Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daisy79

Temperatura a ciąża

Polecane posty

Gość Daisy79

Czesc dziewczyny, mam pytanie, czy tydzien po ewentualnym zaplodnieniu temperatura musi wynosic 37 stopni? (Jesli doszlo do ciazy, oczywiscie) czy natomiast jest tez mozliwe,ze tempka moze wynosic 36,8 a mimo to jest ciaza?

Gość katiaaaa
odswierzam

Gość mmmmmmmmm
zależy - ogólnie przyjmuje sie, ze 18 wyzszych pomiarow jest znakiem ewentualnej ciazy.

Gość marlaaa
a ja miałam wczoraj temp. w pochwie 38,5 c. A dziś rao 38,1c. ??? Poważnie. Jestem trochę chora i ogólnie miałam podwyższoną temperaturę ciała 37,3 c. Jestem już po dniach płodnych podczas których starlismy się z mężem o potomka. Czy taka temperatuka może być wyznacznikiem dla ewentualnej ciąży?? Mam jeszcze 6 dni do okresu. Aha. I jeszcze edno. Jesli ewentualnie jestem juz w ciąży to czy fakt iż od 10 dni jestem na antybityku (2 zastrzyki dziennie) nie uszkodzi płodu???

Gość marlaaa
a ja miałam wczoraj temp. w pochwie 38,5 c. A dziś rao 38,1c. ??? Poważnie. Jestem trochę chora i ogólnie miałam podwyższoną temperaturę ciała 37,3 c. Jestem już po dniach płodnych podczas których starlismy się z mężem o potomka. Czy taka temperatuka może być wyznacznikiem dla ewentualnej ciąży?? Mam jeszcze 6 dni do okresu. Aha. I jeszcze edno. Jesli ewentualnie jestem juz w ciąży to czy fakt iż od 10 dni jestem na antybityku (2 zastrzyki dziennie) nie uszkodzi płodu???

Gość marlaaa
up up up...

Gość marlaaa
up up up

Gość jaaaaaaaaaaaa
a ja jestm 10 dni po spoznionej miesiaczce i dalej nic zobilam 3 testy wszystkie negat.dzis bylam u lekarza 4 tst negatyw i ciaza wykluczona mialam cykle regularne dziewczyny co to moze byc?

Gość jaaaaaaaaaaaa
a ja jestm 10 dni po spoznionej miesiaczce i dalej nic zobilam 3 testy wszystkie negat.dzis bylam u lekarza 4 tst negatyw i ciaza wykluczona mialam cykle regularne dziewczyny co to moze byc?

marlaa - zobacz na ulotce do antybiotyku co jest napisane odnośnie ciąży. O ciąży możesz myśleć, gdy 18 z kolei pomiar jest wyższy i temperatura nie spada (nie mówimy oczywiście o sytuacji choroby)- a więc 6 dni przed okresem - jeszcze za wcześnie.