Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janinaaa

dobry ginekolog na Śląsku

Polecane posty

Gość Sylwia z Chorzowa
Mam pytanie do LilySnape Witam Cię serdecznie chcciałam zapytać o ten szpital na Łubinowej. Dziś wybieram się na prywatną wizytę do tego szpitala niestety nie do doktora Wieczorka ponieważ nic o nim wcześniej nie słyszałam zapisałam się do ordynatota Oddziału Położniczo-Ginekologicznego. O szpitalu tj. pobycie , porodzie opiece lekarskiej jeszcze nic nie wiem . Pierwszy raz rodziłam w Chorzowie i juz nigdy więcej . Jestem w 9tc. i tak naprawdę jeszcze nie wiem gdzie sie zdecydować na poród . Bardzo proszę napisz co wiesz na temat tego szpitala z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Sylwia z Chorzowa

Gość taaaaaakkkkkkk
prosze ile swietnych polecanych lekarzy jest na slasku a moja znajoma która siedzi w anglii jest zdania z e w Polsce nie ma dobrych lekarzy bo wszyscy wyjechali na zlewozmywak jak i ona

ja polecam pania doktor z tychow Izabelle Sirko naprawde rewelacyjna babka zawsze mozna na nia liczyc jak sie cos dzieje jest uchwytna o kazdej porze dnia i nocy

Gość hormonek
do maga78 sprawdzałam na mapie ul. wawrzyńską tam gdzie przyjmuje dr Kristofek i to nie jest w zabrzu helence ale w mikulczycach??? nie wiem moze mam zla mape ale bardzo prosze jeszcze raz o dokladny adres aha a ta dr to jest jakas starsza osobka???

Gość malenka67
Pani doktor przyjmuje na ulicy wawrzynskiego 15 jesli dobrze pamietam,a nie wawrzynskiej

nie wiecie czy dr. Tarnowski(Bytom) przyjmuje gdzies poza Intimedem i czy za darmo?

mam pytanie, pani ginekolog Kristofek z Zabrza-Helenki przyjmuje tylko prywatnie, czy tez z funduszu?

Gość Bogunia80
p. Kristofek przyjmuje tylko prywatnie, bierze obecnie około 70zł. nie wiem czy czasami w przychodni przyszpitalnej w Tarnowskich Górach - Repty nie przyjmuje na kasę, ale pewności nie mam. pozdrawiam i polecam

Gość achma
Witam co do dr Kristofek(70zł) byłam u niej 2 tygodnie temu przyjmuje na Helence na przeciwko szkoły można tam sie dodzwonić tylko w godzinach jej przyjęć. Ale mnie ona do końca nie przekonuje, lekarz dobry ale tak troszkę sztucznie mila. No i z zeznań innych Pan ponoć w szpitalu już nie jest taka przyjazna jak w tym swoim gabinecie a to duży minus. Chyba ze ktoś zapłaci dobrze.natomiast polecam dr Kowalski ponoć idealny poleciła mi go moja znajome rodziły u niego bardzo zadowolone . Sama idę za parę dni do niego wiec jak się przekonam to napisze.

Gość moim zdaniem jest ze
najlepszy ginekolog jest dr.Bałaga ma gabinet na Świętochłowicach,bierze za wizyte 70zł i ja u niego prowadzilam 2 ciaże i jestem SUPER zadowolona!!!

Gość moim zdaniem jest ze
mam nadzieje ze ten Kowalski nie jest to stary lekarz przyjmojacy w okolicach Świetochlowic bo to glupek skończony!!!

Gość a ja mam pytanie1
czy znacie może dr Rafała Stojko...(mam nadzieję że nie przekręciłam nazwiska)? Jestem ciekawa gdzie przyjmuje w katowicach, jaki jest koszt wizyty i generalnie czy warto się wybrać...Może ktoś wie, bo słyszałam, że jest świetnym lekarzem.

Gość manna30
ja każdemu będe polecać doktora Grzegorza Witych z Tychów. moja ciąża była zagrożona i on ją uratował. pomógł też jednej mojej koleżance, któa każdą ciąże traciła przed upływem 4 miesięcy, potem drgiej koleżance co o dziecko się 4 lata starała. ja w tej chwili jestem przy końcu ciąży bo w 36, tyg, pierwsza koleżanka ma 2 letnie dziecko, a ta co się na niepłodność leczyła to ma termin na za tydzień. jest dość drogi ale ma dobrze wyposarzony gabinet, podaje swój prywatny numer tel, więc nawet w nocy można dzwonić jakby się coś działo. ma dobre podejście do pacjentki i jest cierpliwy dla ich mężów. mojemu bardzo dużo zawsze wszystko tłumaczy podczas usg. pozdrawiam i powodzenia

Gość ...m..
Zgadzam sie z \"manna30\"! Także polecam p. Grzegorza Witycha, swietny ginekolog, bardzo miły, sympatyczny, bardzo dokladnie usg przeprowadza i ma bardzo dobrze wyposazony gabinet. Jestem z Krakowa ale jezdze na wizyty specjalnie do Tych i szczerze go polecam.

