Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivonkaaaaaaa

microgynon21 i tycie...to juz 7 kilo... pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ivonkaaaaaaa

przytylam 7 kilo w ciagu 4 miesiecy... czy jest na to jakas rada?? czy wy schudlyscie jakos przy stosowaniu tabletek anty?? bardzo prosze o rady bo juz sama nie wiem co mam robic..wczesniej moja waga byla stala przez 5 loat..az do rozpoczecia stosowania tabletek... wazylam 55 teraz 62 kilo... a mam dopiero 20 lat !!!!!!!!!!!!!!!!!! na szczescie po ciele nie widac ale nie moge sie wcisnac w swoje ulubione dziny :P jakies cwiczenia?? dieta?? pomozcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzieki :P

to kwetsia tego ze masz źle dobrane tabletki... zmien je na inne, powiedz lekarzowi ginekologowi o tym pozdrawiam

Gość annorl1
Ja jak brałam Diane35 przytyłam 8 kilo w ciagu pierwszego miesiaca.Nie przeszkadzało mi to,bo cera mi sie poprawila i to bardzo.Po odstawieniu nie brałam żadnych tabletek przez pół roku i w ciągu niespełna 2 tygodni spadła mi waga o te 8 kilo które przytyłam.

Gość agam73
Coś za coś. Tanie piguły albo niska waga. I ciesz się, że to tylko 7 kg, a nie 15, jak u mnie. Ale nie martw się, to się da zrzucić, może na siłowni?

Gość Atomowa_Betty
to nie prawda ze tanie piguly albo niska waga. Ja bralam Novynette ktore nie sa tanie a po nich przytylam 8 kg to samo bylo po plasterkach Evra ktore tez do tanich nie naleza. Tak wiec nie ma reguly. na szczescie waga wrocila do normy po odstawieniu wstretnych pigul.

Gość agam73
Może i nieprawda, ale po Triquilarze nie przytyłam wcale.

Gość kasiorka =
ja biore microgynon od ok. pół roku i niec nie przytylam, u mnie cale mnostwo dziewczyn je bierze i wiekszosc nie ma rzadnych skutkow ubocznych, niektorym sie powiekszyl brzuch ale tylko troszke, mysle ze masz zle dobrane tabletki do organizmu. ja jestem bardzo zadowolana, tylko troche urosly mi piersi z czego sie ciesze i najlepsze jest to ze zanim zaczelam brac tabletki w czasie okresu strasznie brzuch mnie bolal a teraz gdy juz sie zdecydowalam na nie, to brzuch w czasie okresu w ogole mnie nie boli :)