Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kizia

Prawdopodobienstwo

Polecane posty

Gość Kizia

Kochane kobiety mam pytanie czy podczes sexu przerywanego bez zabezpieczenia (odlozylam tabl.miesiac temu) jest prawdopodobienstwo bez wytrysku nasienia do pochwy zajscie w ciaze...? Jestem mloda mam 19 lat robilam testy sikane po 6 i 8 dniach i elegancko. Ale tak miedzy nami kobietami prosze pomuzcie mi z tym dylematem. jakie jest prawdopodobienstwo...?/ :(

Gość kilka dni temu
pytalas o to samo. Wszycy odpowiedzieli ci, ze duze. I co, teraz mamy zmienic zdanie? Pisalismy o plynie ejakulacyjnym wydzielajacym sie na dlugo przed wytryskiem. Moge ci tez napisac ze nie ma prawdopodobienstwa bo tego oczekujesz. Ale to nie o to chodzi przeciez. Poczekaj jeszcze troche a jak okresu nadal nie bedzie zrob test z krwi i bedziesz miala pewnosc czy udalo sie tym razem

Gość Kizia
Nie nie pytalam o to nigdy wczesniej to moj pierwszy udzial na ty forum. I dlatego zapytalam teraz juz rozumiem.Czyli moze byc nieciekawie...??

Gość Moze jej to wytlumaczym
Mysle ze to zalezy od oranizmu, myslice ze napewno powinna sie martwic? Dziewczynko nie wiem co ci napisac pomuzmy jej bo pewnie zestresowana jest strasznie.

Gość małłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaa
jest duża szansa że zajdziesz w ciąze ponieważ najczęsciej po odstawieniu tabletek jest się płodnym praktycznie ciągle, tebletki są polecane gdy kobieta nie moze zajsc w ciąze bo po tabletkach jest łatwiej zajśc. ja też odstawiłam nie dawno tabletki i teraz zabezpieczam sie prezerwatywa + globulka.