Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PIGUŁKA

OD KIEDY DZIALA PIGULKA ??

Polecane posty

Gość PIGUŁKA

ZDANIA SA PODZIELONE CIEKAWI MNIE TO OD KIEDY ZACZYNAJ DZIALAC TAK W 100 % TABLETKI ANTY JA BIORE MERCILON NO KONCZE 1-SZE OPAKOWANIE A JUZ SIE KOCHALAM BEZ GUMEK CZY TO ZADZIALALO??? A CO WY NA TO

jeżeli pigułka jest zazywana regularnie to działa od PIERWSZEGO DNIA STOSOWANIA. nie znam tych Twoich pigułek ale jeżeli masz przerwe robić to prze te 7 dni tez jestes zabezpuieczona. problem sie robi jak połkniesz pózniej niz 8 dnia. z reszta poczytaj ulotkę. pozdro G.

Gość PIGUŁA
tak wiec jesli koncze opakowanie 21 tabl w poniedzialek a wogle zaczelam je brac we wtorek, to kiedy mam zaczac nastepne w poniedzialek czy wtorek bo sam juz sie zamotalam

Gość madzias
Dzien tygodnia, w ktorym pierwszy raz przyjelas tabletke, bedzie dniem, w ktorym bedziesz rozpoczynala z kazdego nowego opakowania :) Inaczej piszac jesli robisz 7 dni przerwy bierzesz tabletke w 8 dzien czyli w twoim wypadku we wtorek :)

Gość moniś ciekawa
sama jestem tym zainteresowana, czy jak uprawiałam sex po zażyciu dopiero 4 tabletek z całej serii (a dodam, że to moje pierwsze opakowanie 0 to byłam bezpieczna??

Gość mimi...
do moniś ciekawa jasne ze bylas bezpieczna!!!!!!!!!!!!!!! ja uprawialam seksik juz po pierszej tabletce!! i wszystko jest ok:D

Ja juz nie wiem jak mam na to patrzec, dzis dzwonilam do lekarza, powiedziala mi ze przy pierwszym opakowaniu nie ma 100 % pewnosci, wiec trzeba sie dodatkowo zabezpieczac, i ze przy drugim juz powinno byc wszystko oki i bedzie sie w 100% ( no prawie w 100%) zabezpieczona. Dzis wzielam 13-sta tabletke i chyba bede sie zabezpieczac dodatkowo do 2 opakowania. Co prawda jest napisane na tych ulotkach ze dziala juz od 1 tab. ale to nie jest regula. Wole byc ostrozniejsza.

Gość To pytanie i to co piszesz
świaczy o tym, że nie masz rozumu tylko rozumek. Najlepiej to odrąb sobie rękę a potem zastanów się czy dobrze zrobiłaś, pozdrawiam [wściekły} PS Myślenie nie boli :-D

Gość A co nas to obchodzi
przeciez to twój problem [wściekły}

Gość Jak nie wiesz to
zapytaj twojego chłopaka, a nam dupy nie zawracaj bzdurami [ziewam}

Gość venus-87
czy po mercilonie urosły wam piersi? Jesli tak to jak bardzo? ile cm? Niedawno lekarz wypisał mi te tabletki-jestem dość chuda i mam bardzo mały biuscik-fajnie by było gdyby troche urusł:) Z góry dzieki za odp:)