Gość dona14
witam:) korzystałam juz z usług kilku ginekologów i nikt mi niee pomógł mam problemy mam silne dolegliwosci pieczenie,swedzenie,upławy problemy z oddawaniem moczu i niee moge sie kochac z mężem bo bardzo mnie boli i szczypie miał ktos może taki przypadek i jakiego lekarza polecacie z góry dziękuje:)

Gość gość
Witam was.Mam 40 lat i bardzo silne krwotoki przez które mam anemie.I nie są to krwotoki miesiączkowe bo mam je często.Miałam juz zabieg i biore różne tabletki ale to nie pomaga.Czy zna ktoś naprawde dobrego specjaliste który zna się na rzeczy bo byłam u kilku a efekty marne :(( Prosze was o pomoc całuski :)

Gość Madziaaaaa809
Ja polecam dr BIERNACKIEGO! Swietny lekarz ! Przyjmuje w Bielsku w eskulapie, prywatny gabinet ma w Czarkowie(Pszczyna) i pracuje w Żorach w szpitalu :) !!!!!

Gość sdwd
Polecam Ci szczerze duomedica.pl . Pracują tam naprawdę wysoko wykwalifikowani specjaliści z dobrym podejściem do każdego pacjenta. Ja tam się leczę od dłuższego czasu i do niczego nie mogę się przyczepić. Umów się do nich na wizytę a sama się przekonasz.

Gość Mama po raz trzeci
Witam. Niedawno dowiedziałam się że jestem w ciąży. W sumie w trzeciej (pierwsze zakończyło się cc, drugi ciąża niestety obumarła w 10 tygodniu). I tu pojawia się problem.. Boje się bardzo o ta ciążę i boję się powtórki.. Mam pytanie czy są tutaj mamy (obecne i przyszle) z okolic Katowic Sosnowca Będzina Jaworzna Dąbrowy Górniczej ? Potrzebuje namiar na bardzo dobrego ginekologa; )

Gość Ela87
Jeśli chodzi o bardzo dobrego ginekologa, którego mogę polecić jest to lek. Daria Jankowska, przyjmuje w Rudzie Śląskiej. Młoda osoba, ale bardzo pomocna i sympatyczna

Gość gość
Mama po raz trzeci. Dr. Dąbrowski. Zabrze

Gość gość
Janusz Peterek.Ma tabuny kobiet i zawsze poczekalnia pęka w szwach przyjmuje do późnych godzin nocnych nawet.

Gość gość
Mogę Ci polecić klinikę w Gliwicach nazywa sie Serafin Clinic, maja tam bardzo dobrych lekarzy

Gość gość
Byłam tam pod koniec zeszłego roku, rzeczywiście klinika Serafin ma bardzo dobrych specjalistów

Gość ewciabla
Dziewczyny kobiety nigdy więcej Arkadiusz Kucharek próbowałam napisać opinie pod jego profilem nie da się negatywnej zamieścić ...ciekawe dlaczego? Słuchajcie nie rodzilam nie miałam stosunku a p. dr włożył mi taki wziernik ze łzy same mi leciały jak wyszłam poryczalam się. Czułam się jak drugi sort.Straszne podejście do pacjentki. Nikomu nie zycze. Znalazłem w Rybniku na ZORSKIEJ Pani dr kobieta rewelacyjna prywatni, ale dam każd!epieniądze żeby nie czuć się jak wcześniej kupa mięsa. Konkret tu pan dr mowil ze cysty , miesniaki ze to a tu pani dr mowi to normalne w czasie dni plodnych, pokazala mi na monitorze. Ludzie dziwia sie ze kobiety nie chca sie badac. Jak !nie rzeznikom! nigdy wiecej! Powodzenia

Gość Agnieszkaaat
Ja mogę polecić Ci świetnego i kompetentnego ginekologa z Częstochowy dr Strzelczak www.strzelczak.com.pl świetny lekarz , ma bardzo dobre podejście do pacjenta i ogromną wiedzę . Prowadził moje dwie ciąże i jestem bardzo zadowolona nic złego powiedzieć nie mogę .