł za fartuch dla męża.Na 5 pielęgniarek tylko jednej należały się BATY.Polecam ten szpital

Gość a moze nie tylko w stolicy

Gość joanna 33
polecam szpital Św Rodziny w Poznaniu na Jarochowskiego

Gość joanna a...
czy mo|esz powiedziec cos wiecej o tym szpitalu? Dziekuje

Gość elfia mama
Piszcie, miłe panie, o szpitalach z całej Polski! Ja rodziłam w Bytomiu - ochyda i rozczarowanie. Z tym, że było to 10 lat temu. Dziś ten szpital jest ponoć odremontowany i utytułowany, ale jak spojrzeć na opinie na formum fundacji "Rodzić po Ludzku" to niewiele od tego czasu się zmieniło.

polecam Przewodnik po szpitalach położniczych w Polsce fundacji Rodzić po ludzku ( co roku jest nowy ) znajdziesz tam wiele informacji i oceny oddziałów położniczych. Można im zaufać. Sś podane telefony, zawsze można sprawdzić jak jest. Ja rodziłam w Knurowie, mały szpital w małej miejscowości- super. Wiele kobiet z pobliskich Gliwic woli rodzić w Knurowie niż w Gliwicach.

polecam Przewodnik po szpitalach położniczych w Polsce fundacji Rodzić po ludzku ( co roku jest nowy ) znajdziesz tam wiele informacji i oceny oddziałów położniczych. Można im zaufać. Są podane telefony, zawsze można sprawdzić jak jest. Ja rodziłam w Knurowie, mały szpital w małej miejscowości- super. Wiele kobiet z pobliskich Gliwic woli rodzić w Knurowie niż w Gliwicach.

Polecam \"WOJEWODZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY\" przy ul.Aleksandrowicza5 w Radomiu;4 lata temu urodzilam tam coreczke a w tym roku synka;nie mam zadnych zastrzezen co do poloznych i lekarzy a pielegniarki sa suuuper i sluza pomoca.