Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iskierka72

szukam dobrego stomatologa dla 2 latka w Gliwicach

Polecane posty

Witam! Muszę iść do stomatologa z maluszkiem. Czy ktoś może mi polecić jakiś dobry adres w Gliwicach lub okolicy.

Gość Mamusia Tomusia
cześć Iskierko72!! podobno centrum dentystyczne dla dzieci jest w Zabrzu - jest to przychodnia ogólna, nie znam adresu, ale napewno w twojej przychodni - gdzie chodzisz z Wojtusiem - co podają adres. pozdrowionka i buziaki dla maluszka

Gość mala czarna***
polecam uni-med w gliwicach niedaleko kina apollo dr mańka sadze ze bedzie przyjemnie

Może nie napiszę, jaki jest dobry w Gliwicach, ale tak przy okazji napiszę, że są kolorowe plomby dla dzieci. Moja siostrzyczka bardzo boi się dentysty, ale jak zoabczyła, że będzie miała plomby pomarańczową i niebieską, to od razu otworzyła buziulkę :D

Może nie napiszę, jaki jest dobry w Gliwicach, ale tak przy okazji napiszę, że są kolorowe plomby dla dzieci. Moja siostrzyczka bardzo boi się dentysty, ale jak zoabczyła, że będzie miała plomby pomarańczową i niebieską, to od razu otworzyła buziulkę :D

dziękuję za Wasze odpowiedzi. Pracuję blisko kina apollo, chociaż tam już go dawno nie ma...Mamusiu Tomusia też coś słyszałam o tym Zabrzu

Gość kati78
mam podobny problem, wybieram się z moją 3 latką do dentysty, poleconio mi uno-dent na barlickiego. Rozmawiałam z dętystką i powiedziała że lepiej zrobić wszystkie ząbki w narkozie (takiej dla dzieci, dozylniej) bo na żywca może zostać uraz do dentysty. Narkoza kosztuje 150 zł., a reszta zależy od pruchnicy. Zastanawiam się czy się zdecydować narkoza to trochę poważna sprawa, ale chyba się zdecyduję.

Gość Trah
W Zabrzu jest Klinika Stomatologiczna dla dzieci ale nie znam adresu, popytaj bo warto, ja z moimi chodzę do Filii tej kliniki w Bytomiu bo jestem z Bytomia i powiem ze jestesmy zadowoleni, to podejście do dzieci i atmosfera... Tam chodza z maluszkami i jest tez ortodonta, ale w Gliwicach to jest ich centrum i chyba nawet większe

Gość Trah
przepraszam , nie w Gliwicach tylko w Zabrzu

Gość gość
Jeśli szukasz dobrego dentysty dla dziecka, to mogę Ci polecić stomatolog Aleksandrę Deżakowską z gabinetu Dental HD – http://hd-dental.pl Pani doktor ma znakomite podejście do najmłodszych pacjentów, widać że sama też jest mamą i doskonale wie, jak dzieci reagują na gabinet dentystyczny. Moja córka nie chce chodzić do żadnej innej przychodni.

Gość gość
ja chodzę do stomatologa w http://mw-dent.pl/. Mają doskonałe podejście do dzieci dla tego mój syn nie boi się chodzić .

Gość gość
Podbijam. Kto ma dobre podejście do dzieci?

Gość mekers
Polecam zapisać sie z maluchem do Arte Clinic : https://arteclinic.pl/stomatologia - w gabinecie stomatologicznym mają naprawdę dobre podejscie do dzieci. I zawsze przygotowane sa jakies nagrody w stylu naklejek ( dzięki temu dziecko nie kojarzy pobierania krwi negatywnie). Moja córka trafiła tam po wcześniejszej nieudanej wizycie u stomatolozki,ktora zupelnie nie wiedziała jak zachować sie w stosunkku do dziecka. Aktualnie powoli leczy się ze strachu przed dentystą, ale pewnie jeszcze długo to potrwa.