Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*kwiatuszek*

Kulka śluzu - co to było???

Polecane posty

Piszę bo może którejś z Was przytrafiło się to samo. Otóż kochaliśmy się z moim narzeczonym używając prezerwatywy. Musiało być dosyć ostro bo 2 gumki szlag trafił (po prostu pękły). Lipa totalna. Ale na szczęście nie zdążył wypuścić spermy. Ale nurtuje mnie jedno: na drugi dzień rano wydobyła się ze mnie kulka śluzu wielkości monety 5zł. Była taka gęsta (dosłownie jak meduza) i ciągnąca. Co to mogło być?? Może to skutek mojego podniecenia? Dodam, że odstawiłam pod koniec sierpnia pigułki i od połowy września nie mam okresu. Czy mój organizm sfiksował? Czy taki baarrdzo gęsty śluz może świadczyć o tym, że już niedługo wyczekiwany okresik nadejdzie? Przytrafiło się komuś coś podobnego??

Gość jesli cokolwiek moze
nadejsc to na wiosne dzidzius!!! Moze to jakies resztki poprzednich peknietych prezerwatyw, co? Jesli to nie prowokacja, to wytlumacz mi, czemu od polowy wrzesnia nie bylas u ginekologa z powodu opuzniajacej sie miesiaczki???

Byłam u ginekologa - i to nawet u dwóch. Robiłam test ciążowy - wyszedł negatywnie. Robiłam usg przez powłoki brzuszne i dopochwowe - oba wykazały brak ciąży. Lekarz mnie trochę wkurzył bo zrobił tylko usg dopochwowe, nie zbadał mnie i przepisał stediril. A przecież tabletek nie przepisuje się na ładne oczy, nie? Czekam na wizytę u mojego lekarza, u którego dawniej leczyłam się prywatnie bo ci co przyjmują na kasę chorych robią wszystko na odpieprz.

Gość jesli cokolwiek moze
Przepraszam, nie mialam dostepu do komputera. Uwazam ze jak najszybciej powinnas wybrac sie do innego ginekologa, zrobic cytologie i poziom hormonow, bo chyba widzisz, ze cos jest nie tak. Nie czekaj, nie chodz do tego dupka w przychodni tylko jak najszybciej sie gdzies zbadaj - bo jesli kiedykolwiek zamierzasz miec dzieci, to trzeba sie tym jak najszybciej zajac. Pozdrawiam

Gość gość
Kulka sluzu? Serio?